תעשוווו חיייםםם תצלמוווו ותעלו לכאן דחוףףףףף

תעשוווו חיייםםם תצלמוווו ותעלו לכאן דחוףףףףף

את ההופעה פליזזזז כמה שיותר תצלמו מהחדשים של ג'ולהההההה אני מתה לשמועעעעעעעע או כל מה שחדש בסט של דודייי+פלייליסט פליייזזזזזז

ציונעע

New member
../images/Emo34.gif../images/Emo41.gifהיה מדהים , אתם לא מבינים בכלל .

דודי הביא סט של הלייף ,נראה לי הוא ניגן את כל החומרים החדשים חחח לא רצה לרדת בכלל עד סוף המסיבה
וג'ולה .. עם הלוק ההורס ! והשירים החדשים ... "וואקבאק,הלו יעקב וגוד לייר .. הפגזה שאין דברים כאלה , האלבום הולך להיות מדהים אני כבר לא יכול לחכות !!! מי ששמע את גוד לייר , אני חושב שזה אחד הקטעים של דודי וג'ולה פשוט הוררררררררסססס . שיהיה יום טוב מואה

ELIRAN ZOAR

New member
WOW WOW WOW אחד ענקיי בגודל ג'ירפה :)

אני ברגע האחרון החלטתי שאני בא לפטרה.. ומזל שעשיתי תהחלטה הזאתי איזה רצועות שאתם לא מבינים של דודי שרוןןןןןןן הכי הכי מעופפים ג'ולה חחח הרגה אותי עם התלבושת שלההה כוסית שאין דברים כאלו... גם לא בחלומות שלכם ראפני חאווקבאקקקקקקקקק.... השיר החדש בערבית... והקוסקוס סאאאאאה קוסקוס סאאאאאה .... כל האוחצ'ות בסאהההה צועקים !! המועדון היה מפוצץ.. מה מפוצץ??? הכיייייייייייייי מפוצץ... עד עכשיו חם לי כל שניה הולכים למאווררים הענקיים שהיו שם בתוך המועדון.. :) חבל לכם על הזמן תחכו לדיסק של ג'ואל... תחכו לרצועות של דודי... שווה !!! מילה של אלירן ויאללה יאללה קאמבקקקקקקקקק סאאאאאאה נ.ב... אופיר מלול .. יא מעפן למה אתה חושב שאתה דיג'יי???? העעעע? המוזיקה שלו בכלל לא נקלטת ולא שמיעה לאוזן תמונות של ג'ולה מהמצלמה של הפון .. לא משו אבל זה מה יש :)

ELIRAN ZOAR

New member
עוד תמונה של ג'ול...וכמה "מילים" ששכחתי

הא ושכחתי את טללללללללללללללללל בלעדיו לא הייתה יוצאת הפקה כזאתי מושלממממת הא ושכחתי את יעקב שראיתי אותו שםםםםם..... שדפק בוסה על לירן :) חחחחח הורס מת עלייך ג'ייקוב ודודיי..... אחחח שאני אמות איך הוא זורם עם המוזיקה שלו... תאמינו לי דודי הוא שואו בפני עצמו באיך שהוא עושה תנועות ותווי פנים שמתאימים לקצב של המוזיקה... אחחח וראיתי את ציון.. ואת אושריקוש... המיצים האלו מוווווווואה

ELIRAN ZOAR

New member
וידאווווווו.... פטרההההה../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif

לא שומעים טוב למה הייתי בדיוק מתחת לבוקסהה... נדפקו לי האוזניים איכות זוועה.. פלאפון מפגר חחח http://www.youtube.com/watch?v=oXVFIfV2Vrw

oshrikii3

New member
היה הווווורסס פשוטטטטטטטטטט 1!@#@#%@#$%^

כמה זמן לא נהנתי ככה .. כל הסט של דודי לא נחתי לשנייה .. וההפעה של ג'ולה הייתה הורסת מתמיד .. מחכה לאומן בפורים .. 3>

DIvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

אימאאאאאאאאאאאאאא אני מתההההההההההההההההההההההההה SHES THE DIVE DUDI UR THE MASTER

ELIRAN ZOAR

New member
יאא צילמו אותי חחח...

וחיפשתי בכל האתרים.. לא צילמו את ג'ואל ... כוסאחותם מגובסת בוולפסון צלמי כאפותתת

ציונעע

New member
צילמו ובכלל לא העלו תמונות שלי חצופים .

לא נורא אני תמיד יש לי תמונות כשאנחנו יושבים לשתות :p היה מהממממממם

jakovstyle120

New member
וואו..פשוט אין דברים כאלה!!

באמת ערב בלתי נשכח !! היה מדהים לראות את כולם..פורים קרוב מתמיד
מה שהלך בפטרה, קבלו אתזה כפרומו לערב הגדול בפורים !! אין מילים פשוט.. שיהיה המשך יום מדהים לכולם, אוהב המון :)

פורום תותחחחחחחחחחחחחחחחחחחח<<<<<<<<<<<<<<<

אני מחכה ליום שישיייי תודה על כל המידע רואים שנהנתפ סוווףףףףף אני כלכך מחכה לזה כבררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר<<<<<<<<<<<<<

ליין לגייז וחברים בחיפה בקיו ספא החדש

כל הפרטים באטרף דייטינג יש באנר מארחים את דודי לסט אמלההההה תבואי הולך להיות להיטטטטטט

קבלו פרטים יום שישי תרימווווווווווווווווווווו

קסטרא (צמוד לקניון חיפה), רחוב פלימן 8 חיפה, כניסה דרך שער מערבי - חניה חופשית Facebook: http://www.facebook.com/event.php?ei...3551337&ref=ts http://www.qspa.co.il/PartyA.htm

למעלה