תפאורה לתיאטרון בובות

טלטל 8

New member
תפאורה לתיאטרון בובות

היי לכולם אני חדשה בפורום אשמח ואודה אם תוכלו לייעץ לי היכן משיגים שלד/ קונסטרוקציה לתיאטרון בובות או לחילופין שם ודרכי ההתקשרות של יצרן שלד בהזדמנות זו רק לציין שפסטיבל תיאטרון הבובות בחולון היה מדהים חגיגה לעיניים ולנשמה.

ayaly2

New member
תפאורה בבקשה../images/Emo140.gif

היי אני הזמנתי אצל אנדראה מורנו היא פשוט מדהימה עושה הכל מהכל גם בובות כנסי לאתר שלה www.moreno-puppets.110mb.com או פשוט תרשמי בגוגל אנדראה מורנו והנייד שלה: 052-2956240 תהני

rkr

New member
תודה על העצה

היי תודה על העצה בהחלט אפנה אליה

ayaly2

New member
בכיף....ואם את צריכה תחפושות בבקשה../images/Emo9.gif

יש את בתיה רוזנטל בקינג ג'ורג' מדהימה היא עושה תלבושות לקולנוע ותיאטרון וכל מה שבדמיון אז כדאי לך לדבר איתה אני גם לקחתי ממנה שמלת מכשפה מהממת וחצאית כפרית שתשמש אותי גם לבובות עם כיסים גדולים אז בכיף תאמרי שאיילה שלחה אותך
בתיה:052-8454096

נעים מאוד טלטל ../images/Emo45.gif וברוכה הבאה למשפחתנו

במידה והמחירים יהיו יקרים לך מדי להתחלה תוכלי להשתמש בעזרים פשוטים וזמינים יותר ובהמשך להזמין מבנה טוב יותר מאחר ואת חדשה אני גם ממליץ לך לעבור על קישורים \ טאגליינס של הפורום ( צד שמאל של המסך תחת עוד בפורום ) שם תוכלי למצוא חומר בנושאי מבנים, בובות, רעיונות לתפאורות ועוד... על מנת לתת לך עוד מידע וחומר שיכול לעזור לך בדרכך החדשה, עצות או סתם טפיחה חמה עלי לדעת באיזה סגנון את עובדת בדיוק ואני מזמין אותך ליצור איתי קשר בטלפונים המופיעים בחתימתי בסוף ההודעות ( שעות הערב ואפילו המאוחרות הם הזמנים שקל יותר להשיג אותי ) והכי חשוב, בשמי ובשם כל החברים שאני מאמין שבהמשך תכירי אותם ואת נכונתם הרבה לעזור,מאחלים לך: ב ה צ ל ח ה

rkr

New member
מודה לך על קבלת הפנים החמה ועל הנכונות לסייע

אשמח להסתייע בך בהמשך ומקווה שאוכל לתרום לפורום הנפלא בהמשך דרכי

rkr

New member
מודה לך על קבלת הפנים החמה ועל הנכונות לסייע

אשמח להסתייע בך בהמשך ומקווה שאוכל לתרום לפורום הנפלא בהמשך

למעלה