תפאורה....

ruthronen

New member
תפאורה....

חברים יקרים שלום, המון זמן שלא הייתי כאן... קצת נעלמתי... אז סליחה.. אבל אשמח לעזרתכם ... אני רוצה לשדרג את התפאורה שלי, האם יש המלצות ? אשמח מאוד לקבל מידע והמלצות על אנשי מקצוע בתחום !!! איילה המקסימה - מזל טוב ליום ההולדת. להתראות ותודה, רות בארץ הסיפורים 054-2075414

ברוך שובך ציפורה נחמדת...

אכן נעלמת לנו לקצת - הרבה זמן... לא פעם תהיתי מה איתך אבל התקופה העמוסה לא מאפשרת לי כמעט להיות בקשר עם החברים מחוץ לפורום כהרגלי. לשאלתך אני ממליץ לך מאוד לפנות לחברתנו המוכשרת: דבי זריהם מעבר לכישרון, ליחס האישי, הפירגון, העצות, הבידור ( היא גם מצחיקה ) ולמחירים ההגיוניים דבי בעלת דמיון מפותח ומניסיון היא יכולה להפוך בקבוק מים לבאר מדהימה ועוד... תוכלי לפנות אליה במסר דרך האתר ואני משוכנע שהיא תהיה לך לעזר ועוד דבר קטן אבל חשוב לאללה בהודעות הבאות בבקשה לא להוסיף את מספר הטלפון שלך בגוף ההודעה ( זה חלק מחוקי
) אבל את יכולה להוסיף אותו לחתימתך הקבועה בסוף ההודעה תודה על ההבנה שמח לראותך ואל תעלמי לנו שוב

ayaly2

New member
היי דודידו מה ניש?../images/Emo13.gif

אכן מסכימה איתך שדבי היא קוסמת ויכולה להפוך כל דבר לאפשרי

ruthronen

New member
תודה על קבלת הפנים החוזרת...

היי דודי המקסים,... תודה רבה על קבלת הפנים,האמת שקצת חששתי לחזור כי באמת נעלמתי, אך כפי שהיכרתי את הפורום וחלק מחבריו במפגש לפני מס' חודשים,, הרגשתי שבכל זאת כדאי לנסות... יום מקסים ותודה שוב. רות

ayaly2

New member
היי מותק תודה רות רות../images/Emo13.gif

לגבי תפאורה דברי איתי יש כמה אופציות

למעלה