תענו מהר!

highschoolgirl

New member
תענו מהר!

ידיד שלי נמצא בדיכאון קשה ואני חוששת שהוא מתכנן להתאבד, אני יכולה להשגיח עליו- אבל לא כל הזמן!!! אני רוצה להעיף מהבית שלו את התרופות שעלולות לגרום למוות (כלומר- אם בולעים חבילה שלמה...), כדי שהוא לא יעשה מעשה טפשי בגלל החלטה פזיזה.. איזה תרופות צריך להעיף????? אקמול? דקסמול? ניורופן? יש כאן גם תרופת הרגעה שנקראת טרנקסל- זה יכול להרוג? בבקשה תענו מהר!

New member
תעיפי את כולן ותפני את הידיד שלך לעזרה נפשית.

אקמול במינון יתר הוא מסוכן

אקמול, או פאראצטאמול, יכול לגרום במקרה של מנת יתר לכשל של הכבד עד כדי צורך בהשתלת כבד. תוכלו לראות עוד בדף של אינפומד. לפי ה- FDA יש כל שנה בארה"ב 100 מקרי מוות כתוצאה ממנת יתר של פאראצטאמול (מאמר 2).

New member
אחת התרופות המסוכנות ביותר

למרות שמכל תרופה במינון יתר ניתן למות, באקמול הסיכון לפגיעה שארתית משמעותית גדול בהרבה מאשר בתרופות דומות להקלת כאב כמו נורופן ודומיו. אבירם

תעיפי כל תרופה.

שימי אותם אצלך בנתיים אם זה הרבה תרופות. את בהחלט לא יכולה להשגיח עליו תמיד, ויותר מזה - למרות היותך ידידה טובה שלו, את לא יכולה להעניק לו עזרה מקצועית שניתנת ע"י אנשי מקצוע. במיוחד ואת חוששת שהוא עלול לפגוע בעצמו, תפני אותו לעזרה מקצועית, מיד! במידה והוא מסרב תפעילי אמצעים כדי שבכל זאת יטופל. מאוד מאוד חבל אם הוא יגרום נזק לעצמו שיכול להמנע.

למעלה