תעשו חיים היום

heaven is here

New member
אני רוצה לשמוע איך היה!

הנה הקפצה

Apoca1ypse

New member
עכשיו חזרתי.

היה כל כך מדהים...טרטר היה ממש לידנו (אני ורז) יש תמונות, וגם התקלוט היה מעולה...חוץ מזה שבפוגו שברתי כמעט אף וכמה צלעות ההופעה הראשונה של אינפקציה בשבילי, ענק. ורז אתה עדיין חייב לי משחק דמקה, ימניאק!

AvtipuS

New member
היה ע-נ-ק!!!

המון תמונות+פליליסט (רשמו שהם יבצעו את אין לי ואת שלי והם לא עשו!!!) כולל ההדרן. "בוא נשחק ששבש ימניאק!!!"

סיכום הערב שלי

כאב לי יותר מדי השריר ברגל, שבגלל איזה אידיוט בהופעה בליל חמישי נפלתי עליה חזק, ולא יכלתי לזוז מהבית.

סיכום הופעה שלי

היה בסטטטט. הגעתי באיזה 10 וחצי ואנשים עוד לא נכנסו, ואז כשאנחנו נכנסנו (היינו המון) בערך אז הכניסו פנימה, הייתי שורה ראשונה ממש מתחת לטרטר והקלידים שלו. הם התחילו עם אם הדרך הענק, והקהל היה כזה לא משתף פעולה כ"כ, והיינו נורא קצת, ואז אחרי זה שרנו לטל המפיק היום יום הולדת, ואז חברים שלי הביאו לו את העוגה! אנחנו הבאנו!
. ואז היה כל מיני שירים מבדרים, כמו ב'ולמרות הכל' שטרטר גרם לכל הקהל להזיז את כל הידיים כמו במסיבות ערסים והיה מצחיק. בנוסף היו מלא פוגואים וכו' בשירים המפורסמים, והיו ביצועים מעולים לקיפוד קרח ולפירמידות, החסרון הוא שהיה קצר מדי, אבל נהנתי המון, וגם אחרי זה היה אפטר ענק! ממש נהנתי. וסטייק, לא ראיתי אותך
, נראה לי שראיתי אותך לשנייה אחרי ההופעה אבל לא ראיתי כ"כ ברור :\.

למעלה