תערוכת צילומים "אבהות"

ymoran00

New member
תערוכת צילומים "אבהות"

במוצ"ש הבא נפתחת תערוכת צילומים של בוגרי מסלול צילום בספיר. הכותרת של התערוכה - "אבהות", ומטרתה להראות פנים אחרות של גבריות (אחרות מהנראות בתקשורת, בכל מקרה) - אבהות רכה, רגישה ואוהבת. בואו לתערוכה - אני חושב שהגיע הזמן לצרוב בתודעה תמונות אחרות מאשר תמונות הגבריות שמוכרים לנו בשנקל בטלויזיה.

schlomitsmile

Member
מנהל
יופי של דבר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif רק הערה קטנטונת: אבא יש רק אחד? יש משפחות עם שניים ../images/Emo13.gif

MrCheff

New member
../images/Emo13.gif

איזה כותרת רצית שישימו? "אבא יש רק אחד*" (* ב-99.5% מהמקרים) "אבא שלי בלי סולם" "אמא עם זיפים" אפשר ורצוי להיות רגישים לשונה, אבל לא צריך להיות אובר רגישים...

schlomitsmile

Member
מנהל
אבא שלי בלי סולם- דוקא נחמד../images/Emo6.gif במציאות של אטימות, שינאה, ואפליה ממלכתית, לא תזיק לדעתי גם קצת "רגישות יתר" ../images/Emo13.gif אולי כך העתיד יהיה טוב יותר... ואיזה שם יתנו לתערוכה- לא מתפקידי.

ymoran00

New member
האמת אהבתי את הרעיון

בפעם הבאה אני מציע להעלות את השאלה על שם התערוכה לפורומים - בטוח יהיו רעיונות טובים...

ymoran00

New member
נכון, נכון...

רצינו לקחת וריאציה על הפתגם "אמא יש רק אחת" ככותרת, והתברר שהוא מקפיץ רגישויות של כל מיני אנשים. ממש לא היתה כוונה שכזו... :) מעניין דרך אגב שעל "אמא יש רק אחת" אין עוררין.

schlomitsmile

Member
מנהל
הבנתי את הכוונה ../images/Emo13.gif כוונה בהחלט טובה. על 'אמא יש רק אחת' יש עוררין- במציאות. אני דודה של שלושה ילדים מקסימים להם שתי אימהות ../images/Emo13.gif

למעלה