תענו דחוף

barmiz

New member
...

כולם פה חולמים על דיסק ואת/ה כבר מדבר/ת איתנו על דוידי? הסיכויים שישדרו את זה עוד 3 שנים בערוץ 1 יותר סבירים מאשר יצא דיוידי

LOVEאמיר

New member
../images/Emo4.gifלהההההההה...

"הבימה" אף פעם לא מוציאים לא קלטות, לא די.וי.די ולא דיסקים! בעעעע עליהם!
עוד מעט המחזמר יירד, לא חבל שלא ישאירו ממנו משו למזכרת??? איזה אנשים רעים! טוב נו, העיקר שאת "פיטר פן" יוציאו... (ואני הראשונה שתקנה...:p)

aMiRi GiRl

New member
מה שנשאר

זה לקוות... יכול להיות שאם יבוא ביקוש מצד הקהל (אנחנו!!!) אז הם יסכימו לעשות משו .. נקווה ובנוגע לפיטר פן..יכול להיות שהם יוציאו. כי שנה שעברה ספיד היה במשכן לאומנויות הבמה.. ושם הוציאו והשנה זה יהיה בהיכל התרבות בת"א אז יכול להיות שלא יוציאו..אבל נראה.. נקווה שכן או שיכול להיות שהסיבה שהעלתי לא צכה להוות בעיה.. מי יודע

LOVEאמיר

New member
לא, זה לא קשור...../images/Emo4.gif

זה לא לגמרי נכון מה שאת אומרת רעות.. הנה עובדה, גם "הברווזון" היה הצגה לילדים, אז למה לא הוציאו קלטת וידאו או די.וי.די? בגלל שזה "הבימה"!!! לכל שאר הצגות הילדים שלא קשורות ל-"הבימה", תמיד יוצא בסופו של דבר קלטת ודי.וי.די ואפילו דיסק! רק ה-"הבימה" הדפוקים האלה חייבים להיות יוצאי דופן!

mary lou

New member
שריתוש נשמה...

כמה נקודות למחשבה |נקודה| זה לא קשור להצגות ילדים או לא, זה קשור למי מפיק ומעלה את המופע. בחברות שמפיקים בהן מחזות לילדים (כל מחזות החנוכה למיניהם וכו') בדרך כלל מוציאים קלטות דיסקים וDVD כי יודעים שיש המון ילדים שיקנו. (למרות שלפעמים גם לא מוציאים) "הבימה" הוא תאטרון שנוהג, מה לעשות, כמו רב התאטראות בארץ, לא להוציא דברים כאלו. בלי קשר עם ההצגה היא הצגת ילדים או הצגה ל"אזרחים ותיקים". |נקודה| הבימה לא דפוקים, ולמרות כל הביקורת שיש לי ולעולם על המוסד הזה, את לא יכולה לשפוט אותם בלי לדעת את השיקולים שלהם.

אני

מתכוונת להצגות ילדים שמפיקים במיוחד לחנוכה הברווזון רץ בהבימה שנתיים וכל שאר ההצגות רצות רק בחנוכה ובדרך כלל מוציאים להם קלטות ודיסקים.

LOVEאמיר

New member
שיהיה, אבל זה בכל זאת מעצבן../images/Emo4.gif

וחוצמזה, אין להם פה מה להפסיד לדעתי... הרי חצי מדינה בטח הייתה קונה את הדי.וי.די או הוידאו של -"מרי לו" (במידה וזה באמת היה יוצא), אז תחשבי כמה כסף הם יכולים לעשות מזה... "money money money must be funny..."
בכל מקרה, זה ממש מבאס...

mary lou

New member
ועוד דבר ../images/Emo23.gif

לא רוצה לפתח לך יותר מדי צפיות אבל הרי... היי... חלומות מתגשמים! אז לפני שאת נכנסת לעצבים דיכאון או אפילו באסה חולפת... תזכרי שיכול להיות שעוד כמה שנים בסופו של דבר כן יחליטו לעשות דיסק

LOVEאמיר

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo9.gif הלוואי../images/Emo70.gif אמן../images/Emo70.gif

מהפה שלך לאלוקים! אמן אמן אמן!!! את יודעת כמה הייתי צריכה לעשות בשביל לראות פעם אחת (!!!) לראות את "מרי לו"??????? כמה סבלתי... אין לך מושג.. וזה כל כך נוח וחסכוני אם יוציאו את זה על גביי DVD ווידאו! אמ אמן אמן אמן אמן אמן!!!! אבל תודה שוב, אני ימשיך לקוות... כי אני למדתי, ש-חלומות באמת מתגשמים!אחרי שפגשתי את אמיר בפעם הראשונה, אני פשוט לא האמנתי שזה קורה לי... וזה קרה! אמנם קצת באיחור, אבל העיקר שזה קרה! ואמן שזה יקרה שוב! הנה, אתמול ביקשתי מיובל אברמוביץ' שישלח לאמיר ד"ש ממני ושישלח לו גם את געגועי הרבים אליו!!! והוא אמר שהוא ישלח לו...

mary lou

New member
חחח בלי קשר שרית...

ככה באפרופו אלוהים... יודעת במקרה מי זה ריב"ז? <משנה וכאלה
>

LOVEאמיר

New member
את כאילו שואלת כי את לא יודעת?

חחחחחח... אין לי מושג... למה? אולי זה קיצור של:רן דנקר, יהודה לוי, בן ארצי, זוהר ארגוב? חחחחחחחחח.... סתם אין לי מושג... בשביל מה את צריכה לדעת?

mary lou

New member
נו באמת...

לא עושה בגרות במשנה? חחחח סתם פשוט כל הדיבןרים שלך על אלוהים... עקרונית זה רבי יוחנן בן זכאי או משו אבל אני וחברה חשבנו על זה <כל אחת לבד...זה היה מצחיק> שזו בכלל רבי/רבנית יעל בר זוהר... עזבי לא חשוב

LOVEאמיר

New member
חח.. מגניב! חשבנו על אותו דבר!

כתבתי לך עוד הודעה עוד לפני שראיתי את התגובה שלך... תסתכלי.. חשבנו על אותו דבר חחח...

mary lou

New member
חחח מה לעשות...

יעלי פשוט צדיקה... זה מתבקש נשמה טובה שהיא מתה עליה

למעלה