סוודר שמוציא עיגולי צמר מכירים את התופעה? אז זה קרה לי בסוודר שאני מאד אוהב. מה אפשר לעשות עם זה?
ה הבוטח בה New member 27/12/07 #1 סוודר שמוציא עיגולי צמר מכירים את התופעה? אז זה קרה לי בסוודר שאני מאד אוהב. מה אפשר לעשות עם זה?
א אדרבה New member 27/12/07 #6 מראה ליונדאי גייטס מישהו יודע איפה משיגים? גנבו לי את המראה. אם יש מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול אודה לו..
מראה ליונדאי גייטס מישהו יודע איפה משיגים? גנבו לי את המראה. אם יש מישהו יודע איפה ניתן להשיג בזול אודה לו..
א אחד החברים New member 27/12/07 #2 צ`יפים... יש מכשיר קטנטן הפועל על סוללות שמחליק את הסריג ומוציא את הצ`יפים. לא יודע איפה משיגים, אני הבאתי מאמריקה הגדולה.
צ`יפים... יש מכשיר קטנטן הפועל על סוללות שמחליק את הסריג ומוציא את הצ`יפים. לא יודע איפה משיגים, אני הבאתי מאמריקה הגדולה.
מ משהו טוב 1 New member 27/12/07 #5 לאו דוקא על חשמל- יש את הגלגלת הזו עם דבק שמגלגלים ואוספת את כל ה`פימפלים`|בלעז| אליה... אם אתה לא משיג את זה, דבק סלוטיפ עבה שקופ יעשה את אותה עבודה.
לאו דוקא על חשמל- יש את הגלגלת הזו עם דבק שמגלגלים ואוספת את כל ה`פימפלים`|בלעז| אליה... אם אתה לא משיג את זה, דבק סלוטיפ עבה שקופ יעשה את אותה עבודה.
ק קשר עולמי New member 27/12/07 #3 אחת הסיבות לכך היא ייבוש במכונת ייבוש, פשוט יש להמנע מלהכניסו למייבש
S sarav55 New member 27/12/07 #7 נאמר לי שאפשר להוציא את העיגולי צמר מכונת גילוח עם סכין מוציאה ומגלפת את העיגולים
ב בונבוני שלי New member 27/12/07 #12 ביתי חזרה מהגן מקושקשת עם לורד ארטליין על בגד חדש מישו יודע איך מורידים אתזה? חבל לי על הבגד הוא עלה די יקר
ביתי חזרה מהגן מקושקשת עם לורד ארטליין על בגד חדש מישו יודע איך מורידים אתזה? חבל לי על הבגד הוא עלה די יקר
ב בSSטון New member 28/12/07 #13 אין לי מניות שם, אבל.. אוקסיג`ן של סנו, פשוט פצצה. אין מילים! נסי, נסי!