תעסוקה בצפת

תעסוקה בצפת

אנחנו זוג עם שני ילדים קטנים שגרים כרגע בארה"ב ומאוד אוהבים את צפת.היינו שמחים לחזור לארץ ולגור שם אם היתה אפשרות להתפרנס. האם מצב האבטלה בעיר השתפר או עדיין קשה? בעלי כרגע מנהל חברת קייטרינג ויש לו תואר במנהל עסקים ולי יש נסיון בניהולוהוראה . אבל אנחנו פתןחים גם לנסות כיוונים חדשים.. אשמח להיערטת.הצעות וכל דבר אחר במסר אישי. תודה,ותהנו מצפת היפה

ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אם תצא מהפורום הזה הצעת עבודה,זה יהיה חשוב מאוד:)

הלו, אני מצפת

תראי מה כתוב פה: תלמוד בבלי מסכת קידושין דף פב עמוד ב ר"מ אומר: לעולם ילמד אדם לבנו אומנות נקיה וקלה, ויבקש רחמים למי שהעושר והנכסים שלו, שאין עניות מן האומנות ואין עשירות מן האומנות אלא למי שהעושר שלו, שנאמר: +חגי ב+ לי הכסף ולי הזהב נאם ה' צבאות. תניא, ר"ש בן אלעזר אומר: מימי לא ראיתי צבי קייץ, וארי סבל, ושועל חנוני, והם מתפרנסים שלא בצער, והם לא נבראו אלא לשמשני, ואני נבראתי לשמש את קוני, מה אלו שלא נבראו אלא לשמשני מתפרנסים שלא בצער, ואני שנבראתי לשמש את קוני - אינו דין שאתפרנס שלא בצער! אלא שהרעותי את מעשי וקיפחתי את פרנסתי, שנאמר: +ירמיהו ה+ עונותיכם הטו. בצפת יש פרנסה ובשפע, כמו בכל מקום אחר, מי שפרנס אותי בירושלים, מפרנס אותי בצפת. אבל השאלה אם אתם מאמינים שזה אפשרי. הרבה אנשים התעשרו בצפת, והרבה אנשים הפכו לעניים בארה"ב. קייטרינג? אני בטוח שתעשו מזה הרבה כסף... הוראה? גם כן אפשר להסתדר. תרצו אני אסביר לכם יותר תכלס.

למעלה