תפאורה של יער

simba6

New member
תפאורה של יער

אני בונה תפאורה של יער שתתאים להצגה/ שעת ספור בגן, הבסיס לתפאורה הוא בגובה שולחן. אשמח ל- רעיונות לעצים, לרקעים ועוד.. אם יש לכם תמונות אשמח אם תעלו ואם יש אתרים מהם אני יכולה לקבל רעיונות והשראה אז מעולה תודה ושבת של שלום סימון

רעיונות לתפאורה ../images/Emo40.gif../images/Emo62.gif

כידוע לך אני לא בצד היוצר\מעצב\בונה אבל הדימיון והניסיון של שנים עשו את שלהם ואני מפנה אותך להודעה ישנה שלי שבזמנו חברי\ות הפורום אהבו ושנמצאת בהודעות הנבחרות של הפורום ובה הצעתי כל מיני הצעות שאולי יכולות לעניין אותך או שיגרו לך את הדימיון ויובילו אותך להמצאות משלך... רעיון למסך אחורי ותפאורות אני מקווה שבהמשך יעלו גם אלה שזו מומחיותם ויתנו לך הצעות נוספות. יכול להיות שפיספסת את התגובה שלי להודעה בה סיפרת על שבת במרכז בחולון עם האחיינית... אשמח אם תוכלי להתייחס לשאלותי - ההודעה שבת שלום

תסתכלי על סרטים מצויירים כמו למשל:

מדגסקר יש שם תמונות של עצים וכדומה שאפשר לצייר או להכין מקאפה ועליה ציור\תלת מימד מחומרים שונים (נייר קרפ, נייר חום גלי, סול) בהצלחה!

ayaly2

New member
היי שבת שלום../images/Emo13.gif

את יכולה לקחת חתיכת קרטון ( מהצד של הקופסא שיהיה בינוני) ופשוט תקפלי לשתיים שיעמוד כמו ספר /פרגוד. זה יהיה קיר הרקע שעליו תדביקי את היער:את יכולה לצבוע את הקרטון או לצפות בלבד,ופשוט תני לדמיון לעבוד ותכיני עצצים גם על גבי קרטון או קאפה ושצמרות העצים יהיו בגבהים שונים ויצאו אפילו מהקרטון,את יכולה גם לגזור את הקרטון בצורה גלית כמו מעין שיח ענק ועל זה ליצור יער תלת מימיד, את יכולה גם לקנות סקוטש ירוק של הכלים ופשוט לחתוך ולהדביק עם זה את צמרות העצים .אשמח לדעת איזה סיפור ,אוכל לכוון אותך יותר
שיהיה בהצלחה ונשמח לראות תמונות
מוסיפה לך קישור להכנת כל מיני יערות,בהצלחה
http://www.youtube.com/watch?v=_Xx6xWyhqJc

והכי פשוט, אני עשיתי רקע אחורי ירוק ועליו

הוספתי עלים מסול , בצורת עלי בננה. ובמסך הקדמי בד שמצוייר עליו גו'נגלועליו הוספתי הרבה קופים מסול. אני אחפש אם יש תמונה. וכמו שאיילה כבר שאלה לאיזה סיפור???????? שלי היה מוכר הכובעים. בהצלחה ושבת שלום

simba6

New member
תודה על תשובה ארוכה ומושקעת

לא הבנתי למה התכוונת לגבי צורת חצאית עם גומי נמתח שמעניק לזה יותר צורה וכמובן שאם את שמה שתיים- אחת על השניה ( כשהעליונה הפוכה והגלגלים שלה כלפי מעלה ) מכסה בבד רגיל או נוצץ אפשר לשים עליהן תפאורות של בית, ארמון וכ'ו ואשמח שתסביר את עניין התפאורה הזזה ואם יש לך תמונות אז הכי טוב

simba6

New member
בניית עצים

אני רוצה להכין עצים שיעמדו על גבי שולחן ויהיו יציבים מספיק כדי שאוכל להניח עליהם בובות. חשבתי על גזע מיציקת גבס, לא ככ יודעת איך מכינים תבנית גבס? אני רוצה שהגזע ייראה עם שקעים וחריצים? אז רעיונות נוספים ייתקבלו בברכה ותודה על כל התגובות המהירות...

shir300

New member
גבס שביר, לא כדאי

את יכולה להכין גזעי עצים מגלילי קרטון צבועים או מצופים בעיסת נייר או מצופים בקרטון גלי. כדי שתוכלי לשים עליהם בובות הקונסטרוקציה צריכה להיות רחבה ויציבה, אבל תלוי איזה בובות את מתכוונת לשים עליהם.

erelu

New member
ספוג.... קל נוח ואפשר לשים עליו בובות בעזרת

סקוץ' זכר ונקבה, לחיזוק שמתי בתוך הגזע חוט ברזל הספוג צבוע בגוונים של חום , הוא לא חלק אז זהנראה כמו חריצים בעץ הענפים קצת נופלים אבל זה נראה כמו עץ, מרגיש כמו עץ ... ו..

אני בניתי עץ כשהבסיס הוא מגבס ועליו מודבק בד

ולטקס....יצא בסיס חזק ויציב וכך יכולתי לשלב בפנים ענפים יבשים . סימונה בניית בובות זה כמו לבשל ... כל אחד ומתכונו! בהצלחה

פ י ו ל ה

New member
בדיוק רציתי להפנות אותה לעץ המהמם של דבי

וראיתי שהיא הקדימה אותי... ספוג זה אחלה נראה לי כי יש לו הכי הרבה עמידות כשאת עובדת עם הבובות עליו, אפשר לייצב או ולעצב אותו יחסית בקלות לצרכייך לתלת מימד ואם חורצים בו וצובעים זה נותן מרקם עצי.. את יכולה גם לייצר אדמת יער כמו "גבעות" של אדמה עם הספוג שאת מדביקה רק בצדדים לתחתית התפאורה ולחרוץ בו ואז להוציא דרכו פרחים וצמחים אחרים נמוכים יוצר וזה נותן ממש תחושה שזה צמח מהאדמה... בהצלחה!

בניית עצים

אני הכנתי עץ מדיקט, אם יש לך משור מכני זו לא בעיה ואם אין, שווה לך לנסות להשיג. חתכתי את קו המתאר של העץ, צבעתי באקריליק וחיברתי דיקט נוסף עם זוויות. העץ הזה מאוד שימושי, מתקפל בקלות ונכנס לאוטו. בהצלחה!

אופסססססס... תיאטרון הדלעת....

בדיוק רציתי לכתוב הודעה: מי מכיר? מי יודע? מי היא תיאטרון הדלעת? אני יודע ואתם לא
ואז אני רואה שהיום הוספת גם תמונה...
הלכה החידה
מצד שני התמונה לא הכי ברורה אז אולי יש סיכוי שלא ידעו מי את בקלות...חחחחחחחחחחחח בכל אופן שמח מאוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווד לראות אותך פה התגעגעתי
גם אם את כרגע לא ממש בעניין עצמו את עדיין חלק בילתי נפרד מאיתנו וההודעות והתגובות שלך חסרות לי
אז אל תעלמי שוב!!!!!!!!! השארי עימנו!!!!!!!

ooommmr

New member
ספוג. הכי פשוט והכי פרקטי.

את יכולה להכניס לגזע קונסטרוקציה של מוטות ברזל כדי לייצב. בהצלחה!

למעלה