תענו בכינות

the only nona

New member
תענו בכינות

זה נראלכם בסדר שאני בכיתה י' ולא היה לי חבר אף פעם וגם לא התנשקתי? אני יודעת כמה שאני נשמעת ילדה קטנה ומפגרת אבל זה מציק לי..כולם סביבי כבר חוו סוג של אינטימיות עם המין השני... כנראה שמשהו לא בסדר איתי... עוד שאלה-לבנים: מה אתם חושביםם על בנות מלאות (לא שמנות, מלאות) הייתם יוצאים עם אחת.?

NFS2

New member
הייתי יוצא עם אחת

גם אני לא כוסון על.. וגם אני לא התנשקתי ולא היה לי חברה.. מבין אותך ואני מנסה להשתפר..אני מאמין שעוד שנה גג יהיה לי מלא ידידות

MeWithoutU

New member
היי מותק...

נראה לי בסדר גמור כל אחד והזמן שלו. אין לאן למהר... אני מכירה אנשים שהתנשקו בגיל 12 וכאלו שרק בגיל 18... זה לא עושה את אלו שהתנשקו קודם טובים יותר או משהו. יש כאלו שמחליטים לחכות...כאלה שלא יוצא להם...כאלה שלא דחוף להם... זה לא משהו שחייב להיות בגיל מסויים... כמו שאמרתי...כל אחד והזמן שלו.

ט ר י ג ר

New member
תיכנסי מאמי..

אם טוב לך עם עצמך שאת ככה... שעדיין אין לך חבר וזה לא מרגיש לך מוזר אז אחלה.. זה כל אחד וההרגשה שלו יש כאלה שיתנשקו בגיל 12.. ויש כאלה שרק בגיל 17, העיקר שכשיהיה לך חבר הכל יהיה טוב לא משנה באיזה שלב זה.. ואני לא בן אבל אני רואה בנים שיוצאים עם בנות שמנות.. או אפילו טיפה מלאות..כל עוד יש לך אישיות טובה לבן אדם טוב לא יהיה אכפת..:]

../images/Emo42.gif

גם אני בכיתה י' ולא היה לי חבר ולא התנשקתי. אם את רוצה להתקרב לצד השני קודם תרכשי קצת ידידים בנים.

בובית 16

New member
באמת שאל תדאגי...

דבר ראשון מראה זה לא הכל בחיים ומי שיאהב אותך, יאהב אותך בזכות מי שאת ואת תראי הכי מושלמת לדעתו :] אני עכשיו בי"א ועדיין לא היה לי חבר.. וכי פשוט לא ניראה לי דחוף.. אני גם יודעת שזה יקרה ואין לי מה לדאוג.. -זמן-. ובאמת שאל תדאגי... את תמצאי מישהו

mika888

New member
גם אני...

אני בכתה י"א ולא היה לי חבר ולא התנשקתי (מעבר למשחקי אמת או חובה). את לא לבד, יש כמוך מלא, לפעמים לבנים בגיל הזה (לא כולם, אל תתנפלו) קשה לראות מעבר למראה חיצוני, ויכול להיות שזה לא בגלל זה, יכול להיות שפשוט לא קרה, כמו שהרבה דברים לא קורים. בקיצר את תראי שהיום הזה יבוא (שתתנשקי ותשיגי חבר) וכשהוא יבוא ההמתנה תעשה אותו אפילו יותר מיוחד, ואלה לא קשקושים, כי יש בנות שמחליפות חברים כמו גרביים, וכשתמצאי את האחד הזה שתאהבי ושיאהב אותך בחזרה, את כולך, פנימה והחוצה, אז תראי כמה זה מיוחד ותראי שהממתנה משתלמת, ואני מבטיחה לך שתמצאי...

lD0

New member
אגב..

אם מפריע לך המשקל, אז תעשי עם זה משהו. תעשי דיאטה.

למעלה