תעשי כמו שאמא עושה

gila411

New member
תעשי כמו שאמא עושה

הבת של בעלי מבקשת ממני לעשות משהו: לצייר ציור או להכין אוכל וכשהיא רואה את התוצאה היא מתעצבנת שלא קיבלה את מה שציפתה לו כי זה לא כמו שאמא עושה הפעם היא ביקשה שאני אצייר דבורה ומה לעשות שאני לא כישרונית ביצירת דבורות ועוד שכחתי את העוקץ... ואז באה התגובה לא לא גילה לא ככה בכלל אוףףףף את לא יודעת אז אמרתי לה שתסביר לי מה היא רוצה בדיוק והיא אמרה כמו שאמא עושה אז אמרתי לה מתוקה אין לי מושג מה אמא עושה ואני צריכה שאת תסבירי לי אחרי כמה נסיונות שתנו התייאשנו...

רק אישה

New member
גילה

ואני הייתי מסתכל על זה מכיוון אחר ומנסה לפתור בדרך אחרת לחלוטין
מסבירה לילדה שאני ואימא שלה זה שני אנשים שונים ואף פעם שום דבר שאני אעשה לא יהיה אותו הדבר כמו אצל אימא שלה. עובדה בשטח ואין מה לעשות עם זה. אצלי בבית יש אוכל של סבתא ואוכל של אימא. "אימא אל תעלבי , אבל עדיף שסבתא תעשה את זה
" ויש שקשוקה של אבא ושקשוקה של אימא. וכשאני מציירת זה בטוח לא דומה לאף אחד אחר

עין 3

New member
הזכרתם לי סיפור

זוג התחתן. האישה הכינה ארוחה הכוללת אורז. הבעל טעם ואמר בנימוס: א...א...טעים, אבל לא כמו של אמא שלי... האישה שתקה ולמחרת ניסתה גירסה קצת שונה. הבעל טעם ושוב אמר: א... בסדר, אבל לא כמו של אמא שלי... וכך היא ניסתה וניסתה ולא הצליחה להגיע ל"רמה" של אמא שלו. עד שיום אחד נשרף לה האורז. בדחילו ורחימו הגישה את האורז לבעלה ושתקה. הבעל טעם ואמר: נפלא! היום זה כמו של אמא שלי! מוסר השכל: לא בטוח שאמא שלה יודעת לצייר יפה ממך, אבל זה מה שהיא הכירה. תסבירי לה שכל אחד מצייר אחרת ואת יכולה לצייר רק כמו שאת מציירת...

דוגמא אצלי להשוואה

כשהגדולים שלי היו באים לשישי שבת בהתחלה לא אכלו כי רגילים לאוכל אימם/גרושתי.אשתי היא טבחית במקצועה ולאט לאט החלו לטעום וכעת הם אוהבים את האוכל והם הולכים לאימם ודורשים ממנה אותם דברים שאשתי מכינה. טוב לא משנה שכבר הם לא מגיעים בגלל שהחרימו אותי ואת אשתי אבל זה סיפור אחר.

rolan

New member
איזה מזל....

אצלנו אוהי מבשל...
סתאאאאאאאאאם אני חושבת שזה גם עניין של הרגל. זתומרת... שהילדים באים עם הרגלים מבית אימם וצריכים להתרגל למנהגים, מאכלים, שפת דיבור ועוד.... חדשים. על כן, כמו כל שאר הדברים, גם כאן, צריך לאט לאט ובעדינות להרגיל אותם, שאצלנו זה כך. יש מיקס בין מה שאבא הביא לבין מה שיש כיום כאן. אני בטוחה שעם הזמן היא תתרגל גם לדבורה שלך...

gila411

New member
צודקים

לא חשבתי על זה בסיטואציה הבאה אני אדבר איתה

למעלה