תענו על החידה

Y n 2 5

New member
תענו על החידה

קודם כל אקדים ואומר שזה פעם ראשונה שאני כאן ומסיבה פשוטה ראיתי את הפורום הזה רק עכשיו... לפני חודש בערך, חזרתי מלונדון. מוצג שם ב"דומיניון ת'ידר" הצגה שנקראת "We will rock you". שמבוססת על המוסיקה של קווין, בהפקת בן אלטון אחד מחשובי המפיקים הבריטיים, לומר לכם את האמת, תמיד אהבתי את הלהקה הזו, והיה לי הרבה דיסקים שלה. אבל מה שהיה שם זה היה באמת דבר מטריף, ואני אומר את זה בתור אחד שראה אופרת רוק אחת או שתיים בחייו. זה היה משהו שלא מן העולם הזה. הטירוף, האמוציות והאנרגיות שנשפכו שם, לא היו מוכרות לי. השחקן הראשי, מייק גלילאו, חוץ מאשר זה שהוא שחקן בחסד עליון שאין לי מושג למה לא פורץ על המסך הגדול, מדובר בוירטואוז אדיר בעל קול מחשמל, שמזכיר לי את... אני לא אסחף, אבל כן הוא דומה לו... גם קולין צ'רלס שחקן המשנה (השחור, אגב) עושה שם עבודה נפלאה הקול שלו גם אדיר לא-ללה. וזה עוד לפני שדיברנו על השחקניות, מגי מה שמה? לא זוכר ועוד אחת שגם את שמה איני זוכר. בכל אופן, הרגשתי למרות שלא מדובר בהופעה אלא באופרת רוק, שאני חוזר אי שם ל86' עובר כמה רחובות מה"דומיניון ת'ידר" ונוחת בוומבלי. זה היה, בשבילי לפחות, דבר של פעם אחת בחיים. אם אתם מתעקשים אז זה עלה לי 33.5 פאונד וישבתי בשורה השמינית מלמעלה מתוך כ50 שורות. זה כמובן אולם סגור, מה שהגביר את עוצמת הסאונד. לא נעים לומר, אבל דבר אחד שלילי היה. השיר שציפיתי לי כל הערב(3 שעות) לא נוגן בסופו של דבר. אני משאיר לכם לנחש איזה שיר זה היה. יאללה, ביי.

קודם כל-שלום לך:)

אממ,השחקנית הראשית היא האנה ג'יין פוקס,שם של כוכבת ,הא? השחקן של גלילאו באמת נהדר(היי,ואני בסה"כ ראיתי קטעים מההופעה ושמעתי את הדיסק)ולפי הסיפורים ששמעתי מההורים שלי(ונדב
)אני לא הולכת לחבב את המופע הזה(קינאה,לא יותר
). אז אני שמחה לשמוע שנהנית-ובקשר לשיר אה...שואו מסט גו און?

Y n 2 5

New member
לא יאומן.

על הניחוש הראשון ! כן, זה באמת שואו מסט גו און. חבל, כי זה שיר שאני מאד אוהב (כמעט) כמו בוהמיין רפסודי. מעניין למה הם באמת החליטו להוציא את זה מהתוכנית שלהם. ולא, כשאת שומעת ממישהו זה אף פעם לא כמו שאת רואה וחווה את את זה בעצמך. אז לכן, אני חושב שבפעם הבאה שתהיי בלונדון (אני מאחל בזמן הקרוב), תקפצי לשם, ותגובתך הפושרת תתחלף בן רגע. ואל תשכחי לספר לי רשמים, ולהגיד כן, אתה צדקת וכו'... את יודעת...

../images/Emo6.gif

כן כן,אני פותרת הרבה תשבצים בזמני הפנוי...סתם,סתם:) אממ,תודה רבה לך על האיחולים,גם אני מאחלת לעצמי להיות בלונדון בזמן הקרוב,וכן,אני אגיד לך שצדקת והכל:) יום נעים!

Y n 2 5

New member
אופרת רוק עם השפעות קומיות נרחבות

שמספרת על זוג נאהבים (מעניין שדווקא לא הומוסקסואלים) שהבחור חולם להיות כוכב רוק. באמצע עומד נבל משעשע ("הקומנדר" קוראים לו), שמפריע לו משום מה שגלילאו, מאוהב, ועוד יותר מפריע לו טקסטים מטופשים כביכול שהוא (גלילאו) כותב. היית צריכה לשמוע איך הוא קורא את הטקסט ומתבלבל באמצע, מדבר שטויות וחוזר מיד לטקסט המקורי כשחיוך מרוצה נסוך על פניו. נשבע לך יצאתי משם המום. המשחק, התסריט והקול האדיר של גלילאו פשוט לא רואים כל יום. אין מה לעשות, התיאטרון הבריטי (במיוחד המשולב ברוק) היה ונשאר מקום ראשון ואף אחד לא ידיח אותו משם.

Y n 2 5

New member
אני באמת

לא יודע איך זה מסתדר, הרי הקומנדר עצמו מפליא בשירה (ממרומי שנות השישים שלו, אגב), אז למה זה מפריע לו שגלילאו שר? סתם... אני צוחק כמובן. זו הצגת רוק, לא שואלים שאלות.

Teo Toriatt

New member
אין עלילה

זו הצגה יפיפיה אבל להגיד שיש לה עלילה זו הגזמה
אגב שם הבחור הרע הוא Khashoggi - מהשיר Khashoggi Ship מThe Miracle... הביצועים נהדרים לכל השירים עם כמה קריצות למעריצים (הסולן שאומר Beutiful בסוף הBohemian) ולי אגב דווקה היה חסר Love of my life שנראה שהיו כמה הזדמנויות להכניס ואני די בטוח שהוא היה שם בגלגול זה או אחר של ההצגה אבל לא כשאני ראיתי אותה...

Y n 2 5

New member
למה?

מספרים שם סיפור. גם אם הוא מגוחך ולא בנוי כהצגה רגילה הרי שהוא משעשע מאוד. אולי פארודיה? טוב, לא ניסחף... זה לא אותו דבר !! שאתה, כבוד הבמאי מציג הצגה אתה ח-י-י-ב לזעוק בכל כוחך ש"ההצגה חייבת להימשך",לפני שהקהל הולך הביתה. זאת אומרת אני לא רק מדבר על איכויות השיר (שאינם מוטלות בספק כמובן) אלא במובן הסמלי של מילותיו. ולכן הוא חשוב יותר מ"Love of my life", למרות שכמובן שהוא שיר שמאוד חסר. אגב, הפתיחה עם רדיו גא גא היתה כל כך מתוחכמת ויפה שאני מתפלא על הבמאי, אבל צריך לחכות שבן אלטון יבוא להתארח כאן ואז נשאל אותו באופן מסודר...

Oukami Kun

New member
וההתחלה של המחצית השניה?

עם וואן ויזון? פשוט הדבר הכי מעולה שקיים... הסיפור הוא לא כל-כך פארודי כמו שהוא עצוב. כשחושבים על זה, מי שלא מכיר את העולם של שנות השישים-שבעים, של להקות הרוק הגדולות באמת, לא היה נהנה בכלל מכל הבדיחות הקטנות שצצות פה ושם... כמו למשל כשהבוהמיים נתפסים אז קשוגי אומר למנהיג [שקורא לעצמו פול מקרטני] "So, Paul McCartney, you say hello and I say goodbye" שלמשל מי שלא מכיר את הביטלס לא היה צוחק כששאר הקהל כן. וכשבריטני ספירס ומיט מתחקרים את גליליאו על מי הוא הוא אומר להם "I am the dancing queen!" שגם כאן, מי שלא מכיר את אבבא לא היה מבין בכלל... הסיפור עצמו מדבר על המוות של המוזיקה האיכותית, של להקות הרוק הגדולות, על השתלטות עולם הפופ על כל אמצעי התקשורת. כמובן שזאת גרסא מוקצנת מאד של מה שקורה היום, אבל אל תשכחו שזה מתקיים עוד 300 שנה בערך. ההצגה הזאת היא קבר של המוזיקה האיכותית, לא, מצבת זיכרון למוזיקה של שנות השישים-שבעים שעוד מעט פשוט תעלם ותימחק מהתודעה כש'כוכבי הרוק' ה'גדולים' של היום, דוגמת אווריל לאבין ודומיה, יישתלטו על התעשייה. and that all i have to say... about that.

Y n 2 5

New member
נראה לי

שזה אתה היית מהשורה הקדמית שקפץ והסתיר לי... סתם... אני הייתי שם לפני חודש בערך. מה לגבי "שואו מסט גו און" ? שערוריה או לא? מה דעתך?

Oukami Kun

New member
חחח

אני? לא, הייתי שם בסוף יולי, ב25 או ב26, משהו כזה... ולא, לא הייתי שורה ראשונה, הייתי די מאחורה, אבל לונורא P: שואו מאסט גו און לא ממש חסר לי כי אני לא כל-כך מחבב אותו, אבל הוא בהחלט היה תוספת נפלאה לשיר... גם לאב אוף מיי לייף היה יכול להיות שיר נהדר של גליליאו לסקרמוש... אבל- למי אכפת כשיש לי את הדיסק של ההופעה ואני יכול לשמוע אותו שוב ושוב לאורך ימים

Y n 2 5

New member
התכוונתי

מבחינה סמלית ולא מוסיקלית. תאר לך, לפני שאתה יוצא למזג אויר הלונדוני מחמיץ הפנים, ואתה מת לשבת בכיסא ולהנות עוד קצת מהמוסיקה הנפלאה הזאת, ואתה רואה ש... די, זה הולך להיגמר. ו... פתאום כ--ל הקאסט "מרגיע" אותך שאתה אכן צודק וההצגה חייבת להימשך... נו, תודה! זה גדול !!!

Oukami Kun

New member
אה..

אני לא חושב כל-כך... כי בהשוואה לסיום המעולה עם "Do you want the Bohamian Raphsody?" ואז כל התשואות וכאלה ואז "Oh, Allrught then" זה כל-כך תמצית ההומור הבריטי ואז כשהם עולים לשיר את זה [למרות ההתחלה הצולעת של גליליאו] זה פשוט הדבר הכי מעולה בעולם... ואתה חייב להודות שכל ההצגה חיכית לשיר הזה, כי ברגע שהם מסיימים על WWRY אתה כזה "מה איפה הבוהמיין ראפסודי?" ואז נדלק המסך.... זה פשוט _ה_סיום...

למעלה