``תעשה טובה``..שבע שורות למטה..

galinir

New member
``תעשה טובה``..שבע שורות למטה..

יאיר שלום, כאן שוב גלי עם כל התאריכים והשעות שביקשת( כתגובה לבקשתך, כשבע שורות למטה..), ממתינה לתשובה לגבי שאלה שנשאלה ``תעשה טובה הפעם...`` תודה תודה תודה

שעת לידה מ ד ו י ק ת !

לא ארבע חמש שש שבע ולא שבע שמונה.. בכל מקרה - בעיות זוגיות כאלה כדאי שתפתרו לבד, חמודה. לאן הולך הקשר - זה מה שאת שואלת אותי ? ולמה שלא תשאלי את זה את עצמך ? לאן את רוצה שהקשר ילך בדיוק ? אם תוכלי להגדיר - לשם הוא ילך. רצית משהו שהוא לא חכמת החיים שלי - אז הנה : אסטרולוגיה לא יודעת לאן הקשרים הולכים. היא יודעת למצות את הפוטנציאל שלהם - ולשם כך צריך שעות לידה מדוייקות - אבל היא לא יודעת לומר לאן הקשר ילך, כי אתם אחראים עליו, ולא הכוכבים. הכוכבים הם רק פוטנציאל. רק פוטנציאל. רק פוטנציאל. ועכשיו - שבי ותחשבי טוב טוב מה את רוצה לעשות עם הקשר שנמצא בטיים אאוט, ואז שבי מול החבר שלך, ויחד תתבוננו זה בזו וזו בזה עד שיעלה עשן - ועד שתדעו פתאום את התשובה.. כן, פשוט ככה, כמו שעושים אנשים מבוגרים שבאמת רוצים קשר ולהחליט על גורלו, ולא שכוכבים או אנשים שהם לא מכירים בכלל יגידו לו לאן הוא הולך.. וזו כבר לא היתה החכמה שלי, אלא של הכוכבים וגרורותיהם. אז גלי לי : לאן הולך הקשר ?..

גלי ניר

New member
כבר לא נעים לי..אבל..

אתה צודק , כרגיל, אני מוצגת כאן כאדם לא חכם שמחפש תשובות שנמצאות אצלו- בכל המקומות חוץ מאצלו. אז כדי להסביר את עצמי: יש לי תשובה בראש, יש לי תשובה בלב אבל עוד אין לי תשובה שלו וחוץ מזה ממש ממש בא לי לשמוע מה הפוטנציאל בתמונה שמסדרים לי הכוכבים. אני קוראת לפעמים את ההורוסקופ היומי שלך ונדהמת ממידת התאמתו, לכן כל כך חשוב לי להיעזר בך, כי אני עוברת תקופה קשה וחשובה בחיי, אני נעזרת בכל אדם/עניין שקרובים לי. . ולענייננו,אזרתי אומץ, פניתי לאמא שלו והיא מסרה ששעת הלידה שלו היתה חמש וחצי אחר הצהריים 6 אוקטובר 1972 בחיפה. אמא שלי זוכרת שאני הגחתי לעולם בשמונה בבוקר 10 יולי 1975 בחיפה. יאיר, אני מתנצלת על ההטרדה וכל ההודעות אבל מודה לך מראש כי אתה פשוט עושה את העבודה מצויין. ממני, גלי

למעלה