תערוכת החובבים תוצג במוזיאון

mirigami

New member
תערוכת החובבים תוצג במוזיאון

תערוכת החובבים תוצג במוזיאון ולא באגף הנוער! היא תוצג במוזיאון בית כהנא שנמצא מול המוזיאון לאמנות ישראלית שם גם תהיה הסוכה וכל הפעילות. זו החלטה של המוזיאון בעקבות הכרות עם החובבים. המוטיבציה שלכם, הרצינות הצניעות של החובבים וההשקעה של צוות המרכז לאוריגאמי.גרמו למוזיאון לשנות את מיקום התערוכה! וזה בתנאי שפול יעצב את התערוכה פול הבטיח ולדעתי זו גאווה גדולה והישג מרשים. ועכשיו לעבודה ! מי שרוצה להציג יודיע לגלעד נאור שמרכז את התערוכה כמה דגמים ובערך גודל של כל מודל מכיון שמכינים רשימה ורק מי שיהיה ברשימה יוכל להציג. גלעד אנוכי ופול נשב עם הרשימה ונודיע לכם אם הכל נכנס או חלק. רק זיכרו לא להביא דגמים שישבו על המדף ונראים עייפים , להביא דגמים שאתם מאוד גאים בהם או אוהבים אותם . אני חוזרת ומזכירה לא חייבים להציג רק דגמים מסובכים ,כך שחובב המקפל דגמים פשוטים וקלים והם יפים יש להם מקום! מה שיקבע מה נכנס זה בעיקר המראה היפה והמענין של הדגם. הנייר.. מאוד חשוב שהדגם יהיה יפה. זה לא כמו בכנס וזו הזדמנות לומר אח"כ שעבודתכם הוצגה במוזיאון! אני חייבת להזכיר שהדגמים של התערוכה יוחזרו לחובבים! מי שיהיה מעוניין להשאיר את העבודה לאוסף של המרכז נשמח אבל לא חייבים (למרכז יש אוסף של דגמים של אמנים חשובים וידועים בעולם)

ophler

New member
../images/Emo13.gif מקפיץ (בהתלהבות)

כל הכבוד לכל העוסקים במלאכה: למארגנים ולמקפלים (וכמובן למי שגם וגם). טוב לראות שזזים דברים (ומהר) ושיש לנו במה להתגאות! הקיפולים שעשיתם לסוכה (בשירשור אחר) מדהימים! יישר כוח (חבל שאני לא יכול להגיע לכל המפגשים. אי"ה בשנה הבאה) ושוב, כל הכבוד גמר חתימה טובה, ophler

giladznaor

New member
נא להודיע לי איזה דגמים אתם מביאים

לשלוח לאימייל שלמטה. אני רק אחזור ואומר שהתצוגה איננה ב"חלקה" של המרכז לאוריגמי, אלא בתוך מוזיאון, וזה דבר שמאוד לא פשוט להשיג בעולם האוריגמי. לכן, דבר ראשון, תודה רבה למירי על שהצליחה להגיע להישג המדהים הזה. ומבחינתנו זה אומר להביא רק דגמים שבאמת יהיו בתוך מוזיאון. וכמו שמירי אמרה, אם יש דגם סופר-מסובך שקופל מנייר אוריגמי ולא נראה משהו, ויש דגם פשוט אבל שקופל ממש יפה, אז עדיף בהרבה הדגם הפשוט!!! נא לשלוח לי בהקדם איזה דגמים בכוונתכם להביא. ולמי שנבהל קצת מהכתוב לעיל, אז אם יש לכם ספק אם להציג, תבקשו להציג. אין לכם מה להפסיד.

גילה או

New member
האם התערוכה תוצג רק בימי חול המועד?

מה עם יום חמישי שהינו יום חג?המוזאון יהיה פתוח ?????

bshuval

New member
תכנים לתערוכה

אחת הטענות שלי לגבי התערוכה שנמצאת במוזיאון המינגיי היא שהיא לא מראה מגוון רחב של אוריגאמי. מרבית התערוכה היא של דגמים מורכבים, סופר-מורכבים, ואולטרה-מורכבים. למעשה, יש שם רק דגם אחד באמת פשוט - הפינגווין של פלורנס טמקו. התערוכה כזו כדי להוריד מהאוריגאמי את ההשוואה ל"משחק ילדים". לדעתי זה חבל. ישנם דגמים פשוטים ונהדרים. לדוגמה, צלחת הכוכב של ידידנו יובל אטלס הוא קיפול לא מסובך אבל פשוט מקסים. לדעתי התערוכה צריכה לכלול מגוון רחב של דגמים. אני, אישית, אתאכזב במעט אם כולכם תביאו רק דגמים מורכבים להצגה. גם ואזה פשוטה עשויה מנייר יפה יכולה לשמש תצוגה נפלאה במוזיאון. אני מבין מכאן שפול הוא אוצר התערוכה, אז אני לא מודאג מבחירה טובה של הדגמים. אני רק מקווה שהחובבים יתרמו עבודות מגוונות!

mirigami

New member
הי בועז אתה צודק רק שבעקבות תגובתך

ישלחו רק דגמים פשוטים.....(בצחוק) לדעתי שכל אחד יביא את הדגמים שהוא אוהב שעשו לו משהו.... גם מורכבים וגם פשוטים ממגוון רחב של חומרים. אני מתכוונת גם לכתוב קצת על עולם חובבי האוריגאמי , מכיון שאנחנו נותנים במה לחובבים. נציג גם עבודות מתוך האוסף שלנו של אמנים אחרים וחובבים אחרים. אני אכתוב עוד בהמשך לצערי יונתן חולה ואתמול היינו איתו עד אור הבוקר במיון אבל אשמח לדיון בנושא מכיון שזה יכול לעלות רעיונות חדשים...

mirigami

New member
התערוכה תתקיים בימים א' ב' ג'

לגבי ההמשך עדיין לא ידוע. נעדכן אתכם בהמשך!

mirigami

New member
תודה גלעד וטוב לשמוע שעבודתי

מוערכת! זה בהחלט מחזק ונותן אנרגיה להמשיך הלאה. מירי

Matan Bi

New member
כל הכבוד!

למירי ולכל העוסקים בדבר,ממש כל הכבוד על העבודה הקשה,אני ממש שמח ומחכה בקוצר רוח לפסטיבל.

למעלה