תענו לי על השאלה
|בב

תענו לי על השאלה ../images/Emo92.gif |בב ../images/Emo36.gif

טוב אז השאלה שלי אולי תיהיה לכם מוזרה אבל ככה נכון שהאולפנים בהרצליה? (אני רק רוצה להיות בטוחה) ונכון שצריך להגיע לשם לבד? ב
מראש, אני לב יו

ממש ../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif../images/Emo92.gif מכם

פליייייייייייייייייייייייייייייייייייייז

dj salmix

New member
חחח....

למה מוזרה??? כן באולפני הרצליה ולמה את שואלת את רוצה ליהיות ניצבת או משהו מרעננה יש הסעות.. חוץ מזה דברי איתי בפרטי או באיסי310931934 או מסנ [email protected]

Aviad1987

New member
מה פתאום? יש הסעות מאורגנות

מ..איפה את גרה? יש גם משם... וזה מצולם ברעננה אם אני לא טועה. בהצלחה.

edendori

New member
ממש לא!!

אוקי קודם כל אני גרה ברעננה ויש חלק מקומות שהם מצלמים ברעננה!! וזה היה ליד הבית שלי חח!! אוקיי את יכוללה להיות ניצבת אבל דיברתי עם ילד שמופיע שם במסנגיר והוא אמר לי שיותר מחפשים בנים מאשר בנות אז שיהיה לך בכיף!!

תשובות

כן האולפנים בהרצליה ליד אולפן ערוץ הילדים, פונים שמאלה מהקפיטריה. אני הגעתי לשם עצמאית אבל בלי כוונה להיכנס כי הייתי בערוץ הילדים ובטעות גיליתי את המקום, מקווה שעזרתי!

ל- "sweet and rule girl"

את מלוד? איפה בלוד? כאילו בלוד או באיזה שכונה? איך קוראים לך..?

ל.. sweet and rule girl

את גרה בגני אביב??? יווו... גמאני!! חח וגם אוקסי... איך קוראים לך?????? בת כמה את??? פרטיםם!!

שמעי לינוי

ניראה לי שאני יודעת מי את , את עולה לכיתה י אם אני לא טועה וזאת מי שאני חושבת שאת עכשיו תגידי לי בבקשה מי זאת אוקסי

ללינוי!!

איפה את לומדת??? לאיזה כיתה את עולה?? בת כמה את?? יש מצב שאנחנו מכירות1! אני עולה לט'!

dj salmix

New member
בקטנה...

עונה שעברה צילמו באולפני רעננה והיו חוצים בחטיבת השרון ובעוד כמה מקומות... עכשיו זה באולפני הרצליה וחוצים באיזה תיכון 1 שלא נעים לי להגיד אותו גם אני ניצב שם ושקורי תבוא אח שלי אני אומר לך שיכול להיות יותר כיף עם אתה תדבר עם השחקנים......

למעלה