תערוכת האופניים הראשונה בישראל

eOfer

New member
תערוכת האופניים הראשונה בישראל

לא כל כך קשור ל'טיולי אופניים' אבל בכל זאת... ממש עכשיו חזרתי מסיור בתערוכה והיה נ ח מ ד ביותר
קודם כל, מאות אנשים על דו-גלגל בכל הצבעים והמינים, תצוגות Dirt Jump מדליקות מבוצעות ע"י כוכבי השכונה
ובהנחיית מר אופניים, האחד והיחיד - נמרוד כהן דוכני תצוגה של דגמי אופניים חדשים; שוק יד-שניה; שיעור ספינינג המוני בחסות Homeless Place (הולמס, יודע יודע); בקיצור, מוסיקה טובה
, אנשים טובים
והרבה א ו פ נ י י ם
לכו בהמוניכם...

יורם חן

New member
גם אני חזרתי משם ונהניתי, אבל......

קודם כל אחלה אירוע, ניראה כאילו אנחנו מעצמת אופניים היו שם אלפים לדעתי וקשה היה להתנייד עם האופניים. הקטע של הקפיצות היה מדליק ויש לי אחלה תמונה שאני תיכף יעלה כמו כן ההנחיה של נמרוד כהן היתה באווירה של חו"ל. ועכשיו ל"אבל" שאמנם לא העכיר את הכיף אבל הנה קוריוז על "הישראלי היפה". הגעתי לפארק יחד עם שני ילדי שהיו על אופניים ומאוד נהנו מההפנינג. תחילה הגעתי לדוכן של מגזין אופניים לעזור קצת לאיציק הופמן שהכין מאמרים ופליירים וממש השקיע. הנחנו את האופניים של הילדים בצמוד לדוכן ואח"כ קפצנו לראות את הקפיצות. כאשר חזרנו, נעלמו האופניים של זיו, הבת שלי, שממש נעשתה עצובה, שלא להגיד עצבנית. אני הייתי די מופתע מהקטע שכן לא ציפיתי שהאופניים יגנבו שם. עברתי לפאזה בלשית והתחלתי לסרוק את הפארק ותוך כ-15 דק' תפסתי את הגנב. ילד כבן 9 רוכב על האופניים של ביתי, מלווה בשני הוריו שהיו יחד עם חבריהם ואביו מתפעל מביצועיו של הרוכב המהולל שכבר הספיק להתרגל לאופניים ואף התאים לעצמו את גובה הכסא. הגעתי אליו , לאחר שזיהיתי בוודאות את האופניים, הנחתי יד אבהית על כתפו של האב המאושר ושאלתי אותו בנימוס האם הוא בטוח שאלו האופניים של הבן שלו. האבא שנהיה אדום ונבוך ציין "האמת שלא..." כשביקשתי הסבר יותר מפורט הוא אמר שהבן שלו "התבלבל.." ואח"כ הוסיף "הוא לא ידע של מי זה" תשובה מפתיעה כשלעצמה שכן האופניים לפחות לא שלו , אז מהיכן הדאגה "של מי זה ?" מכל מקום האופניים חזרו כלאחר כבוד לבעליהן החוקיים- הבת שלי, זיו, שהתאימה חזרה את הכסא והמשיכה לרכוב במרץ. סתם קוריוז, שלא מצביע על כלום , אני מקווה.

arnonke

New member
יורם מזל שאתה בלש גשש ../images/Emo150.gif

אם זה היה קורה לי הייתי מתעצבן לאללה, אבל בחיים לא הייתי מצליך לאתר את הגנבה ולגנב היקר. פעם הבאה אם אתה גונב כדאי שתבדוק טוב טוב ממי אתה גונב, זה ממש לא מקצועי לגנוב מאלוף הבלשים, אולי תנסה איזה ילד בשכונה או פועל זר, או הכי עדיף לך תבקש מאבא שיקנה לך אופנים ואם הוא לא מסכים אז תגנוב לו את שלו

eOfer

New member
מה פתאום אחרון ודי ../images/Emo151.gif לאלה שלא

יצא להם להגיע, להלן מקבץ ביצועים

XCrider

New member
פתרון פשוט - מנעול...

תופעת ה"סחיבות התמימות" מוכרת, מנעול כבל פשוט ימנע לפחות אותן. נגד גנב מקצועי זה לא יעזור, אבל בטוח שהילד הנ"ל לא נופל בקטגוריה הזו...

תודה

תודה לרשת שוקן, העיר ולעיריית תל אביב שעזרו לנו להרים אירוע מ-ד-ה-י-ם שיהפוך למסורת. תודה לדן, טל, דניאל , גידעון, רוחיק, מרקוס, יובל, אסף מתאב"א שיזמו את ה"העיר על גלגלים" ושבלעדיהם האירוע לא היה מתרחש! תודה לעז הרים, להולמס פליס, לחנויות , ליבואנים, ולדוכנים שיצרו אוירת הפנינג אמיתית. תודה לאלפי הרוכבים שהגיעו, לפורום תפוז שנתן במה ועזר לנו ליחצן את האירוע, לאתר שוונג - שהיה שותף אמיתי, תודה יותם אביזוהר

laviran

New member
מפת שבילי אופניים בת~א מצוינת ../images/Emo127.gif

בכוונתי לעשות חלק מהסידורים בעיר, מעתה והלאה, עם האופניים. מחנים את הרכב ב"חנה וסע" רידינג (שפך הירקון) ויאללה, עם האופניים לכל מקום
חסל סדר בעיות חניה עם הרכב בת"א, ולא צריך למות בכביש.

למעלה