תפוזים במהירות האור על השטיח

YossihNew

Well-known member
אז אני ורועי שמנו פעמינו אל הסינמה סיטי כדי לתקן את המעוות.

איך שהגענו הבנו שהגענו מוקדם מדי (שעה הקדמה) אז הלכנו, אני ורועי, לאכול גלידה ולשתות קפה קר.

ממש כשסיימנו (מי יותר ומי פחות) ראינו את יהודה מגיע לו ומיהרנו להצטלם איתו. תוך כדי עזרתי למעריצה אחרת שגם אותה אני מכיר מהשקות לתפוס את יהודה.

20230502_175850.jpg

קצת אחר כך שון הגיע. ושוב הצטלמנו. כלומר מישהי צילמה מהצד או משהו...

20230502_180005.jpg

אז התחלנו לארוב להם ליד הכניסה. וראינו זוג מלכותי מגיע. אז הצלחנו בפעולת ריגול מסובכת ללכוד עכביש, ואמרנו שגם החברה שלו שלנו. כלומר... זאת... שלי. הבנתם את הבדיחה.

20230502_180513.jpg 20230502_180523.jpg

במקרה ראינו בהמשך גם את אופק המושלמת אז הצטלמנו איתה. אני חייב לציין שכל ההשקה אופק ומיקה הסתובבו ביחד, החברות של השחקנים. החברות המוכשרות של השחקנים.

20230502_180629.jpg

ואז הצטלמנו עם פיליפ שלצערנו לא הביא את חברתו המושלמת להצטרף למועדון החברות של השחקנים.

20230502_181126.jpg

ואז... ואז... אז התחילו לי דפיקות לב. ליבי פרפר ודפק, ראיתי את החולצה שרציתי ביום שישי. ותפסתי אותה. תפסתי אותה.

20230502_181636.jpg

ושוב תפסתי אותה.

20230502_181637.jpg

ושוב פעם תפסתי אותה כי חייבים.

20230502_181703_01.jpg

ושוב פעם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20230502_181717.jpg

ואז היא שאלה לשמי. אמרתי יוסי. והיא אמרה "כן, אתה מפרגן לי כל הזמן ברשתות!".

וזהו, יותר מזה אני לא זוכר. היא פשוט מושלמת. מושלמת מושלמת מושלמת. ולשאלתך, רועי, מה אכפת לך שאני מאוהב בה?! אה?! מה אכפת לך?! כשאתה תראה איזה מישהו שאתה אוהב אני אפרגן. בינתיים פרגן לזוגיות שלנו.​

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
כמובן שאני ונועה נזהרנו לא להפגין זוגיות יותר מדי, כי "בן זוגה" (הכל בצחוק) עמית פרנקו היה אז הצטלמנו גם.

20230502_181728.jpg

ואז בא אילון והצטלמנו איתו. דמות מאוד לא אמינה!!!!!!!!!!!!! מאוד לא!!!!!!!!!!!!!! לא מאוהב בנועה עלק.

20230502_181843.jpg

ואז בא תום גרציאני. וסיפרתי לו סיפור מעניין- היום זה בול שנה מאז הפעם האחרונה שהצטלמנו. ראיתי הלהקה. בפרקים הקודמים של "עלילות יוסי בתיאטרון"! תום ישחק, אגב, דמות שללא ספק תמשיך את הקו של שלטון הצללים.

20230502_182042.jpg

ואז הגיעה מישהי. היא נראתה מוכרת. שאלתי אותה אם נכון שהיא שחקנית והיא אמרה כן. קוראים לה נטע. קפצתי- את נטע פלוטניק! את היית בדני הוליווד ובוגד! היא אמרה לי שהפעם היא הרעה. ואהבה את הזיכרון שלי.

20230502_182907.jpg

אז הלכנו לתור, ומי זיהה את רועי אם לא רני סער הבמאי של הכל בערך. אז הצטלמנו כמובן.

20230502_183351.jpg

בדרך ראינו את סיוון שיקנאג'י והצטלמנו איתה גם. סיפרנו לה על הקשר שלנו ליוצרים אחרים... כשהזכרנו את ירון היא אמרה שהוא עורך התסריט. ואכן, ירון הגיע והתלהב לראות אותנו. למרות שהוא אמר שבמקום לכתוב את פרק 10 של שלי (מצטלם בקיץ!) הוא פה. תתביישו לכם, יוצרים. תסגרו על זה ביניכם. סיוון אמרה שירון גאון, אגב, ופתר להם עלילות בשנייה.

20230502_183437.jpg

נכנסנו ואז פתאום ראינו איזה אחד... מוזר מאוד היה לראות אותו בלי הרבה ילדים מסביבו שגולשים לכביש... תום צחק כשהזכרתי לו את זה. בינתיים בת זוגו הטלוויזיונית תייצג אותנו בחו"ל. לא בר. השנייה. הפחות מוכרת.

20230502_183801.jpg

ואז הגיעה איזו אחת שרק היא יכולה לסחוב סדרות של סיוון. רק היא. הצטלמנו כמובן. היא תהיה מאוד "הגר" בסדרה.

20230502_184048.jpg

ואז אני ורועי עשינו תמונה עם אלילת ילדות. מהתמונה הראשונה רועי נחתך לבקשתו כי הוא לא יצא טוב, אז צילמתי אותו שוב אחר כך. ליאת התעניינה לגילנו כי גדלנו עליה. ללא ספק, מנחה מתור הזהב.

20230502_184533.jpg

20230502_185033.jpg

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מזל שהצעתי את זה אחרת איך היינו מגיעים לכניסה ומגלים את האסטרטגיה החכמה להצטלם איתם בלי אלפי מעריצים..​
האמת שחשבתי לעשות את זה מזמן. זה ממש עובד, אתה נכנס לכנס וכולך רגוע, רק צריך להצטלם עם כמה נוספים.
מזל שהצעתי את זה אחרת איך היינו מגיעים לכניסה ומגלים את האסטרטגיה החכמה להצטלם איתם בלי אלפי מעריצים..

בשמת שמאוד הזכירה לי אותך שירוש, וגרמה לי ל להתגעגע אליך קמעה שירוש |מאוהב|, אגב חשבתי לוותר לה על הכרטיס שלי וללכת לסרט או משהו..​
אבל זה לא הכי כיף בלעדיך... גם אני חשבתי, אבל זה לא מנומס כלפיך.
קרה לפני שהצטלמנו עם אמרש , היית צריך לכתוב שהיא דפקה כניסה כאילו היא מקסימום שירה לוי, הלו רומי היא הכוכבת של הסדרה , והיא הייתה צנועה ...​
מצד אחד. מצד שני אל תשכח שהיא מהחלל אז תכל'ס זה השטח שלה. ורומי תמיד נראית צנועה.
יוסי אתה יודע מה קרה .. זה לא מילים נכונות שיצאתי מסכן . פשוט איך שהפרק נגמר, יצאתי לאימא שלי שחיכתה לי בחוץ , היא שאלה אם סיימתי, וחזרתי לסיים את התודדות ולהצטלם עם מוניקה .. ספר את האמת !!!!​
סליחה, אני מבהיר: מסכן שנלחצת כי אימא שלך חיכתה לך, אני למזלי נוסע לבד כי יש לי קו ישיר, ויש לי אחריות רק כלפי עצמי (פעם אחת הוריי חיכו לי בנעלמים! לא יקרה יותר). פשוט ראיתי שנלחצת מאוד. אבל כן, מוניקה זיהתה אותנו.
תפסת אותי באמע הביס ששל הפיצה!!! מה רצית!!!??? !​
אתה רואה למה אסור לאכול?! אתה יודע ששנייה לפני התמונה, אני בלעתי את הביס האחרון וכמעט נחנקתי?! ועוד מול מנחה מהערוץ. בושה, החינוך הקלוקל שלי.

ועל הרומן שלי ושל נועה אתה לא אומר כלום, הא?! העיקר צחקת עליי ועל התמונה עם שמרית שברקע של הפלאפון, אגב אתמול זה 358 ימים מאז הצילום המושלם, וכן, זה קרה שבוע אחרי התמונה עם תום!​

Roei152

Well-known member
מנהל
אבל זה לא מנומס כלפיך.
מנומס???? דווקא הייתי גאה בך! ונועה!!!! שאתה יודע לגלות כזאת התחשבות ואדיבות כפי מישהו שאין לו, אם בשמת היייתה תלויה בנו כדי להכנס ולא היו נותנים לנו כרטיס שלישי אז או שהיינו הולכים לסרט כללי או שהיית הולך ואני הייתי מחכה לאימא שלי שבמקור באה באמצע הפרק.. אני לא הייתי נשאר בליעדך , מקווה שגם אתה..
הכל התסדר בסוף עם בשמת ולא ההינו צריכים לעזור לה ..

YossihNew

Well-known member
אני לא הייתי נשאר בליעדך , מקווה שגם אתה..
אבל למה ששנינו נוותר אם היא צריכה רק אחד?

ואם אחד מאיתנו יוותר אז השני יישאר לבד...

חוץ מזה ראית שאני ונועה גם מסתדרים בלעדיך. לך לעמית, תתנחמו אחד עם השני. אולי הוא אפילו יביא אותך למיקה ואופק.

Roei152

Well-known member
מנהל
זה היה מבחן חברות ושוב נכשלת בו!!!!!!!! אני זה שחבר אמיתי שלך לא נועה ושמרית , הן בסהכ מנומסות אליך , אבל אני חבר אמיתי שלך
לך לעמית, תתנחמו אחד עם השני.
עמית נראה טוב אבל הוא לא מהקהילה!!!!!!!!

YossihNew

Well-known member
זה היה מבחן חברות ושוב נכשלת בו!!!!!!!! אני זה שחבר אמיתי שלך לא נועה ושמרית , הן בסהכ מנומסות אליך , אבל אני חבר אמיתי שלך​
סליחה?! וואו וואו, עכשיו אתה נכנסת איתי לריב!

שמרית חיבקה אותי! אתה ממש לא תוריד ממנה! לא היית מכיר אותה בלעדיי! היא ענתה לברכה שלי! אנחנו מדברים! היא לא סתם מנומסת, היא אוהבת אותי מאוד! אולי גם שירה רק מנומסת אליי ולא חביבה ונחמדה ואהיבה!

ונועה?! נועה לא מנומסת, נועה הכירה אותי עוד לפניך מסתבר! אתה לא נתת לה תיאוריית דמויות היסטרית! לך היא לא אמרה שהיא שמחה להכיר אותך! אתה לא היית שם! זה מקרה אביה ונטע אול אובר אגן!

אם אתה לא חושב שלראות את הפרצופים של נועה ולתת בדיחות סדרות זה בילוי טוב יותר מסרט, אתה ממש מחלל כאן את השם! וחיללת כבר בנושא הספורט!
עמית נראה טוב אבל הוא לא מהקהילה!!!!!!!!​
עמית פרנקו כמובן.

לך תדע, הוא וכמה בחורים לקחו תורות על כרמל, באמצע של האקט יכול להיות שהוא הצטלב עם מיכאלי או שקרוקה או יואב... לא, יואב לא היה חלק, הוא זוכה. הוא המוח השטני.​

Roei152

Well-known member
מנהל
כן הבנתי שאתה מדבר על פרנקח​
עמית פרנקו כמובן.

לך תדע, הוא וכמה בחורים לקחו תורות על כרמל, באמצע של האקט יכול להיות שהוא הצטלב עם מיכאלי או שקרוקה או יואב... לא, יואב לא היה חלק, הוא זוכה. הוא המוח השטני.
כמובן שידעתי שדיברתי עליו ולא על הכטר, שאתה רוצה שאעסיק אותו בזמן שנועה מתפעלת מתיאוריות עומק שלך על ההבעות שלה ..
סליחה?! וואו וואו, עכשיו אתה נכנסת איתי לריב!
יוסי!!!!!!!!!
אני
מת
עליך
ואני יודע שגם אתה עלי!!! ושיר גם כן יודעת אעת זה ..

שמרית חיבקה אותי! אתה ממש לא תוריד ממנה! לא היית מכיר אותה בלעדיי! היא ענתה לברכה שלי! אנחנו מדברים! היא לא סתם מנומסת, היא אוהבת אותי מאוד! אולי גם שירה רק מנומסת אליי ולא חביבה ונחמדה ואהיבה!
ככה בקלות אתה מוריד מהערך של שירה לטובת שמרית?? אמרתי לך על זה אתמול משהו, שירה היא טופ במלכות שלך..
אתה לא חושב שלראות את הפרצופים של נועה ולתת בדיחות סדרות זה בילוי טוב יותר מסרט, אתה ממש מחלל כאן את השם! וחיללת כבר בנושא הספורט!
יוסי, לא התכוונתי להגיד מה יותר טוב או פחות טוב.. ברור שיותר טוב לראות את הסדרה, ולהצטלם עם רומי ( התכוונתי לכתוב נועה, אבל נועה כבר הצטלמנו איתה לפפני הכנס ) , התכוונתי לאם זה היה קורה שבשמת הייתהצ צריכה כרטיס, אגב בקלות הייתי מוותר לבשמת על כניסה לאולם בגלל השעה המאוחרת .. את הפרק כבר הייתי רואה בבית ..

YossihNew

Well-known member
כן הבנתי שאתה מדבר על פרנקח​

כמובן שידעתי שדיברתי עליו ולא על הכטר, שאתה רוצה שאעסיק אותו בזמן שנועה מתפעלת מתיאוריות עומק שלך על ההבעות שלה ..
כן, מה הוא נתקע שם? זה הצחיק אותו לשמוע. מה הוא נתקע אצל מפקדות? מה הוא מפריע, הוא לא רואה שיש כאן מצב?!

יוסי!!!!!!!!!
אני
מת
עליך
ואני יודע שגם אתה עלי!!! ושיר גם כן יודעת אעת זה ..
שמועה זדונית.

ככה בקלות אתה מוריד מהערך של שירה לטובת שמרית?? אמרתי לך על זה אתמול משהו, שירה היא טופ במלכות שלך..
סליחה רגע, מי ארגן לי רשימת מלכות ואת מי הוא שם במקום הראשון?

שמרית היחידה שרצה ממש לחבק אותי חיבוק גדול ואמיתי. ממש.

ושתדע לך שמבחינת שחקנים, יש בדיוק ארבעה שחקנים שאני אתעקש עליהם בפאנבויז:

שירה (אלא אם נועה תרצה לעשות תפקיד ושירה תרצה להיות שחקנית למבוגרים), אופק (כן כן), טלי (ללא ספק) ושמרית.

אבל שמרית ושירה הן היחידות שגם שמור להן תפקיד בזירה...

ושמרית היא היחידה שמראש כתבתי לה תפקידים בשתי הסדרות. כלומר שממש באתי עם רצון לכתוב לה, להכניס אותה בכל מחיר.

וכמו שכאן אני עם תמונה שלה, וכמו שאני תמיד נרגש ממנה, וכמו שהיא התמונה של הרקע בפלאפון שלי- ככה זה יהיה! וריב בינה ובין שירה יהיה רק בפאנבויז!

יוסי, לא התכוונתי להגיד מה יותר טוב או פחות טוב.. ברור שיותר טוב לראות את הסדרה, ולהצטלם עם רומי ( התכוונתי לכתוב נועה, אבל נועה כבר הצטלמנו איתה לפפני הכנס ) , התכוונתי לאם זה היה קורה שבשמת הייתהצ צריכה כרטיס, אגב בקלות הייתי מוותר לבשמת על כניסה לאולם בגלל השעה המאוחרת .. את הפרק כבר הייתי רואה בבית ..
אבל לא היה כיף לצפות בלעדיך! נו, מי היה צוחק איתי על עמית ומוניקה ונועה וכולם?! כל הכיף זה לצחוק בלייב...

YossihNew

Well-known member
זה היה מבחן חברות ושוב נכשלת בו!!!!!!!! אני זה שחבר אמיתי שלך לא נועה ושמרית , הן בסהכ מנומסות אליך , אבל אני חבר אמיתי שלך​
חוץ מזה, התכוונתי שאני לא רוצה שאחד מאיתנו יוותר, ואני לא מבין למה שנלך לסרט ולא לפרמיירה ביחד! אני רוצה שנלך לפרמיירות ביחד ונזהה את כל השחקנים! נדבר עם ירון ארזי ונבקש מלירון ברנס לעשות לנו פטריק!​

YossihNew

Well-known member

בין ליאת לליאת, הגיעה כרמל זורע, שתשחק דמות ממש מגניבה. יש פוטנציאל נהדר למלכה חדשה. (אוי, רועי חזה שהיא תהיה... לא? רועי, קח קדימות)

20230502_184716.jpg

לפתע פתאום הופתעתי לראות את לא אחר מאשר את לירון ברנס! בטח אתם זוכרים אותו משכונה. אני כמובן זיהיתי אותו כמדבב של פטריק סטאר! אחרי הצילום, לירון נענה לבקשתי ועשה לי פטריק. לא, תקשיבו, אני טוב בלשכנע אותם.

20230502_190133.jpg

אחר כך הצטלמנו עם אמרש, היא תשחק את המדריכה של החבורה. מצוינת מאוד במה שהיא עושה.

20230502_193223.jpg

עכשיו, מוניקה הגיעה באיחור ואנחנו כבר די ויתרנו עליה, אבל כשהיא הגיעה, אני לא יכולתי שלא לשים לב ל... ל... בגד המיוחד מאוד שהיא לבשה. אני אומר לכם, היא תהיה הרעה. ככה שמעתי אנשים מדברים! היא בכלל בצד של החייזרים!

"מוניקה ג'וזף (תזכרו את השם) הגיעה להשקה של HOT כמו כוכבת בין לאומית אמיתית. היא לבשה בגד של המעצבת שרה הלפרין בסטיילינג של בר פרידמן. הדגם עשוי מעור והדפס על עור, בהשראת קסדת רכיבה והוא נעשה כולו בתוכנות במחשב, החל מתהליך של דיגום חופשי דיגיטלי, הוצאת גזרה ממוחשבת ולבסוף הדפסת הגזרה על עור. אנחנו עפים עליה ועל התעוזה והחדשנות. "

1683116429720.png

אז הלכנו לצפות, התאחר מאוד, אגב. התחלנו רק לקראת שמונה, סיימנו לקראת תשע (מסכן רועי), והיו עוד מלא נאומים.

אבל מבחינת סדרה זה ממש יפה ויהיו המון בדיחות, המון המון המון בדיחות. זה שילוב מדהים של סדרות של גיורא. אבל מרתק, מרתק.

לאחר מכן כמובן הצלחנו להצטלם עם מוניקה שזיהתה אותנו מסקיי. אנחנו קסם המזל שלה.

20230502_211146.jpg

ואז... אז כשנפרדתי מרועי...

אז הלכתי לנועה.

ואמרתי לה שוב שהיא מצוינת. ושוב שהיא נהדרת. ואז נתתי לה תיאוריה מרתקת על דמויות שלה וחבר'ה, אתם תשמעו אותה מחר, יש תיאוריה שאושרה בידי השחקנית עצמה! ונתתי לה את נאום הבעות הפנים שלי. "איך אני יודע שאת שחקנית מושלמת? כי אני מוצא את עצמי המון פעמים פשוט עוצר כדי לראות את הבעות הפנים שלך". והיא אמרה לי שהדמות שלה היא סוג של ניצן עם אופי של צליל. ואמרה שהיה נעים להכיר אותי.

וזהו. אז התעוררתי באמבולנס כי לא הבנתי מה קרה ואיך אני ונועה פתאום... מכירים. או שאני בבית ומקלל את האינסטגרם שפתאום החליט להפסיק לתייג.

מוזר איך זה עובד.

בכל אופן, המעוות תוקן, אני הייתי אני, נועה הייתה נועה, רועי היה רועי ויש לנו מועמדת חזקה לפרמיירת השנה. ולמפגש השנה. נכון, רועי? מה זה מה שהיה לך לעומת מה שהיה לי איתה... טוב, נו, תשמור על שירה, אליס וטל.​

קבצים מצורפים

• 20230502_193053.jpg
    20230502_193053.jpg
    1.5 MB · צפיות: 10
נערך לאחרונה ב:

Roei152

Well-known member
מנהל
ה) אז הלכנו, אני ורועי, לאכול גלידה ולשתות קפה קר
מזל שהצעתי את זה אחרת איך היינו מגיעים לכניסה ומגלים את האסטרטגיה החכמה להצטלם איתם בלי אלפי מעריצים..
עזרתי למעריצה אחרת שגם אותה אני מכיר מהשקות לתפוס את יהודה.
בשמת שמאוד הזכירה לי אותך שירוש, וגרמה לי ל להתגעגע אליך קמעה שירוש |מאוהב|, אגב חשבתי לוותר לה על הכרטיס שלי וללכת לסרט או משהו..

מוניקה הגיעה באיחור ואנחנו כבר די ויתרנו עליה, אבל כשהיא הגיעה, אני לא יכולתי שלא לשים לב ל... ל... בגד המיוחד מאוד שהיא לבשה. אני אומר לכם, היא תהיה הרעה. ככה שמעתי אנשים מדברים! היא בכלל בצד של החייזרים!
קרה לפני שהצטלמנו עם אמרש , היית צריך לכתוב שהיא דפקה כניסה כאילו היא מקסימום שירה לוי, הלו רומי היא הכוכבת של הסדרה , והיא הייתה צנועה ...
(מסכן רועי), ו
יוסי אתה יודע מה קרה .. זה לא מילים נכונות שיצאתי מסכן . פשוט איך שהפרק נגמר, יצאתי לאימא שלי שחיכתה לי בחוץ , היא שאלה אם סיימתי, וחזרתי לסיים את התודדות ולהצטלם עם מוניקה .. ספר את האמת !!!!

שיר m

Well-known member
אההה היו לי מלא דברים להגיד במהלך הקריאה אבל אסכם ב|כתר| :-D |חיבוק|

YossihNew

Well-known member
אההה היו לי מלא דברים להגיד במהלך הקריאה אבל אסכם ב|כתר| :-D |חיבוק|
קמת בבוקר כשעידו אליאלי, שירה לוי, נועה אסטנג'לוב ושמרית לוי ששון אוהבות אותך?

כל השאר זה בונוס.

אגב, רועי צריך להבין שכרגע בפלאפון שלי יש שלוש תמונות שתמיד איתי מהאוסף. נחשו אילו?

Roei152

Well-known member
מנהל
קמת בבוקר כשעידו אליאלי, שירה לוי, נועה אסטנג'לוב ושמרית לוי ששון אוהבות אותך?
אתה רואה? לא צריך כ"כ לקנא ... בסוף הצלחת לכבוש את ליבה אפילו יותר ממני ... אני אמשיך לרוץ , ואתה תמשיך לכבוש
בהצלחה ...

YossihNew

Well-known member
וקצת פיקנטריה:

יהודה בוחבוט לפני שנה בערך היה 200 באוסף המפורסמים.

היום, עם תחילת ההשקה, הוא הפך ל-400, והצטרף אל גל פופולר ב-300, ויעל לבנטל ב-100. אלו האנשים שהגיעו למאות אצלי. קצת מוזר אבל יאללה.

אגב, לפני שנה בול הייתי על 190 עם תום גרציאני. אתמול עברה שנה מאז ותום הפך למספר 409. אז תחשבו שבשנה (!) הצטלמתי עם 219 (!) מפורסמים.

מתחילת השנה אני עומד על 82, אגב... נו, אולי ביוני אני אפרסם פוסט בפייסבוק, לקראת איזה תשעים ומשהו...

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
והנה אנחנו סוגרים מעגל, בדצמבר 2018 היו הפרקים החדשים של או בוי... שימו לב לציטוטים לגבי שחקנית אחת שהסתברו כמדויקים ביותר.

ה-11/12/18, יום נפלא:

" שיפי... מוזר."

"מעריצה אובססיבית, איזה פחד! היא נראית פסיכית על כל הראש."

"האחות של תום מטורפת על כל הראש."

"יום אחד הילדה הזאת תהיה אחלה שחקנית, היא מעבירה יופי טירוף."

16/12/18:

"שיפי קורעת אותי, צריך לתת לשחקנית הזאת יותר מקום."

19/12/18:

"חייבים לתת לבחורה הזאת עוד תפקידים... השחקנית של שיפי ממש נראית מטורפת. זה מגניב."

"יש לך עתיד! עתיד!"

23/12/18:

"אני לא אסתדר בלי שיפי."

25/12/18:

"מבחינתי אחלה. כלומר, שיפי אחלה."

"חמודה שיפי. אבל היא לא קלטה שיש לו חברה או משהו? שיפי כן. שיפי כן, בבקשה. חולה על זה. אני הייתי הולך על זה, אם לא הייתי עסוק עם אביולי." (אההההההההה!!!!!!!!!!!!! הנה!!!!!!!!!!!!!!)

30/12/18:

"אולי נפגיש בין עדן ושיפי... ונסגור מי יותר מטורפת."

"מה עם שיפי, באמת?"

אז לכל מי שטוען שאין לי נאמנות למלכות (אהם רועי אהם!) הנה הוכחה שהייתי מאוהב בנועה מהשנייה הראשונה שראיתי אותה. יוסי הכדברא- הראשון לזהות את גדולת השחקנים.

בנוסף- בהורוסקופ שלי היה כתוב במפורש: "ביום שלישי צפויה פגישה מענגת במיוחד שתתפתח ותמשך עד לשעות הקטנות. אל תתאהבו באהבה עצמה, אלא באדם הנכון הראוי לה." שאני אלך נגד הורוסקופים?​

נערך לאחרונה ב:
למעלה