תענו על השאלות האלו זה כיף

Visser Three

New member
תענו על השאלות האלו זה כיף ../images/Emo3.gif

1. השם שלי: 2. כינוי\ם: 3. ארץ לידה: 4. בית ספר ומסלול: 5. איך היית רוצה להיקרא: 6. תבלין מועדף: 7. שתיה מועדפת: 8. דאורדורנט\בושם: 9. שמפו וקונדישינר: 10. האם שחית בעירום פעם: 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: 12. צבע מועדף: 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: 14. חברים\ות הכי טובים\ות: 15. כרית אחת או שתיים: 16. חיות מחמד: 17. סרט מועדף: 18.מוזיקה בכללית: 19. מכונית אידיאלית: 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: 21. אוכל מועדף\ שנוא: 23. חבר\ה לעתיד: 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: 25. היחסים עם ההורים : 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: 27. ממתק מועדף: 28. נעליים מועדפות: 29. שיר מועדף: 30. אתר מועדף: 31. ספורט מועדף (לצפייה): 32. הספורט המועדף (למשחק): 33. הרגע הכי משפיל בחייך: 34. איזה חג אתה הכי אוהב: 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: 36. אוספים: 37. מה הפחד הכי גדול שלך: 38. תגיד מילה טובה...: 39. ספר מועדף: 40. עיתון מועדף: 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: 42. כמה טיפים מהחיים: 43. מועמד פוליטי: 44. מפלגה: 45. חום או קור: 46. מכתב דואר או אי מייל: 47. זמר אהוב (אהם): 48. זמרת אהובה: 49. להקות: 50. סרט מצוייר אהוב: 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: 52. אתה שונא אנשים ש..: 53. אתה שונא מקומות ש..: 54. אני אוהב/ת: 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: 57. מה הכי מגעיל אותך: 58. מה את/ה הכי אוהב?: 59. משפטים שלך לסיכום:

Visser Three

New member
אני יענה קודם (אבל תענו ברצינות)

1. השם שלי: מאיר בן אלישע 2. כינוי\ם: מאור 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר ומסלול: בצפר יסודי שמעוני חטיבה ברנה ותיכון ויצו (בפ"ת) 5. איך היית רוצה להיקרא: מאור 6. תבלין מועדף: מלח אנא ערף 7. שתיה מועדפת: תה חם
8. דאורדורנט\בושם: הוגו 9. שמפו וקונדישינר: לוידוע מה שאמא קונה לי 10. האם שחית בעירום פעם: באמבטיה
11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לאאא 12. צבע מועדף: כחול כהה 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: הברזה מבצפר נחשבת? 14. חברים\ות הכי טובים\ות: יקיר, נתי, יניב, מירב, שני, איתי 15. כרית אחת או שתיים: אחת 16. חיות מחמד: אין לי
17. סרט מועדף: פורס גאמפ 18.מוזיקה בכללית: משו של סאבלימינל והצל 19. מכונית אידיאלית: לא מבין במכוניות 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אבל המורה.... 21. אוכל מועדף\ שנוא: מעודף: אוכל סיני, שנוא: משהו של אח שלי
23. חבר\ה לעתיד: לויודע אני חי את היום 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי: תלוי באיזה מצב 25. היחסים עם ההורים : טובים
26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות: תל אביב 27. ממתק מועדף: שוקו 28. נעליים מועדפות: ניו באלנס 29. שיר מועדף: התיקווה של סאבלימינל והצל 30. אתר מועדף: אי סיטי (www.icity.co.il) 31. ספורט מועדף (לצפייה): כדורגל 32. הספורט המועדף (למשחק): כדורגל 33. הרגע הכי משפיל בחייך: התעתשתי על היועצת מול כול הכיתה
34. איזה חג אתה הכי אוהב: כול חג שיש בו חופש 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה: לויודע לא עונה על זה 36. אוספים: קלטות וידיו עם סרטים (לא כחולים חרמנים שכמותכם) 37. מה הפחד הכי גדול שלך: למות
38. תגיד מילה טובה...: לא עולה לי בראש 39. ספר מועדף (אהם): אנימורפס 40. עיתון מועדף: מעריב 41. סדרת טלוויזיה מועדפת: סאות´ פארק 42. כמה טיפים מהחיים: אל תוותרו 43. מועמד פוליטי: אין לי 44. מפלגה: אין לי 45. חום או קור: חום
46. מכתב דואר או אי מייל: אי מייל (יותר מהיר) 47. זמר אהוב : סאבלימינל 48. זמרת אהובה: המורה שלי לספרות (היא שרה מאוד יפה לידעתכם) 49. להקות: קבוצת התאקט (למרות שהם לא בידיוק להקה הם יותר הרכב) 50. סרט מצוייר אהוב: ספייס ג´יים 51. תאר את עצמך ב-4 מילים: לא יודע מה לכתוב 52. אתה שונא אנשים ש..: מתנשאים משווצים סנובים 53. אתה שונא מקומות ש..: יש בהם אנשים כאלה 54. אני אוהב/ת: הרבה דברים 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך: לויודע מה זה אפלטונית העתקתי את זה מפורום אוף טופיק 56. האנשים שאת/ה הכי שונא: ראו שאלה 52 57. מה הכי מגעיל אותך: ראו שאלה 56 58. מה את/ה הכי אוהב?: הרבה דברים
59. משפטים שלך לסיכום: (בחתימה)

יזהר 13

New member
<מגיב ראשון>

1.שם:יזהר ברק. 2.כינוי:Izharry potter. 3.ארץ לידה:ישראל 4.בי"ס ומסלול:יסודי נווה צוף. חטיבה בני בנימין בית אל.ישיבה(בעתיד)נועם פ"ת. 5.איך להיקרא:יזהר 6.תבלין מועדף:מלח, ה-ר-ב-ה מלח 7.שתיה מועדפת:ג´אמפ תות-בננה 8.דאורדורנט:ספיד סטיק קליר 9.שמפו:הד אנד שולדרס 10.האם שחיתי בעירום:באמבטיה... 11.אני לא נהנה לצחוק על אנשים. 12.צבע מועדף:תכלת 13.האם נמצאתי אשם בפשע כלשהו:לא ממש. 14.אסף(פאלדין) יואל ונועם 15.כרית אחת. 16.חיות מחמד: שונא חיות! 17.סרט מועדף:מאטריקס. 18.מוזיקה בכללית:כוורת וטיפקס 19.מכונית אידאלית: טוב גם אני לא מבין... 20.כאילו,דהה,אתה נוווד. 21.אוכל מועדף:ציפס.שנוא:טונה. 23.לוידע. 24.האם אני מחשיב את עצמי סקסי:לא 25.טובים 26.בישוב ביש"ע 27.קינדר בואנו 28.נעלים מועדפות: גם אני ניו באלאנס. 29.שיר מועדף:the ketchup song 30.אתר מועדף:קאזה זה נחשב? 31.ספורט מועדף(צפייה):כדורסל 32.ספורט מועדף(למשחק):כדורגל 33.הרגע הכי משפיל בחיי:לוידע.. 34.איזה חג אני הכי אוהב:פורים. 35.מה?? לא הבנתי את השאלה. 36.אוספים:מחזיקי מפתחות,אבנים יפות,צ´ופרים,גפרורים. 37.הפחד הכי גדול שלי:מוות. 38.תגיד מילה טובה: ואם לא בא לי? 39.ספר מועדף:הבלגריאד והמלוריאן של אדינדס. 40.עיתון מועדף:אותיות. 41.סדרת T.Vמועדפת:השבט. 42.טיפים מהחיים:החיים הם כמו פאלפל, אתה אף פעם לא יודע מתי תיקרע לך הפיתה. 43.מועמד פוליטי:ביבי המלך 44.מפלגה:האיחוד הלאומי 45.חום או קור: קור 46.מכתב דואר או אימייל: מכתב דוארץ אין ווירוסים (חוץ מאנטרקס) 47.זמר אהוב:דני סנדרסון 48.זמרת מועדפת:דנה ברגר 49.להקות:ראה 18 50.סרט מצוייר אהוב:שרק 51.תאר את את עצמך ב-4 מילים:דתי אבל לא דוס 52.אני שונא אנשים שחושבים שהם חזקים אבל הם לא. 53.אני שונא מקומות עם ריח של סיגריות. 54.אני אוהב:כל מיני דברים.. 55.מה?? לא הבמתי את השאלה. 56.שאלה 52 57.הכי מגעיל אותי: ילדים קטנים עם נזלת. 58.אני הכי אוהב:לוידע 59.משפטים לסיכום:לא היה לי כוח להוסיף אייקונים.

Silver Fox

New member
תשובות../images/Emo82.gif

1. לילך איסתיל/מאז´ר/סמיילי/וויזלי (הבעלים שלי). 2. כינוי: ליל 3. ישראל 4. ביצפר אוסישקין (מסלול=?!) 5. איך הייתי רוצה להיקרא: אני מרוצה מהשם שלי
אבל אם לא אז הייתי רוצה את השם ליגל 6. קטשופ... חחח... 7. קולה 8. אין 9. מאיפה לי?! 10. באמבטיה...
11. כן... 12. כחול 13. לא! 14. בעע... מאיפה לי, יש לי חברות וזהו... 15. כרית אחת 16. אין לי חיית מחמד 17. אייס ונטורה2 18. מאיפה לי? 19. אין לי מכונית! 20. מילים:
משפטים: "אתה חושב שאתה מאגניב, אבל אתה לא" 21. אוכל מועדף: פיצה, אוכל שנוא: מרק ירקות 22. (אתה כתבת 23 וזה אמור להיות 22!) עד שיגיע העתיד... 23. לא 24. היחסים עם ההורים מצוינים... 25. בעיר הרצליה 26. שוקולד/סוכריה 27. נעלי ספורט 28. Sweet Baby מהמורדים 29. אתר מועדף: אתר תפוז 30. ספורט מועדף לצפייה: כדורסל 31. ספורט מועדף למשחק: כדורשת 32. היו די הרבה, אז אני לא ממש זוכרת... 33. חנוכה!!! 34. מה זאת השאלה הזאת?! 35. אין 36. יש הרבה, אז אני לא יודעת 37. מילה טובה: חמוד 38. א-נ-י-מ-ו-ר-פ-ס! 39. מעריב לנוער 40. צער גידול בנות 41. תחיו את החיים, וזהו... 42. כולם בממשלה צפרדעים מבושלות מצידי, אז מה זה משנה? 43. אין לי זכות הצבעה! 44. לא זה ולא זה, פושר. 45. אני בחיים לא נותנת את האימייל שלי! 46. אין 47. אין 48. אין 49. מלך האריות1 50. נחמדה, מצחיקה, מעצבנת וחברותית 51. אנשים קנאיים שמציקים לאנשים אחרים. הם ממש מעלים לי ת´סעיף. 52. מקומות מלולכים, בלי חלונות ומסריחים
53. אני אוהבת שוקולדים למיניהם ופסלונים/תמונות של גולדנים רטריברים/דולפינים. (וגם את החיה האמיתית, כמובן) 54. ? 55. המורות לאנגלית ומדעים 56. ג´וקים...
57. בעלי חיים 48. משפט לסיכום: מה זה השאלון הזה?!

Silver Fox

New member
אההההההה...../images/Emo82.gif

אימייל יותר עדיף
חשבתי שאתה רוצה את הכתובות או משהו

יזהר 13

New member
היה יותר נוח

אם היית כותבת גם את השאלות כדי שאנשים לא יאלצו לדפדף מהשאלות לתשובות כדי לנסות להבין על מה ענית.

lorien

New member
רעיון טוף מאות!

שם: אילונה כינוי: m.j ארץ לידה:רוסיה בית ספר: אורט איך הייתי רוצה להיקרא:M.J (רמז...) תבלין מועדף:אורגנו שתיה מועדפת: פרנץ´ ונילה בושם: לא שמה שמפו: פרוקטיס האם שחיתי בעירום: לא, אני גרה באמצע המדבר.... האם אני נהנית לצחוק על אנשים: תלוי מי צבע מועדף: כחול קהה (כמו מאיר!) האם נמצאתי אשמה בזירת פשע: לא אני ילדה טובה! חברות הכי טובות:גל(מפורום הארי פוטר), דריה, יוליה, מריה כרית אחת או שתים: אחת... חיות מחמד: כלבה גולדן רטריבר בשם ג´סי- מזה מאאאאאאמי! סרט מועדף: יש לי בעיה. אין לי סרט מועדף! אבל אני ממש אוהבת את האלמנט החמישי. מוזיקה בכללית: ארוסמית´, דה קולינג, סבאג´ גארדן, דארן הייז, כל מיני מכונית אידיאלית: אדומה גג נפתח? משפטים שאני מרבה לומר: אוכל: מועדף : האוכל של גל..שנוא: דייסה כזאת חומה... האם אני מחשיבה ת´צמי סקסית: always יחסים עם הורים: כבר אמרתי שאני ילדה טובה ארץ בה הייתי רוצה להיות: אוסטרליה ממתק מועדף: מקופלת- עד הפירור האחרון שיר מועדף: משתנה כל הזמן. היום זה- belle מהאופרק של הגיבן מנוטרדאם, בצרפתית אתר מועדף: זה! ספורט מועדף: בייסבול הרגע המשפיל ביותר: שברתי פלורסנט באמצא אימון נינג´יטסו חוג אהוב: נינג´יטסו מילה טובה: החיים יפים! תעצרו להריח את הפרחים! אל תצפו בחדשות!!!!! ספר מועדף: אנימורפס, שר"ה, הארי פוטר, באדולינה, פרא (אני תולעת ספרים) סדרת טלויזיה: מכושפות טיפים: סתכלו תמיד על הכוס המלאה! מעמד פוליטי: שונאת פוליטיקה! חום או קור: באמצע דואר או אי מייל: אי מייל זמר אהוב: דארן הייז
זמרת אהובה: סלין דיון להקות: למי שיש שירים יפים באתה התקופה תיאור עצמי: מלפפון. שונאת אנשים: שמעשנים שונאת מקומות ש: אנשים מעשנים בהם מה הכי מגעיל: לנקות את הקקה של הכלבה שונאת בדם: לשטוף כלים!!!!!!!!!

Nagini Potter

New member
אמ... אוקיי... ../images/Emo182.gif

1. שם: יעל W 2. כינוי: יעל, יעלי, נגיני... מה שבא לכם 3. ארץ לידה: ישראל 4. בית ספר: חטיבת ביניים יפעת. מה הכוונה במסלול?
5. איך הייתי רוצה להיקרא: בשם שלי, בדרך כלל 6. תבלין מועדף: מה? 7. שתיה מועדפת: מיץ ענבים 8. - 10.: לא עניינכם 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים: לא. ואני גם לא אוהבת שמותחים אותי, אפילו שזה כאילו לא נגדי. 12. צבע מועדף: סגול/צהוב/כחול 13. האם נמצא אשם באיזה שהוא פשע: אמ... חיטוט באף? השארת שיערות במסנן של המקלחת? אתם צריכים להיות יותר ספציפיים. 14. חברות הכי טובות: אני יכולה להגיד לכם שמות, אבל מה זה יעזור לכם? 15. כרית אחת או שתיים: אחת. אלא אם כן זאת כרית דקה. 16. חיות מחמד: כלב, שני חתולים, דגים, זחלי משי. 17. סרט מועדף: לא יודעת, כל מיני... הנסיכה הקסומה, גברים בגטקעס, שרק, טיטניק.... ועוד מלא סרטים!! 18. מוזיקה בכללית: יש לי טעם גמיש... רוק, פופ, ראפ... תלוי בשיר. 19. מכונית אידיאלית: מכונית שיכולה לעוף. מה זאת השאלה הזאת? 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: אמ... לוידעת, נו! 21. אוכל מועדף: שניצל, ספגטי... ושוקולד, כמובן 22. למה חסרה פה שאלה: מה אני יעשה 23. חבר לעתיד: מההה?? 24. האם את מחשיבה עצמך סקסית: מי המציא את השאלות האלה?? 25. היחסים עם ההורים: טוב תודה 26. העיר/ארץ שבה היית רוצה לחיות: ארץ לעולם לא 27. ממתק מועדף: שוקולד חלב ממולא בקרם תות... *יאמי* 28. נעליים מועדפות: נעלי ספורט, כי זה נוח. אני לא מקריבה את רגליי הענוגות בשביל יופי. יש לכם בעיה עם זה? 29. שיר מועדף: ALL STAR!! 30. אתר מועדף: 8-| 31. ספורט מועדף: לצחוק על אנשים שמתסכלים על אנשים אחרים עושים ספורט. 32. ספורט מועדף: אמ... הליכה. או ריקוד. 33. הרגע הכי משפיל בחייך: יש כמה. לא בא לי לחשוב עליהם כרגע. 34. איזה חג אתה הכי אוהב: א. כל חג שיש בו הרבה חופש (יעני - פסח), ב. כל חג שיש בו אוכל ממש טעים (יעני - חנוכה), ג. כל חג שנותן לך סיבה להתפרע בביצפר (יעני - פורים). 35. אם היית לסבית למי היית עושה טובה: הא? 36. אוספים: אמ.... ציטוטים. זה נחשב? 37. מה הפחד הכי גדול שלך: שמישהו ממש יקרא את כל זה. זה באמת מעניין אותכם, תגידו לי? 38. תגיד מילה טובה: מילה טובה. 39. ספר מועדף: אנימורפס, הארי פוטר, הסיפור שאינו נגמר... ועוד כל מיני. 40. עיתון מועדף: תגידו, אתם צוחקים עליי? למה לי לקרוא עיתון? אני יכולה להכנס לדיכאון בעצמי, תודה. 41. סדרת טלויזיה מועדפת: חברים, מכושפות 42. כמה טיפים מהחיים: "אל תקנא באף אחד", "נבר סיי נבר", "לכל מטבע שני צדדים", ועוד כל מיני דברים מתחכמים שכאלה. 43. מועמד פוליטי: לא, באמת, אתם צוחקים עליי? 44. מפלגה: תגידו, בת כמה אני נראית לכם??? 45. חום או קור:
חום
46. מכתב דואר או אי מייל: תלוי למי. דואר זה יותר רומנטי/מרגש. אי מייל יותר יעיל, ברוב המקרים. 47. זמר אהוב: בדרך כלל אני אוהבת שירים, לא זמרים. אבל אמינם די חמוד. גם וויל סמית´ (הוא נחשב זמר?). גם רובי וויליאמס (*מקווה שלא בלבלתי בינו לבין רובין וויליאמס*) 48. זמרת אהובה: כנ"ל למשפט הראשון של השאלה הקודמת. 49. להקות: אתם לא מקשיבים. *ציק-ציק-ציק* 50. סרט מצוייר אהוב: פיטר פן 51. אני בארבע מילים: לי זה לא יקרה / מה זה השאלות האלה? 52. אני שונאת אנשים: אנוכיים, שוויצרים, מרוכזים בעצמם, גזענים, שוביניסטים, אטומים... כל מי שחושב שהוא יותר טוב מהשאר, בקיצור. 53. אני שונאת מקומות: שנמצאים באמצע מדבר בלי מקום לישון או לשבת, שאין בהם מים ואין בהם אוכל. באמת, מה זה השאלות האלה? 54. אני אוהבת: את ג´ייק. מה אתם רוצים שאני אגיד? 55. מיהו/י האהבה האפלטונית שלי: אני מתנגדת לענות על שאלה זו ללא נוכחות עורך דין על בסיס הגורם שאין לי מושג מה זה אפלטוני. 56. האנשים שאני הכי שונאת: לא עניתי על זה כבר באיזשהו שלב? 57. מה הכי מגעיל אותך: אנשים ששואלים את אותה שאלה שלוש פעמים (=אהמ אהמ=) 58. מה אני הכי אוהבת: לא, אל תהיו ספציפיים, שאלות שאני יכולה לכתוב ספר מהתשובה שלהן זה בסדר. 59. משפטים שלי לסיכום: אני לא מאמינה שהמשכת לקרוא עד כאן. לי זה לא יקרה Nagini Potter "יש לי כסף שיספיק לי למשך כל ימי חיי, אלא אם אחליט לקנות משהו." -ג´קי מייסון

RaistGirl

New member
עכשיו אני!

1. השם שלי:מוריה רוקח-מאז´ר-וויזלי ופוטר לשעבר. 2. כינוי\ם: מוריס, מוריהיה, מוּר מוּר, לוניטארי, מוּשט ועוד... 3. ארץ לידה:ישראל 4. בית ספר ומסלול:"הבשור" מקווה ללכת לביולוגיה 5. איך היית רוצה להיקרא: תמר\ יעל\ נטלי (כן יעל יש לך שם יפההההההה) 6. תבלין מועדף:סוכר 7. שתיה מועדפת:קולה\ בירצפת! 8. דאורדורנט\בושם:אני יודעת שזה ישמע מוזר אבל אין לי מושג איך קוראים להם... 9. שמפו וקונדישינר:הוואי 10. האם שחית בעירום פעם:לא 11. האם אתה נהנה לצחוק על אנשים:אם הם ממש מגעילים אז כן. אבל לא על אנשים שלא עשו לי כלום. 12. צבע מועדף:אדום 13. האם נמצאת אשם באיזה שהוא פשע: העפתי למישהו בעיטה לאזור הרגיש. 14. חברים\ות הכי טובים\ות: קים רדדרקון (זה הכינוי שלו) ותמר. כולם מהאינטרנט. 15. כרית אחת או שתיים:אחת 16. חיות מחמד:שלושה כלבים עם סיכוי לעוד 17. סרט מועדף:מלך האריות (אנגלית) 18.מוזיקה בכללית:מה שבא 19. מכונית אידיאלית:אין 20. משפטים או מילים שאתה מרבה להגיד: בוניטה בוניטה בוניטה דה מאס... 21. אוכל מועדף\ שנוא:מועדף: פינקייקס שנוא: מפרום 23. חבר\ה לעתיד:אני כבר נשואה לרייסט 24. האם את/ה מחשיב את עצמך סקסי:לא 25. היחסים עם ההורים :לא מספרת להם הכל אבל בסדר. 26. העיר\ארץ שבה היית רוצה לחיות:אוסטרליה 27. ממתק מועדף:שוקולד ביסקוויט 28. נעליים מועדפות:אין. 29. שיר מועדף:בוניטה דה מאס. 30. אתר מועדף:אין 31. ספורט מועדף (לצפייה):אין 32. הספורט המועדף (למשחק):אם כבר אז כדורגל או כדורסל. 33. הרגע הכי משפיל בחייך:למה לספר לכם? אם אני רוצה לשכוח אותו? 34. איזה חג אתה הכי אוהב:חנוכה!!!! 35. אם היית לסבית\הומו למי היית עושה טובה:אין לי מושג 36. אוספים:בדיחות 37. מה הפחד הכי גדול שלך:חושך ומזרקים (לחושך יש סיבה פסיכולוגית). 38. תגיד מילה טובה...:מילה טובה 39. ספר מועדף: אנימורפס כמובן! (ובדרך גם עולם הדיסק המדריך לטרמפיסט בגלקסיה ורומח הדרקון). 40. עיתון מועדף:אין 41. סדרת טלוויזיה מועדפת:המורדים. 42. כמה טיפים מהחיים: החיים חרא 43. מועמד פוליטי:חברה שלי, סבינה בבג´נוב (אני שונאת פוליטיקה) 44. מפלגה:ראה 43 45. חום או קור:חום 46. מכתב דואר או אי מייל:אי מייל 47. זמר אהוב (אהם):אין 48. זמרת אהובה:אין 49. להקות:אין 50. סרט מצוייר אהוב: פיינל פנטזי, לוניטונס ופוואר פאף! 51. תאר את עצמך ב-4 מילים:בעעע בעעע. זה מספיק? 52. אתה שונא אנשים ש..:אומרים גם אני! גם אני! 53. אתה שונא מקומות ש..:שהמילים: "מוסד חינוכי" מצורף להם לשם. 54. אני אוהב/ת: לקרוא ולגלוש באינטרנט. 55. מיהו\י האהבה האפלטונית שלך:תאמינו לי אם אני אגיד לכם שאין לי? 56. האנשים שאת/ה הכי שונא:לילך, מאיר, יעל, אסף... וגם אלדר "רוח". 57. מה הכי מגעיל אותך: הפורום הזה. 58. מה את/ה הכי אוהב?: את הפורום הזה 59. משפטים שלך לסיכום: איש אחד הלך הלך הלך. נתקע בעץ. מה אנחנו מסיקים מזה? אל תסעו ברכבת.

lorien

New member
בא לי לענות לך!

קודם כל- מוריה, יש לך שם ממש יפה! וג אני הייתי מעדיפה לגור באוסטרליה!!!!!!! וממש אהבתי את משפט הסיכום. אפשר לגנוב? תודה מראש! עולם הדיסק זה טרי פראצ´ט?

RaistGirl

New member
אוי מיייי גאד!!!!

אי קיל קני! סתם סתם... (אמא שלי אומרת שכאומרים סתם מבטלים את עצמכם) עכעשיו קראתי את מה שאת כתבת ואני מתפגרת מרוב צחוק! אם קראת את שלי (ואני בספק אם אני כל כך מעניינת...) היית רואה שב"תגיד מילה טובה" כתבנו אותו הדבר... *צוחקת* *לא מבינה מה כל כך מצחיק*

למעלה