תעסוקה מבצעית-משך השירות

gg4you

New member
תעסוקה מבצעית-משך השירות

שלום ! אני חייל משוחרר, סיימתי את השירות הסדיר בסוף יוני 2012 . השבוע קיבלתי צו למילואים בסוף פברואר 2013 עד סוף מרץ . ראיתי באתר של הכוונת חיילים משוחררים שכתוב :" לשירות שנתי רק לאחר 180 יום ממועד השחרור לצורך אימונים ותרגילים בלבד. משך השירות - חוגר עד 10 ימים וקצין עד 12 יום." משך השירות לפי הכתוב בצו הוא 3 שבועות . אשמח לקבל תשובה בעניין . תודה .

אושי231

New member
היי
האם מופיעה לך על הצו הודעת חריגות

בנוסח "גיוסך יותנה בחתימתך על כתב הסכמה אנא פנה לקצין הקישור ביחידתך..." ? זה אמור להופיע מצד שמאל למעלה של הצו, בחלק הפנימי שלו.
אם זה מופיע-- זה אומר שאתה לא מחוייב בהתייצבות.

אם זה לא מופיע- אני מציעה שתדבר עם קצינת הקישור ותשאל אותה את השאלה ששאלת אותנו (יכול להיות שהוציאו עבורך אישור חריגות מאלוף הפיקוד בגלל המבצע שהיה ואין מישהו אחר לגייס).

אם היא לא נותנת לך מענה, תתקשר לקפ"צ והם יעשו לך בדיקה פרטנית.

אנחנו נשמח אם תעדכן בפורום

gg4you

New member
כן...

הי! אכן מופיעה ההודעה הזאת בצו . אני לא מחויב להגיע ? אז למה הם שולחים את זה ? חח תודה :)

אושי231

New member
נכון, אתה לא מחוייב בהתייצבות אם זה מופיע

שולחים את זה כי יש אנשים שכן בוחרים להגיע למרות שהם חריגים.
סה"כ זה כסף טוב למי שצריך אותו ויש אנשים שזה בא להם דווקא בזמן טוב.
כשהשתחררת מהצבא ולא עשיתי כלום, הגיע לי אחרי חודש צו חריג ובחרתי כן להגיע. זה נתן לי משכורת לאותו חודש ולא היה לי אכפת לבוא. ידעתי גם שאם אני אגיע כשאני חריגה לצו, אז להבא, אם תהיה לי בעיה, ייתחשבו בי גם.

gg4you

New member
כמה זה יוצא ...

הי! לפי הצו זה מה25 לפברואר עד 21 במרץ . כמה שכר מגיע לי על ימי מילואים אלו ?בנוסף, אני עושה עבודה מועדפת. האם הימים של השירות במילואים נחשבים לי על ימי המועדפת ? תודה .

למעלה