תעשה לי טובה הפעם...

גלי ניר

New member
תעשה לי טובה הפעם...

יאיר שלום! בכל פעם שפניתי אלייך נתתי לי תשובות נפלאות על בסיס חוכמת החיים שלך והבנתך. אני מעריכה זאת מאד אבל הפעם...אנא בצע בדיקב קלה של התאריכים ודבר אלי באסטרולוגיה ... אני ילידת 10.7.75 והוא 6.10.72 . יש בעיות קשות בינינו ונערוך שיחות ברור בשבוע הבא, לקבל החלטה. מה אתה רואה אצלנו בזוגיות, ביחד ולחוד?

galinir

New member
בבקשה-

אני נולדתי ב-10 ביולי 1975 בחיפה בשעה 7 או 8 בבוקר הוא נולד ב- 6 באוקטובר 1972 בחיפה ולא ידוע לי השעה תודה יאיר!

galinir

New member
שעת הלידה שלו היא

הוא נולד בחיפה 6 אוקטובר 1972 . בערך ארבע חמש שש אחה``צ.אני גם בחיפה, 10 ביולי 1976 בשבע שמונה בבוקר. אז עכשיו כשיש את הפרטים, מה תוכל לומר על מידת ההתאמה ביננו ומה לגבי הזוגיות הצפויה לנו בנפרד ו או לחוד. כרגע אנו פרודים אחרי חברות ארוכה וחיים יחד אבל בשבוע הבא קבענו להפגש ולהחליט על העתיד. השבוע הבא קריטי כי שנינו נהיה בח``ול (בנפרד). האם נחשוב על העבר (שלנו) או נמצא בני זוג (רומן, פלירט) חדש. מה אטתה רואה בזוגיות שלנו - יחד או לחוד??? ויאיר- אנא אנא תסתכל על המפות ופחות על רחשי ליבך, תובנויך ונסיון החיים שלך (אני חלילה לא מזלזלת אבל נורא בא לי לשמוע מה אומר לי האסטרולוגיה ?)

למעלה