=תעתונים= קניתי את הספר

רציתי להמליץ לכם

על הספר היחיד שאני יותר אוהב משיחות עם אלוהים, ובעצם יותר מכל ספר אחר. וזה "תעתועים" של ריצ'ארד באך. תהנו.

גריני

New member
ריצ'ארד באך

אהוב מאוד גם עלי, ואני מוסיפה להמלצה שלך את ג'ונתן ליווינגסטון- השחף, אין מקום שהוא רחוק מידי והספר שבעיני הוא הכי הכי (מספרי ריצ'רד באך) "האחד"!

Sam Anand Nityo

New member
יש סדר כרונולוגי

"ג'ונתן ליווינגסטון השחף " נכתב לפני "תעתועים". לאחר תעתועים באו "הגשר מעל ומעבר", "אחד", "הבריחה אל הלא-נודע" (לפי הסדר הזה). אני ממליץ לקרוא אותם לפי הסדר. ג'ונתן ליווינגסטון השחף אפשר לקרוא מתי שרוצים, כי הוא לא שייך ממש לחייו של ר'יצארד באך עצמו, וגם "אין מקום שהוא רחוק מדי" , שהייתי ממליץ לקנות לילד בן 5 ליום-ההולדת (ולקרוא לו...) סך הכל ... "תעתועים" היה אחד הספרים הראשונים שבהם התחלתי את דרכי לחיפוש האמת.

גריני

New member
סם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo24.gif

וואו, איזה כיף לראות אותך כאן!! מה שלומך??? מקבלת את מה שכתבת לגבי סדר הספרים. Objection - לגבי "אין מקום שהוא רחוק מידי" - הספר הזה התגלגל לידי לפני כ- 3 חודשים ומונח מאז מעל למיטתי ומהווה מקור נחמה בימים של מצ"ר מזופת. גם את "השחף" ניתן להקריא לילד בן 5... כמו את "הנסיך הלבן" (להבדיל) - אלו הם ספרים שיפים ומתאימים לכל גיל. והנה עוד סיבה לאהוב את רי'צרד באך... שהביא אותך לכאן

אנילה1

New member
הנסיך הקטן, פעם הקראתי לנכד פרקים

מהנסיך הקטן, הוא אמר שזה משעמם כי שם מכות

=תעתונים= קניתי את הספר../images/Emo13.gif

אתם מכניסים אותי להוצאות פה
כל ספר שמוזכר, אני הולכת לקנות

גריני

New member
מתמוגגת שוב ../images/Emo13.gif

בזכותך אני קוראת שוב את תעתועים, ונהנית ממנו מחדש! אני לא יודעת להגיד לך אם באמת הכל תעתועים. את התיאוריה הזו - שהכל בחיים זה כמו סרט, שאנחנו בחרנו את התסריט - לפני שהתגלגלנו לכאן, שמעתי וקראתי גם במקורות שונים. יש משהו די מרגיע באמונה הזו... במיוחד כשאת נמצאת בצד ה"טוב" של החיים. גם כשהדברים לא כ"כ זורמים - נוח מאוד להאמין שהכל בחירה שלך ולפיכך - כשם ש"בחרת" ב"רע" - כך את יכולה לשנות את הבחירה ולהפוך את ההתנסות למשהו "טוב". היו פעמים, בעברי, שאכן הצלחתי להפוך ימים אפורים לימים שמחים - רק מכוח מחשבה ואמונה. אבל, מכאן ועד ל"אם אנחנו רוצים הכל יכול להתרחש"? - המרחק גדול... ואולי זה עניין של לימוד ותרגול???

אני מאמין שכן

סוג של חלום. ובחלומות כמה שליטה יש לך? בפוטנציאל מאה אחוז שליטה, נכון? אבל בפועל?

ש ו נ י

New member
רוצים להזכיר לי?

תעתועים זה שם הספר? מי כתב? תודה!!!
ושבת שלום ומבורך

גריני

New member
תעתועים זה שם הספר

שנכתב ע"י ריצ'ארד באך, שכתב עוד הרבה ספרים נ-פ-ל-א-י-ם !

למעלה