תערוכת העיצוב מגני התערוכה בת"א

melodynoa

New member
תערוכת העיצוב מגני התערוכה בת"א

יש שם שתי תערוכות כעת. אחת חינם ואחת 25 ש"ח והנחה לסטודנטים. מקבלים 5 ק"ג קטלוגים. אסור לצלם ברב המקרים, לכן כה מעט תמונות. קצת ארוך ומתיש, בסגנון איקאה. הרבה מטבחים. יש הצעות ממש טובות לרכישת מנויים למגזיני עיצוב, או מנוי ל6 גילינות, רכישת 2 באחד, וכו'. אני תפסתי את הדיל הראשון שראיתי והצלחתי דווקא... אם אתם חושבים לקנות מגזין כזה, אז ראו את כל ההצעות ובסוף החליטו. הדיל שקניתי: בניין ודיור: 5 קטלוגים אחרונים, כולל החודש, ועוד 4 הבאים ב280 ש"ח סה"כ, זה מחיר לסטודנט (במקום 325 ללא סטודנט שמגיע לתערוכה) במקום 68 ש"ח למגזין בודד. בקיצור הרווחתי 332 ש"ח. בנוסף לזה קיבלתי גם תיק מגזינים לתלות בשירותים, ותיק תואם קטן יותר לשירותים לשים פרחים מיובשים ריחניים, חוברת עיצוב קטנה... וכרטיס הנחות וכרטיס חבר של בניה ודיור. שווה.

melodynoa

New member
נדמה לי שזה שלוחן להול הכניסה

אבל אפשר גם לשים את זה במרכז המטבח, אם יש פינת אול חוץ מזה.

melodynoa

New member
../images/Emo91.gifטיפים בקשר לתצוגה../images/Emo124.gif

טיפ 1: יש שתי תצוגות, הקטנה מהבוקר. הגדולה היפה מתחילה בארבע. אני מציעה להיות שם בארבע. בחמש וחצי מתחיל להיות שם סיוט
(כמו באיקאה או בסופר ביום שישי בעשר...) טיפ 2: תבואו רעננים, אחרי שינה
טובה. זה כמו לעבור את איקאה... טיפ 3: אין שם ממש מוצרים למכירה על המקום, וגם לא מחירים. וגם אסור לצלם. אם אתם רוצים לקנות משהו, כמו שער לגינה, סורגים, אתם יכולים למדוד לפני ולשאול את המחיר כמו שצריך. בכל אופן, אם משהו ימצא חן בעינכם, הם ישמחו לשרת אתכם מיד, לקחת פרטים ולהיות אתכם בקשר. טיפ 4: התצוגה בתוך בניין, לא לפחד ממזג האויר
. טיפ 5: מחוץ למבנים מוכרים מזון
במחירים היסטריים (10 שקלים לפחית שתייה), אבל בפנים אפשר לקבל בחינם משקאות תוססים, בירה
או משקאות חמים
ממכונה. טיפ 6: אם אתם מעצבי פנים או אדריכלים (או מתכוונים להיות כאלה) קחו תיק גדול ונוח, בו תוכלו לשאת את 5 הקילו של הקטלוגים שתקבלו. חשוב מאוד!!! זהו. נ"ב 1. בהמשך הראה לכם דוגמאות מקטלוגים ודברים מעניינים. 2. התערוכה ננעלת עוד 4 ימים נדמה לי. היא נקראת עיצוב 04, אני לא מוצאת על זה כלום באינטרנט, אבל אתן לכם את האתר של גני התערוכה, ואת התמונה של הלוגו של התערוכה.

melodynoa

New member
הנה התמונה של התערוכה

ובקשר לאתר של גני התערוכה, הוא שפוט לא עובד. נסו בעצמכם לחפש אותו במנוע חיפוש או בנטקס. בהצלחה.

melodynoa

New member
הנה התיקים שקיבלתי לאמבטיה

תיק למגזינים ותיק קטן לשים עלים ריחניים. אפשר לתלות את זה על וו קרס.

טלי שלו

New member
עד מתי התערוכות?

האם שתיהן בנושא מטבחים? למה אחת חינם ואחת 25 ש" כניסה?
מה ההבדל בינהן?

melodynoa

New member
אני לא זוכרת עד מתי בדיוק

עוד 3 או ארבעה ימים. התערוכה הקטנה היא הבחינם ויש לה שני חלקים: 1. נגרות - יש אולם (לא מענין אלא אם אתה נגריה מקצועית) ובה מכונות נגרות של עשרות אלפי שקלים לחיתוך טונות עץ ביום). 2. הייתי קוראת לה "פתרונות אחסון" או: "אחסון חכם": ידיות לארונות, מוצרי אמבטיה (מדפים וכו') ומטבחים משוכללים מנירוסטה עם שיטות הכלה מיוחדות ופונקציונליות, דלתות שלא נטרקות, וכו'. יפה דווקא. אבל לא הייתי באה רק בשביל זה. תערוכה קטנה יחסית. תמונות מהתערוכה הראשונה החינמית. בתערוכה השנייה, מציגים ייצרני פרגולות, רצפות (אבן, פרקט, שיש...), קירות עץ, חלונות זכוכית, עץ, צלונים, וילונות בד, היא אגב בכלל לא בסגנון איקאה מבחינת אופן התצוגה. זה תאים תאים תמודים לקיר, שבהם היצרן מציג את הדברים הכי מרשימים שלו, יש גם אלבומים, הוא נמצא שם הוא עצמו, ולעתים גם נציגים בתוספת, ויש קטלוגים וכרטיסי ביקור. במרכז האולם יש מקום לתצוגות יותר מרשימות, כמו חדרים שלמים מגבס או עץ. כורסאות נוח ליחיד, מטבח או שניים, קולטי אדים, חנויות של מיישני רהיטים, מחדשי רהיטים (אשרשר בהמשך), מאיירים, והכי הרשימה אותי אחת שיש לה חנות באזה"ת כ"ס שעושה אריחים מיוחדים שמשלבים אבנים טובות, נוצצים, צדפים, וכו'.

למעלה