תערוכת מבשלים 2010

smadidi

New member
מבשלים 2010

*גילוי נאות הוזמנתי ע"י תפוז* יום ראשון בערב המקום מסעדת קוצינה תמר -תל אביב הגענו להשקת התערוכה בלוגרים,גולשים,מנהלי פרומים מהפרדס ועוד (כמו תמיד כייף לראות את כול החברים ולהכיר חדשים אדוה סתיו רוני חסתרם לי מאוד ) את פנינו קיבלו ביין מיקבי יוגב יין טוב לאחר נאומי פתיחה של מר אילון מיסד התערוכה ועוד נותני חסות כמו ערוץ האוכל ,על השולחן לאחר נאומים קצרים התכבדנו ממטעמי השף תמר כהן צדק שדואגת לעשות המון כבוד למטבח האיטלקי ולתערוכה עצמה תעורכת מבשלים 2010 היא התעורכה לחוביב בישול ואפיה יש כאילו הרבה השיתוף לאהבה לבישול ולאוכל האהבה להוציא על הגדג'טים הקניה של ספרי בישול כמה פעמים רציתם לחויות את האהבה שלכם למטבח במקום אחד שלוש הימים מהבוקר ועד הלילה 14-16 באפריל 2010 בגני התערוכה של עונג צרוף מיטב החברות ,מיטב החידושים ,ומיטב השפים שיעבירו סדנאות ושיעורים סקירה מיוחדת של ערוץ האוכל וגם בית קפה תפוזי של מיטב אנשי תפוז. ניראה שמבשלים 2010 הולך להיות חויה מיוחד לכול אוהבי האוכל באשר הם. *תודה למיטל היקרה על ההזמנה *תודה למר אילון הייה תענוג שניפגש שוב בקרוב * תודה לקיצינה תמר הצפירה 10 תל אביב *תודה לתפוז אתר מבשלי םwww.mevaslim2010.co.il אני הולכת ליראות את החויה המיוחדת הזאת

Master Stav

New member
יקירתי ....

אל דאגה בקרוב ניפגש מבטיח עידכונים בקרוב מאד

א פרח

New member
שמחה שנהנית

נתראה בקרוב שלא תחת מטריה של אף אחד וללא התחייבות לפרגן לאף אחד.

gils33

New member
תודה סמדי ../images/Emo9.gif

היה ממש כיף לפגוש אותך ואת החבריה

aלון13

New member
אישה אני בדרך לסגור לך ת'אשראי

אם נהנת רק בהשקה מה יהיה בתערוכה

gils33

New member
גררררררר- היה מה זה טעים נכון../images/Emo3.gif../images/Emo3.gif

למעלה