תערוכת הצילומים: אילת שלי

havlaz

New member
תערוכת הצילומים: אילת שלי ../images/Emo202.gif

תערוכת הצילומים: "אילת שלי 2006" נפתחה לכלל תושבי אילת ללא קשר לגיל הצלם/ת אנו מזמינים את תושבי העיר לצלם את אילת כפי שהיא משתקפת בעיניהם... (אהבה, בילויים, נוף, שמש, ים, איכות הסביבה ועוד ועוד) את התמונה על דיסק יש להעביר בהקדם לקידום נוער במתנ"ס אילת, לידי אלפרד מיכאלוביץ. מתוך כל התמונות שיועברו, תבחר וועדה, 40 תמונות, שיוצגו בתערוכה. התמונות יוצגו במתנ"ס אילת החדש בשחמון ולאחר מכן יוצגו בשדה התעופה, באולם הנכנסים והיוצאים. פרטים נוספים בטלפון - 3433633 - 057 לאלפרד

סנטה

New member
יפה מאוד.

יוזמה טובה. אני כבר מוציא את הניקון d70 שאין לי ... טוב יש לי canon אחלה זה אמור להספיק.

סנטה

New member
כל מצלמה שיש בה יותר מ...

אפשרויות צילום אוטומטיות כלומר גם צילום ב a ו t או m ידני ... יכולה ליהות מצלמה שיצאו לך בה תמונות טובות בהצלחה.

havlaz

New member
גם בצילום אוטומטי אפשר להוציא

תמונות טובות. הכל עניין של תפיסה ורגע. לא מדובר בתחרות עולמית.. תחרות די חובבנית ולכן כל אחד מוזמן לפחות לנסות לדעתי.

DreamS_HunteR

New member
תנסו להיות יצירתיים ברעיונות../images/Emo121.gif

ולא לצלם סתם את הנוף של אילת (למרות שזה גם לפעמים מאוד יפה). תחפשו רעיונות שנונים לצילומים, איך שאתם רואים את אילת - למשל אני שמעתי על ילדה קטנה שציירה על דף לבן בית, שמה אותו על החול בים וצילמה ואז כתבה למטה "אילת בשבילי זה בית"..

סנטה

New member
זה ממש לא יצירתי.

זה מכוער,לא מקורי ומבויים...שזה הי מכוער. אני שונא צילומים מבויימים...בד"כ.לא תמיד.

Shpritz

New member
../images/Emo45.gif

אין לי בעיה עם זה שזה מבוים.. כל עוד הרעיון טוב. אבל כמו שאמרת.. לא מקורי וכיוצא בזה..

DreamS_HunteR

New member
אבל היא ילדה!!!!!!!!!!!!!111../images/Emo121.gif

היא בת 8!!!!!! אתם יודעים איזה הישג זה לילדה בת 8 לחשוב על דבר כזה?? זה הדבר הכי נאיבי שיש בעולם! אתם סתם רעים.

בטח אבא שלה חשב על זה

הילדה לקחה את כל הקרדיט לעצמה. חוצפנית. צריך לפסול אותה!

סנטה

New member
גם אני חושב,ילדה ילדה...

אבל רמאית.רק תחמנות יש בעיר הזו ... לקחתי בית ותקעתי אותו בתוך החול,פלצנית.

Marble Arch

New member
כשהייתי בת 5,

שלחתי ציור לתחרות ציורים באנגליה, על מה זה אנגליה בשבילי. וזכיתי בשעון. ניראה לי שהם ממש ריחמו על ילדה בת 5 שמסכמת מדינה שלמה כ'ברווז'.

MasterD_iL

New member
אפר לצלם את עקאבה?

אני רואה מהבית את המסגד או מה שזה שלא יהיה שלהם שם.. וכמובן הדגל שלהם

למעלה