אשרי המאמין
כן לצערי, שוב, זה המניע את האנושות ואכן נראה לי כי הצדק איתך (לצערי). כאשר אני מנסה לחשוב על תערוכות של בעלי חיים אני נזכר בתערוכות אשר רצות בפסח ושם כיום יש בעיקר כלבים וחתולים. בתחילה בתערוכות אלו היו היו המון זוחלים, דו חיים ועוד כהנה וכהנה חסרי חוליות אקזוטיים. כמו כן היו הרצאות ונוכחות מגדלים מכל הארץ והכי חשוב היו המוני מבקרים. משום מה מסיבות כלשהן, לדאבוני הרב, תערוכות אלו הפכו לתערוכות משמימות של כלבים וחתולים. זכורה לי תערוכה שנערכה לפני כשנה או שנתיים בהאנגר בתל אביב ושם היו כמה מגדלי זוחלים אבל התערוכה היתה בזעיר ענפין ללא הרצאות ונראה לי שהיא לא היתה כלכך כלכלית. מכל האמור להעיל נראה לי שיהיה קשה למצוא תערוכה. כן אתה צודק יהיה קשה למצוא גוף שיפיק ולכן צריך לחשוב על רעיון מקורי שימשוך אנשים ולא יעלה כלכך הרבה כסף. אין לי רעיונות כרגע אבל חשבתי שאם יהיו מספיק מתנדבים העלות תקטן ואולי אפילו באופן משמעותי. אין לי כרגע רעיונות יותר טובים וגם כאן אני מקווה שיהיו מספיק אנשים שהמטרה והאהבה לחיות מקסימות אלו יניעו אותם קדימה. אולי יש לאנשים בפורום הצעות נוספות? יונתן, האם ניתן להציג איזו שהיא שאלת סקר בעמוד הראשי של נענע אשר תאפשר לנו לעמוד באופן גס את התעניינות הקהל לנושא תערוכת זוחלים(אם זה אפשרי אני בטוח שנמצא שאלה)? יונתן, אולי תעלה שאלה כללית בפורום לגבי רעיונות, שאלה אשר "תשרוד" לפחות כמה ימים. קשה לי להאמין שכל קוראי הפורום יכנסו להודעה זו שכתבתי, מה גם שבעוד יום יומיים היא תרד לתחתית הערמה ואז ניתן יהיה לגנוז את הרעיון לשנים הבאות. רעיונות, רעיונות, רעיונות נראה לי שאם רוצים לעשות משהו אז צריך לפעול אולי בכוחות משותפים משהו יזוז. כולי תקווה.