תעשיית המוזיקה בארץ

kiticat

New member
תעשיית המוזיקה בארץ

אני כבר מוצאת את עצמי אובדת עיצות. הדיסק החדש של לינקין פארק לא הגיע לארץ. סטינד גם כנראה לא יגיע. ידיד שלי מקטר שהדיסק החדש של מדונה לא הגיע. נכון, האוזן השלישית מייבאת אותו באופן אישי, אבל 100 שקל לדיסק? נו בחייכם. זה עצוב. זה מדכא. וזה פטאתי. אפשר היה לחוש בסימני ההתרדרות כבר קודם לכן. כש2 חנויות המוסיקה הבודדות כאן בעיר מגוריי נסגרו אחת אחרי שנייה. ואז קוסמוס שמחזיק מחלקת דיסקים - הצטמצם לאין ערוך. זה עצוב. אבל יש סיבות שזה קרה. כאן המקום להביע דיעה, ולמה לדעתכם הגענו למצב שדיסקים עולים 100 שקל או שצריך הזמנה מיוחדת. בנוסף, אני יכולה רק לתאר את הנזקים שזה עוד יגרום...

לא!

יש את הדיסק של לינקין כבר בחנויות והוא עולה 80 שקל. יותר נכון ראיתי אותו רק בכפר סבא בצליל... סטינד אני לא יודעת אם הגיע אבל כדאי לך לבדוק שחנויות צליל.

kiticat

New member
ברצינות ראית אותו????

אוקיי! קבלו תיקון!!!!! בכל אופן, סטינד פחות תופס תאוצה מלינקין, מה גם שהסינגל הראשון רק שוחרר. אז אני לא יודעת. בכל מקרה יחי ברנס אנד נובל...

Cupid In Hell

New member
אז ככה::

לינקין פארק וסטיינד נמצאים באוזן השלישית ובצליל!! סטיינד כנראה יגיע יותר מאוחר יחד עם מדונה!! קראו באינטרנט תתעדכנו!!!!!!!! אני אם אני קונה זה את של סטיינד !!! שיר יפה החדש..

kiticat

New member
אם זה נכון

למה אני לא רואה אותך בפורום סטיינד? תרגישו חופשי להתשתמש בשיטת החבר מביא חבר.... פליז?

וואלה?!?!

ממתי??? למה לא אמרת??? אל תדאגי אני יבוא

NiKi†a

New member
אני מנהלת את פורום סאם41../images/Emo58.gif

בואו בהמוניכם....[גם נחשב
]

למעלה