תעשו טובה מה אתם סודגים לאיזה פרחה בת 15 ...
° °°NaTaLi°° New member 11/6/05 #2 סתמי את הפה המטונף שלך תעשי לי טובה עם את לא אוהבת אותה אז טוסי מי פה! אביטל סורי על הקללות!
B BARSASOS New member 11/6/05 #3 עזבי נטלי.. בלי קללות... אל תשימו על כאלה אנשים...באמת!!! תמיד יש את אלה.. תמשיכו בשלכם...אפילו אל תגיבו.. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.. ואני יודעת שהגבתי עכשיו אהל לא פניתי אליה בכלל.
עזבי נטלי.. בלי קללות... אל תשימו על כאלה אנשים...באמת!!! תמיד יש את אלה.. תמשיכו בשלכם...אפילו אל תגיבו.. זה לפחות מה שאני הייתי עושה.. ואני יודעת שהגבתי עכשיו אהל לא פניתי אליה בכלל.
S SpOnGeTuLa New member 11/6/05 #6 רק פעם הבאה נסי לנסח אותם בצורה יותר יפה; אחרת אני אהיה חייבת למחוק..
S SpOnGeTuLa New member 11/6/05 #8 קודם כל - ברוך הבם לפורום../images/Emo171.gif ולמה לעשות טובה דבר ראשון - היא לא פרחה, היא פרח. דבר שני, אנחנו סוגדים לה כי יש לה קול כל כך מדהים לדעתנו וכי היא לא כמו כל זמרת, אלא יש בה משהו מיוחד. ההסבר מספק אותך
קודם כל - ברוך הבם לפורום../images/Emo171.gif ולמה לעשות טובה דבר ראשון - היא לא פרחה, היא פרח. דבר שני, אנחנו סוגדים לה כי יש לה קול כל כך מדהים לדעתנו וכי היא לא כמו כל זמרת, אלא יש בה משהו מיוחד. ההסבר מספק אותך