תעצרו רגע. אני רוצה להקדיש דקת דומייה

g l o r y

New member
תעצרו רגע. אני רוצה להקדיש דקת דומייה

לאחת מאושיות הפנטזיה, איש יקר שבתוך מוחו חיו עולמות אין ספור והוא חלק אותם איתנו ללא משוא פנים. את הטוב, הרע, המכוער ובעיקר המצחיק.
טרי פראצ'ט.

ויימס

New member
שמעתי אתמול. מאוד עצוב.

היקום הוא מקום מעט יותר מחורבן כרגע.
בחודשים האחרונים אני ממש חורשת על ספרים שלו, כמו שלא חרשתי עליהם מאז שהייתי טינאייג'רית וגיליתי אותם לראשונה, ומעין תחושה של עצבות מלווה אותי גם בקטעים השמחים והמצחיקים.

“No one is finally dead until the ripples they cause in the world die away, until the clock wound up winds down, until the wine she made has finished its ferment, until the crop they planted is harvested. The span of someone’s life is only the core of their actual existence.”
― Terry Pratchett, Reaper Man

godright

New member
בשורות טובות...

טרנס דייוויד ג'ון פראצ'ט.
הדרך שלו להחזיק את הקורא במתח מלא הומור. תוך כדי שהוא מעביר ביקורת תמיד הדהים אותי...
אל תדאג טרי, יצירך ועולמותיך ישמרו לעד... הננסים, הענקים, ג'וני מקסוול, הגילדות (במיוחד הגנבים והליצנים... אצלנו הם התאחדו לגילדת פוליטקאים), המונרונגס מהשטיח, המכרסמים המלומדים וכמובן מוות....
אנחנו נשמור עליהם, נקרא אותם, נלמד אותם, נחיה אותם, וניצור יצירים בדמותם ובהשראתם.
אל תדאג סר טרי, תואר האבירות ילווה אותך גם שם בעולם ההוא שאנו תמיד מפנטזים עליו.
אז היי "בשורות טובות" במובן מסוים אתה חי בתוך עולם פנטזיה...

למעלה