תערוכה בנמל

shalvale

New member
תערוכה בנמל

האם מישהו היה בתערוכה בנמל שהתחילה אתמול ותמשך עד מחר? אשמח לשמוע אם שווה ללכת ומה בדיוק יש שם. ולא פחות חשוב - האם יש אבטחה???

האנטר34

New member
תערוכת אתגרים

אני יודעת שמנהל הפורום מיכה הולך היום. מחכים בקוצר רוח להתרשמותו

lizard

New member
אוקי דיווח ../images/Emo13.gif

דבר ראשון אבטחה. המון משטרה מג"ב ואנשי ביטחון. אבל לעומת זאת המקום לא ממש אטום,מי שירצה יוכל להסתובב בלי בעיה לדעתי. עכשיו התוכן : אז ככה, לשייטים אין ממש מה לחפש שם. אין יכטות בנמל,אין הפלגות שראיתי שום דבר בים. בהאנגר יש דוכנים לעיתון כחול,לשיא גל, תשוט ועוד כמה. לא שמעתי על אילו הצעות מהם,אבל גם לא ממש שאלתי. בקשר לשאר התערוכה (יריד יותר נכון) מלא אנשים,מלא דוכנים. צלילה צניחה טיפוס פיינטבול ועוד. לדעתי נחמד ביותר. הרבה דוכנים על ספורט ובריאות. הדוכן הכי גדול בהאנגר היה של קבוצת הריף - צלילה. זהו בגדול. לא היה לי מה לעשות שם יותר מ40 דקות, אבל גם לא באתי להתעניין במשהו מסויים. היה שם דוכן בחוץ ליד המרינה של קייאקים וגלשני רחיפה, למי שהתעניין. המלצה: אם בא לכם ללכת תלכו,לא תפסידו דבר אם לא תלכו. לשייטים אין ממש מה לחפש שם. (אין גם הרבה חנייה) מיכה

האנטר34

New member
טוב נקווה לפחות....../images/Emo26.gif

שבגני התערוכה תהיה תצוגה יותר מתאימה עבורנו. מישהו יכול להזכיר את התאריכים בבקשה? בתיה

shalvale

New member
תודה על הדיווח!

בכל מקרה בסוף הלכתי גם, הרגע חזרתי. אכן, בדיוק כפי שדיווחת. האמת שדווקא די נהניתי מהשוטטות סתם, ממסלול המכשולים שעברו הג´יפים, מהנסיעה הפרועה של ההדגמה לשיעורי בטיחות באוטו. ולקחתי הרבה פרוספקטים - מי יודע, אולי אנסה ספורט חדש... אגב לגבי חניה, אפשר פשוט להחנות ברידינג ואז אין בעיה.

lizard

New member
שכחתי את ה4X4 זה דווקא

היה מעניין (יותר מעניין זה לעבור את זה עם הפרייבט שלי
) האמת שהייתי צריך להזמין את כל מי שקשור לים ושייט לבוא לתת הרצאה אצלנו בפורום. אני אנסה לארגן משהו בתערוכה הבאה. מיכה

למעלה