תעשיית המיחזור

עלהמצפה

New member
תעשיית המיחזור

קטע ממאמר שקראתי עכשיו על דילן: They bought his songs on singles, on vinyl LPs, on bootlegs, on CDs, on DVDs and now all over again on Super Audio. But it is not easy to get them to listen to him in a draughty minor-league baseball stadium הכוונה כמובן למעריצים ותיקים של דילן ואני שואל: באמריקה לא קנו קסטות????? אז אולי לא הפגנתי נגד המלחמה בויאטנם ואת דילן שמעתי לראשונה פה ברדיו רק ב - 1969 אבל בהחלט צברתי במשך השנים את תקליטיו של דילן בויניל, קסטות ודיסקים. מה זה סופר אודיו אני עדיין לא יודע אבל אני לא בטוח שאקנה שוב את כל החומר של דילן בפורמט חדש אלא אם כן זה יהיה פשוט בלתי אפשרי להשתמש בדיסקים

Chocoholic

New member
Super Audio

Greetings From New Orleans, LA... Super Audio, also called SACD still uses the known CD format, it's just another technique of recording/mixing I Think it's called SACD 5.1 and it's and the whole audio is enhanced and all... vinyl lovers won't find any interest in it, specially when the price is almost twice the price of a regular CD. But regardless of price, it's just not the same any more, it looses the magic

חגי ש

New member
הסבר קצר על SACD

SACD הוא פורמט שיש לו גם נגנים משלו. מה שמאפשר לשמוע אותו במערכת רגילה הוא "שכבת הדיסק" הרגיל שנועדה לאפשר את השמע הרגיל. במערכות תומכות SACD אפשר גם לשמוע את הAudio Enhancement. גם לפורמט עצמו יש שלושה סוגים אם אינני טועה. אני ממליץ בחום לא לקנות את "הדיסק הממוחזר" (Nashville Skyline) אם אין ברשותך נגן SACD כי גם אם יש הבדל חבל על כל גרוש :). כידוע, האדם המודרני הסתדר עם CDים מאז שנות ה80 כשברוס ספרינגסטין הוציא את הדיסק הראשון לחופשי. אז למה לקנות דיסק ממוחזר כמסתדרים עם הישן והטוב? לעומת זאת אני כן ממליץ להתעניין בפורמט החדש ולבקר באתר הרשמי שלו. אבל אם אתה/ם בכל זאת מעוניין לבדוק את העניין אפשר לשמוע דוגמיות מהדיסק של דילן (ומדיסקים אחרים בSACD) באתר המצורף להודעה. תוכל להשוות ולשמוע האם השינוי, אם קיים, מאוד משמעותי בשבילך.

למעלה