תערוכת בילדינג

• פותח הנושא uvls
  • פורסם בתאריך

uvls

New member
תערוכת בילדינג

לכל מי שהצליח לא להיתקל בפרסומים, שידע שהיום נפתחה תערוכת בילדינג. התערוכה עוסקת בבנייה ועיצוב, יש בה יחסית די הרבה מציגים, שמיעוטם גם השקיע בתצוגה מרשימה. אין הרבה חדש תחת נורות המטאלהלייד של גני התערוכה, אבל שווה ביקור, בעיקר למי שפספס את "עיצובים 2004". פתוח בין השעות 11 בבוקר ל-21 בערב, מהיום (שני) ועד חמישי (22 לחודש), גני התערוכה, ת"א. יום טוב, יובל

זה נכון שבבוקר זה רק לאנשי מקצוע?

כי המשפחה ואני רוצים להגיע ולא ידעתו אם אפשרי בבוקר או רק אחרי שלוש וחצי. תדה מראש

chubeza

New member
אתה לא ממש נשמע נלהב... ../images/Emo10.gif

שווה או לא שווה כרטיס?

uvls

New member
../images/Emo4.gif

התערוכה לא ממש מחדשת הרבה למי שגם ככה עוקב ומסתובב. את הרוב המכריע של המציגים כבר ראינו 100 פעם, ובמרבית המקרים גם עם אותה תצוגה. התערוכה אינה מוכוונת עיצוב, אלא יותר בנייה - יש אחלה מנופים, נערות במיני רוקדות על פיגומים בתצוגה של בי.ג'י.בונד ואפילו פגשתי את דודו מהום סנטר, שותה קפה כשהוא לבוש בסרבל האדום הנצחי שלו. אבל מה, תמיד טוב להתעדכן או לפחות לרענן את הזיכרון. תמיד גם מוצאים משהו שיכול בדיוק להתאים למשהו שעושים עכשיו, או נתקלים באיזה חידוש איזוטרי נחמד. אם את במקצוע וחובבת הארד-קור בניה, אז אין מה להסס. אם יותר בעניין של עיצוב וריהוט, אז קצת חבל על הזמן. כרטיסים, אם אני לא טועה, עולים 25 ש"ח (הצצתי לשני פנסיונרים בכניסה...). ולגבי שעות המוקדשות לבעלי מקצוע בלבד, גם אני נתקלתי בפרסום בנדון, אבל אין לי מושג אם מישהו אוכף את זה. קרוב לוודאי שלא.

chubeza

New member
תודה על הכנות...חסכת לי קצת זמן ו..

25 ש"ח ככל הנראה... חן חן חובזה

למעלה