תעשו לי קצת מקום ווקשה..

טאKילה

New member
תעשו לי קצת מקום ווקשה..../images/Emo170.gif

משעמם לי, אני עיפה אבל ממש לא מתחשק לי לישון. מי מכין קפה???

טאKילה

New member
ללא ממתיק..

נס קפה טסטר צ'וייס עם חלב וניל, לערבב עם האצבע וזה יהיה מספיק מתקתק..תודה..

נץ1

New member
כמה ערבובים?

איך את אוהבת את הקפה מעורבב לשמאל או לימין?עם הזרת או עם הבוהן?

קרן משם

New member
טוב יאללה הצלחת לסחוט ממני

מהמשובחים ביותר (על המחשב שלי
) מזמן רציתי לספר על אהבה וירטואלית שלי...יש לך זמן לסיפור לילה?

טאKילה

New member
קרן ממוש קפה הונגרי יאמיייייי../images/Emo96.gif

אוחחחחחחחחח איזה הפתעה..
יאלה סוחטת מעליך ת'תפוז

קרן משם

New member
אתם לא רציניים...:)

לילה שלם לא מספיק להיסטוריה שלי:)) מה דעתכם על סיפור בהמשכים? תתמודדו עם זה? שיוווווווווווווווו משמנת את גלגלי המוח....עבר קצת זמן ובכ"ז יש דברים שלעולם לא שוכחים (אישית אני מנסה להזכר בזה כל הזמן!!). הכל התחיל לפני קצת יותר מ3 שנים.... נחשפתי לאינטרנט!!!! <לכולם זה בעקבות האינטרנט לא?>
ההמשך בפרק הבא

טאKילה

New member
קרן בואיהנה תגידי..

את עושה צחוק שפשפתי ת'עיניים ניכנסתי לריכוז מוגבר, ואיפה הסיפור?? מה זה הפרקים הארוכים המתישים האילה????

קרן משם

New member
את שיפשפת ת'עיניים ואני ת'ידיים...

מה קפצת? כדי להקליד!!! מה את חושבת שככה אשלוף את הסיפור שלי מהתחלה ועד הסוף? זה סיפור חיי...אני צריכה זמן לחשוב עליו ולכתוב אותו...בלתיאפשרי סתם כך להעלות אותו להודעה ולעשות "שלח"! טאקי יקירתי....חייבת לשאול אותך שאלה (ואת כל מי שרוצה לענות בנוסף) האם אהבה וירטואלית היא בגידה?!? אני יודעת שהכל טמון בשאלה של הגדרת הבגידה ובכ"ז! אצל כל אחד מאיתנו זה נתפס כל כך אחרת.... אבל אני חייבת לגלות לכם שהX שלי היא ה************** ואין סיכוי שהיתה לכם אהבה דומה ולו "בקצת" לשלי!! פשוט אין סיכוי!!

קרן משם

New member
שיט...כתבתי היא??? לאאאאאאאאאאאאא

לא בזה טמון הסיפור שלי:) הוא היה הוא בכל רמ"ח אבריו (לא מגלה ולא מגלה מאיפה אני יודעת)

טאKילה

New member
שאלות מסוג זה הועלו..בעבר..

היו עליהם מלאן תשובות מזויות ראיה שונות. אני לא מרגישה בגידה עם האדום בצאט, אני חושבת שאני עושה לי מסאג' למוח, זמן שפיות כזה לצאת מהלחץ של החיים. יש שחולקים עלי וטוענים שאם יצא רגש זו בגידה. בחיאת קרן המסך כמו מחסום משטרה, מה זה בגידה?

קרן משם

New member
בגידה?

אולי...רק אולי...כשהוא מופיע בחלומות שלי? אולי...רק אולי...כשאני לא מרוכזת כל היום וחושבת עליו?! אולי...אבל רק אולי כשאני עם בעלי ואני מפנטזת לי את ההוא? ורק אולי...ולמרות המחסום שכתבת עליו הוא הצליח לקחת ממני כל טיפת שפיות וטילטל את חיי למרות שהיכולת האמיתית שלו בחיי שואפת ל0 גדול! אז כעת...אולי...רק אולי זאת בכ"ז בגידה?

טאKילה

New member
כשאני עם בעלי אני לא מפנטזת..

אני מגשימה,ואני מתמכרת לגבר ששרוע לי על המיטה. על האדום אני יכולה לחלום כשאני לבד, את השפיות לא לקחו לי,כי מעולם לא היתי שפויה, אז מה עכשיו אני אחפש אשמים לאי שפיות הקבועה שלי??? ודיי עם האולי.. "אולי" פרושו אי אפשר לתקוע סיכה בין כן ולא.

קרן משם

New member
אני לא רוצה "לתקוע" סיכה...

איזה תועלת תצמח מזה? אני חיה מצויין עם ה-אולי...לדעתי לא נמצא הגדרה לבגידה (נושא יותר מידי אינדבידואלי) ולפי כך לא נוכל להגדיר חד משמעית אם אהבה וירטואלית ודברים מסויימים כאלה או אחרים שהיא כוללת בה נחשבים לבגידה או לא. בעיקרון יש לי תמונה פחות או יותר של מה זאת בגידה לדעתי, סתם התעניינתי בדיעות אחרות משלי.

טאKילה

New member
קרן מואהההההה..../images/Emo25.gif

הכי טוב שכל אחת או אחד יחיו בשלום עם דעתם..

למעלה