תערוכה בסין

Lior860

New member
תערוכה בסין

שלום לכולם! אשמח לקבל מידע לגבי התערוכה הקרובה בחודש אפריל...

remmy1

New member
מה בדיוק אתה רוצה לדעת?

מלונות טובים? מקומות בילוי? יצירת קשרים עם מקומיים? תפרט טיפה יותר אני אנסה לעזור

Lior860

New member
יריד קנטון

אוקי, מה שיותר מעניין אותי לדעת: 1.) באילו תאריכים יש את היריד בתחום האלומניום והמוצרי פרזול לחלונות? 2.) הבנתי שלפעמים יש צורך בהרשמה מראש.. האם זה נכון? אם כן, אז איך עושים זאת? 3.) מיקום היריד? 4.) וכל קישור המשתייך לנושא זה ועשוי לתרום... ומראש תודה רבה :)

boltrade

New member
ניסית בגוגל? > "Canton Fair" ../images/Emo92.gif

הכל כאן, רק צריך לקרוא.

remmy1

New member
האמת שאופיר צודק באמת רוב המידע בגוגל אבל..

כעיקרון זהו הקישור ליריד קנטון http://www.cantonfair.org.cn/en/index.asp אך התערוכה הגדולה באלומיניום תהיה רק בתאריך 28 למאי (3 ימים) שתי התערוכות חשובות מאוד אך אם אתה רוצה להתמקד הייתי נוסע ישר לתערוכת האלומיוניום שתי התערוכות נערכות באותו המקום בגואננג'ו (קח בחשבון שבמידה ותנחת בהונג קונג תצטרך ויזה כדי לעבור לסין) הייתי ממליץ לך להזמין מלון כבר מעכשיו כי כמעט בלתי אפשרי למצוא מקום לישון בתערוכה. אם תרצה לדעת פרטים נוספים צור איתי קשר. בהצלחה

f2china

New member
קנטון המלצות

לכל מי שזקוק לעזרה והכוונה וכן המלצות לבתי מלון,ארוחת חג של ליל הסדר, טיסות והגעה, המלצות למתורגמנים, מזון כשר לפסח, המלצות לאנשי קשר וחברות טריידינג, ולכל שאלה אחרת יכול לפנות במייל ויענה בשמחה. לבתי מלון וארוחת חג צריך להירשם כבר עכשיו. (ליאור התערוכה המתאימה לך יותר היא תערוכה מאוחרת יותר צור קשר ואפנה אותך במדוייק לאן שאתה צריך) חיים [email protected] www.flight2china.co.il

למעלה