תענו בקשה...

vassily

New member
תענו בקשה...

אני חייב לשאול אותכם פה... שאתם עובדים על הבר אתם בטח שותים נכון? אז אם יוצא לכם לעבוד יום אחריי יום אחריי יום יענו כל השבוע תמיד חייב לשתות קצת... לפחות אני ככה אז סתם שאלה אם ככה בגיל 18 אני עובד על בר ושותה כל יום ניראה לי אני כבר ימות בגיל 30 מחוסר כבד אולי עדיף כבר לעבור מקצוע? המלצרים תמיד עושים יותר כסף אולי כבר עדיף למלצר...

מי אמר שאתה חייב לשתות?

אני אפילו מכיר כמה ברמנים שבכלל לא שותים אלכוהול.. תשמור על מינון הגיוני של שתיה ויהיה בסדר..

Sany b

New member
לשתות../images/Emo35.gif הבוסים שלי היו בועטים אותך

אם היית עובד אצלם ושותה... שתיה בעבודה כמעט ולא מותרת במרבית המקומות. כן, אנחנו שותים, לרוב כדי להכנס לאווירה, ו/או כי אנחנו יכולים. אבל, תראה את מרבית הברמנים ששותים מגדלים קרס להפליא, ומתקשים לתחזק את הגוף שכן הם ישנים שעות לא שעות, ושותים אלכוהול שרובו רווי סוכר. כן, אני מניח ששתיה מרובה תביא אותך למנוחות בגיל צעיר
עלה והצלח.

vassily

New member
שיבעטו כוס עמק...

ואללה לא איכפת לי שיבעטו תמיד יש עוד מקומות לעבוד בהם אני עכשיו רושם אחריי לילה ארוך של שתייה שבאמת באמת שתיתי מלא והייתי מסטול אש אפילו יצאתי לרקוד אם האורחים אבל מה איזה 50 אורחים לפחות באו להגיד לי שלום אישית שהם יצאו ואמרו לי שהם ממש נהנו ואנחנו (הברמנים) ממש אחלה! אז ואללה הייתי מסטול אולי יותר מידיי אבל זה מכניס לאווירה ואנשים נהנים מלא באו הקפיצו איתנו צ'ייסרים וישבו איתנו על הבר אפילו מישהו הביא לי את הכתובת והמספר שלו בלונדון אמר לי לבוא אליו אם אני ירצה... אז ואללה שהבוסים יעיפו אותי על דבר כזה אבל זה הפסד שלהם לא שלי לי יש מספיק קומבינוט למצוא עבודה בשנייה אז על הזין שלי ובקשר לקרס זה הרבה יותר מפחיד אותי מפיטורים אולי בגלל זה אני באמת ישמור ולא ישתה הרבה בכלל... (זה איום ממשי פיטורים לא מפחיד)

למעלה