תעריכו קצת את מה שיש

Yellow Fever

New member
תעריכו קצת את מה שיש ../images/Emo13.gif

כבר 4 חודשים אני עובדת במוסדות חינוך ורק בחודש האחרון התחלתי בבית ספר קבוע אבל היום הם יצאו לסמינר ובגלל זה עבדתי בגן אחר. אחרי 5 שעות בגן הבנתי שצריך להעריך את מה שיש לנו בעבודה. אם זה קשר טוב עם האנשים, ביתן נורמלי, מקום נקי ומטופח וכו... המקום שבו "זכיתי" לשמור היום היה זוועת עולם ואני ממש מרחמת על השומר הקבוע שם. אין שם ביתן וכשיורד גשם אז חבל על העולם של השומר, הסייעות מתחלפות כל הזמן שלדעתי זה די חבל, המקום כולו מוזנח [למה ההורים לא עושים כלום ? ] וזה חור שאף אחד לא מכיר בו בכלל. לעומת זאת, הבית ספר שלי הוא מקום חדש, יפה ומטופח, האנשים שם מקסימים, יש לי ביתן בלי עין הרע שבימי גשם לא אכזב עם חשמל. אני לא באה להשוויץ סתם אבל היום במקום הנורא הזה גרם לי להעריך את הבית ספר שבו אני שומרת במקום לחפש איפה לא טוב. קחו לתשומת לבכם

../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif ואני מה זה מעריך את מה

שיש לי, חבל"ז, לכן צריך להיות סופר זהירים ומוכנים לשאת בכל התוצאות של פעולה כל שהיא לכאן או לכאן. ערב טוב.

joshh

New member
אני שמח שאת שמחה ../images/Emo9.gif

אך אם זאת, אני אומר שתמיד צריך לשאוף להיות בחיים... אני עובד במקום שאם לך יש ביתן אז לי יש גן עדן! אינטרנט, מחשב, מכונת צילום, מדפסת, אוכל ממסעדות!!! בקיצור חיי טוב. ועדיין, אין לי כוונה להשאר שם יותר מעוד חודש... אני מעוניין לקדם את הקריירה שלי. joshua

למעלה