תעשו לי טובה

תעשו לי טובה

מכה אפורה סאן חוזה עוד פעם אחר כך כל החבר'ה 180 פצעים ונשיקות עיניים טובות אני יודע הר של בייגלך פרפר על הרצפה רקוויאם לבלונדינית כביש מהיר איש קש מילי מוצ''ש בקניון הסרט נמשך הפוך בשמש מסך זהב מצעד גשם חזק מלכת היופי זאב יחסים פתוחים שנים חסומות הקונפורמיסט בעיר הזאת הרעב מספיק בנאדם למה את הולכת לבד שומר אריות טרף קל דם מתחפר באלנבי לא רוצה לדעת לא מתבייש באהבה שלי חיות מחמד הסיפור המתוק האם השירים האלה הם לפי הסדר שבו הם יצאו? אם לא, סדרו אותם בבקשה מהישן לחדש. תודה.

Rain Star

New member
אני לא יודע לגבי כולם אבל...../images/Emo41.gif

הסיפור המתוק יצא ישר אחרי הדיסק הראשון.

בואר

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo35.gif../images/Emo41.gif|באד|

מזה הסיפור המתוק
***מפגינה בורות מושלמת...***

בואר

New member
אני../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

שונאת אבל ממש שונאת שירים כאלה!!!!!!! תגידו באמת חטפו+קשרו אותם בשביל המפגשפורום של האתר הרשמי?????

בואר

New member
נו ברצינות...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

הם עשו את זה או שזה סתם שטויות??

בואר

New member
תעשה לנו טובה...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

ותשרשר וגם תשלח רק פעם אחת!!!!!!!!!!!!! זה מעביר הודעות חשובות לעמודים הבאים ואנחנו לא רוצים שזה יקרה קאפיש? סלחיה אני לא תמיד כזו אני פשוט מעוצבנת!!!!!!!!!!!!!!! ארגגגגגגגגג!!!!!!!!! בכל אופן-ברוך הבא

בואר

New member
אני ממש מצטערת!!!!!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

נשמע ציני אבל זה ברצינות!!!!!!!! הייתי במצברוח קרבי כי הבריזו לי!!!!!!!! תתעלמו בבקשה מההודעה ההיא!!!!!!!!!!!!! חנוש תמחוק אותה!!!!!!!!!!!!!!!!!! פלייייייז!!!!!!!!!!!!!!!

בואר

New member
../images/Emo25.gifתגיד...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אתה תמיד כזה מתוק?

Rain Star

New member
אני לא יודע לגבי כולם אבל...../images/Emo41.gif

הסיפור המתוק יצא ישר אחרי הדיסק הראשון.

Rain Star

New member
2 דברים...../images/Emo41.gif

1 זה שלח לי את התגובה פעמיים 2 בואר מה העצבים?! זה הדבר הכיייי מעצבן ומעליב שקורה זה שמתקיפים אותך בפורום על איזו שטות דמט!!!!!!!!!!!!!!!
אפשר לחשוב מה הוא כבר עשה!...

בואר

New member
2 דברים גם כן...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

1.יש לי שם!!!!!!!!!!והוא אפילו יפה!!!!!!!!!!!(מעין עם י' אחת!!) 2.אני לא התעצבנתי עליו ואמרתי סליחה על זה שאני מעוצבנת!!!!!!! 3.באד?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! כתבתי באד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! במקום באג!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמ איי סטיופד אור וואט? טייק איט איזי!!!!!!!!!!! מה יש לי עם אינגליש?

למעלה