תענו לי בבקשה דחוף!!!

תענו לי בבקשה דחוף!!!

אני עוד שבוע עוברת ניתוח של שאיבת בלוטות הזיעה ... השאלה שלי היא האם הרופא המנתח משתמש בשיטה של המסה ושאיבה או רק שאיבה של הבלוטות בלי שיטת ההמסה ? כי כשהייתי אצלכם הרופא הסביר לי על הניתוח והמסה לא הוזכרה בפניי בכלל ורק בימים האחרונים שמעתי על השיטה והבנתי שהמסה משאירה צלקות וכוויות...

שאיבת בלוטות זיעה

היי מורני הרופא שעומד לנתח אותך הוא הכתובת המתאימה לשאלה הזו. צרי איתו קשר לפני הניתוח כדי שתדעי במה דברים אמורים.

ובכל זאת..

אני לא חושבת ששאלתי שאלה קשה... בשביל אתם פה, לא ? האם הניתוח מתבצע באמצעות המסה או לא ? זאת לא שאלה מסובכת, היא לא דורשת פגישת ייעוץ או מענה באופן אישי... השאלה שלי בסיסית למדי ואם אתם לא יכולים לענות לי על שאלה פשוטה אז לאיזו מטרה אתם פה?

alterago

New member
תרגעי מאמי. איך הם יכולים לענות לך

אם הם לא יודעים באיזו שיטה?

אני בכלל לא רגועה

ואם אתה היית צריך לעבור ניתוח בעוד כמה ימים, ולא היית מקבל תשובות אני מבטיחה לך שגם אתה לא היית רגוע.. אוקיי??

שאיבת בלוטות זיעה

היי שוב את מצפה מאיתנו לומר לך באיזו שיטה משתמש הרופא שאליו הלכת, אבל איך נוכל לדעת? מדוע את לא פונה אליו עם השאלה הזו? הוא יודע באיזו שיטה הוא משתמש.

אתם מאכזבים אותי

אני משלמת על הניתוח לרשת פרופורציה ולא לרופא באופן פרטי (וסכום כסף לא מבוטל, אם יורשה לי להגיד) אז סליחה באמת שציפיתי מרשת פרופורציה לענות לי על שאלה לגיטימית למדי וסליחה שלא ידעתי שאני אמורה להטריד את הרופא בנייד הפרטי שלו (מספר שכמובן אין לי !!! )

סליחה

אבל לא ציינת בשום מקום שהניתוח הולך להתבצע ברשת פרופורציה. אם זה כך, בוודאי שאנו יכולים לענות לך. הניתוח ברשת מתבצע באמצעות שאיבת בלוטות הזיעה בלבד, ללא התערבות של שיטות אחרות כמו המסה. בהצלחה רבה וסליחה על אי ההבנה.

למעלה