תערוכה אצלנו בקיבוץ. במועדון

• פותח הנושא powo
  • פורסם בתאריך

powo

New member
תערוכה אצלנו בקיבוץ. במועדון

אוסף של הרבה שנים.בפעם הראשונה יורד האבק(ויש הרבה ברוך השם) וקדימה למועדון.וזה באמת על קצה המזלג.זה יוצג היום בערב .בלווי של ערב .למי שיש להגיד מה ....על ימים שעברו

ז ק ו

New member
אברהם, כל הכבוד!!!

נכון אמרת בעלון התערוכה: לאלה שזוכרים, זו נוסלגיה והתרפקות על העבר. ולצעירים ולנוער זה פרק חשוב בתולדות המדינה, והעבר הלא רחוק.

איזה יופי! תודה על התמונות. איפה כל זה נכנס לבית קטן בקיבוץ?

חשבתי שאתה אוסף אמצעי תשלום כי זה לא תופס מקום....ואבק.

powo

New member
תודה לכם

רותי יש לנו את כל המדבר לפנינו.ותמיד יהיה מקום לעוד משהו קטן.ואמצעי התשלום זה בגדר אתגר באספנות.באמת שלא ידעתי איך האנשים התרפקו על הנוסטלגיה .ויופי של סיפורים נשמעו בהקשר לפריטים

ברכות אברהם, באמת ערוך בטוב טעם.

כל חפץ מקבל את הכבוד הראוי.

כ חיים

New member
יש שכר למאמצים

אחרי שנים של יגיעה ולפעמים תסכול בחיפוש, מציאה, קניה וכו' יש גם הכרה בדמות תערוכה. שמח בשמחתך!
גם אני ניסיתי לעניין אצלנו את האחראים על מועדון הותיקים במושב לקיים תערוכה מהאוסף שלי לקראת יום העצמאות, אבל הם יושנים בעמידה.

hadi orr

New member
אהבתי את הביטוי ישנים בעמידה. ואני אירגנתי אצלי "בקיבוץ"

תערוכה ואף אחד (חוץ מאשתי) לא היה צריך לאשר לי. הייתי האוצר המעצב ובעל הפריטים.
על שולחן פינת האוכל בביתי אירגנתי תערוכה של פריטי יום העצמאות (לא כל כך הבנתי מדוע אירגנו במקומות אחרים פריטי נוסטלגיה ולא יום העצמאות אבל כל תערוכה היא חיובית).
כתבתי כי יכולים לגעת לפתוח להסתכל וכו' וברור כי פטישי הפלסטיק הנוראיים והמצפצפים היו כוכב התערוכה לילדים וכאב ראש למבוגרים. לעומת זאת למבוגרים העיתון ביידש ברכות ליום העצמאות, שאר העיתונים ליום העצמאות התמונות מהמצעדים וכן ההזמנות משכו את רוב תשומת הלב.

powo

New member
יחי ההבדל הקטן בין הקיבוצים

הדבר העיקרי בהכנת התערוכה היה הנאה בניקוי האבק. ולראות איך המשתתפים שמחו להפגש שוב עם העבר.ותודה למפרגנים

למעלה