תעתועים

תעתועים

בוקר טוב, אז אחרי שהשחלה שלי קצת כאבה בסוף השבוע החלטתי לבדוק מה שלומה לפני שאני אורזת את חפצי ויוצאת לחופשה. עשיתי הבוקר אולטרהסאונד (10-11 ימים מהביוץ) והתוצאות מאוד מבלבלות: השחלות שתיהן בסדר (גם זו שדקרה והציקה) א-ב-ל רירית הרחם "התכווצה" ועומדת כרגע רק על 5 מ"מ. זה מאוד מאוד מוזר לי כי לפני הכוריגון היתה רירית של 7.5 מ"מ. אני מבינה שמן הסתם עם רירית שכזו אני לא בהריון אבל בכ"ז סקרנית לשמוע מניסיונכן אם נתקלתן פעם בתופעה של רירית שהתכווצה אחרי הביוץ? האם זו אינדיקציה לאיזה שהיא בעיה? ועוד שאלה - האם יתכן שבגלל הרירית הדקיקה אני לא אקבל מחזור גם אם אני לא בהריון? מקווה שלא הפצצתי אותכן בשאלות - אני די מבולבלת וברמת מרפא אין עם מי לדבר. תודה, שירה

עמית@

New member
אין דבר כזה רירית "מתכווצת"

המסקנה: יש טעות באחת המדידות, המקרה היחידי שרירית "יורדת" הוא מחזור. מוזר. מענין מי טעה (מקווה שהשנייה)

אולי הרירית מתחילה לרדת קצת לפני

המחזור? את חושבת שהרירית מתחילה להתפרק ביום-יומיים שלפני?

עמית@

New member
עד כמה שידוע לי

הרירית לפני מחזור צריכה להיות הכי עבה ומשגשגת בהשפעת הפרוגסטרון, אם היא היתה יורדת, אני מניחה שהיית רואה דם. אבל שווה לשאול בפורום של בוצ´ן לגבי רירית לפני מחזור, מה שבטוח הוא שהיא לא יכולה להתכווץ

salpter

New member
שנינו יחד תחת מטריה אחת.

גם הרירית שלי אחרי כוריגון ירדה מ7 שימי לב ל4 כבר בכיתי כי ברור לי שכנראה לא היתה... (אני מפחדת להגיד). למרות שנחמה אותי שכנה ואמרה ששום דבר לא אומר אבל אני יודעת מנסיון קודם לא רואים שום דימום למרות התכווצות , פשוט רירית הרחם מתחילה לגווע והדימום יבוא ביום המיועד. חוץ מזה, אני מבינה ששתינו ב10 ימי ההמתנה הקשים אז יעבור לנו בקלות ומהירות. נקווה שאני טועה , שנה טובה , ד´´ש לכוכי תשאלי עם הקבלה את המייל. ביי דפנה.

למעלה