תפוזים חרדים במסווה על השטיח

YossihNew

Well-known member
אז אני ורועי שמנו פעמינו אל הסינמה סיטי הקדושה כדי לראות לפני כולם את הפרק השני (והראשון גם) של בעלת החלו... מה? אה, של בת השוטר! כמובן, בת השוטר... אז שמנו פעמינו לחתונת השנה!

כשעמדנו בתור לכרטיסים לא תאמינו את מי ראינו! את עמי אנידג'ר! במקרה היה שם והצטלם. התעניין לאיזו סדרה ההשקה. מצחיק שהוא!

1652640069916.png

כשחיכינו ראינו התרחשות בכניסה. הגענו ונאלצנו לבחור איזה ספיידרז אנחנו- עומר נודלמן או יהודה בוחבוט?! אני לא היססתי. החלטתי מיד להצטלם עם יהודה כשעומר ברחה למתחם המגודר. באותו רגע חשבתי שהיא אבודה לנו.

1652640194024.png

ואז הייתה התקפה. להם הייתה שיטה- קודם שלחו את טלי שרון לנקות את השטח, ואחריה את שתי התאומות. אני מדבר על הבסטיז- רוני מרון קליין ומור סרוסי. מור לא סלחה לבגידתה של אור גרוס ומצאה בסטי חדשה. היה קל להתבלבל. הצטלמנו עם טלי שכל הערב הייתה עם בתה הקטנה, רחוקה מכולם ואנושית להפליא, כאילו אינה כוכבת. הבת התביישה לבוא איתה לאזור המגודר. לאחר מכן הצטלמנו עם רוני המהממת ואז עם מור, מלכתנו הגדולה.

1652640231655.png 1652640260728.png 1652640294047.png

שמנו פעמינו אל המתחם המגודר. שם מצאנו לנו את עידן מי רון ולכדנו אותו כפיצוי על ההשקה הקודמת. מה זה אתה לא רוצה להיות בהשקת זיגי?! תתבייש לך!

1652640391286.png

מיד לאחר מכן ראיתי את אלכס וליאנה בכניסה. אני ורועי חתכנו את המעריצים והצטלמנו עם שתיהן. אלכס נכנסה מיד לרשימת המלכות המתעצמת והולכת. אל תסתכלו עליי ככה. היא מהממת.

1652640431367.png

עידו ורועי רשף הגיעו מהר. הצטלמנו עם הגברים של הסדרה. התחושה של להיות בין שני רועי הייתה מוזרה. למזלנו רועי רביב לא הגיע להעמיס. לצערנו רועי רביב לא הגיע וכך שוב פספסתי אותו. השקת בצפר- איזו טעות עשיתי...

1652640467703.png 1652640493988.png

הילה הרוש הפצפונת הגיעה. הצטלמנו מהר. זה לא סיפור. מה שהזוי זה שבמציאות היא מתחתנת ולא מור...

1652640516531.png

YossihNew

Well-known member
שמנו שוב פעמינו אל האזור המגודר. ניסינו לתצפת על העמדה האסטרטגית ולפלס דרך בין הילדים. רועי זיהה את בן דרורי המטרידן. הוא רק חבר של. של ספיר, של מאיה לבני, של מור. הפעם הוא הצטלם.

1652640576210.png

לא ויתרנו. היו לנו כמה מטרים לתמרן כי מסביבנו היו ילדים. הצלחנו להגיע לשם. תפסנו את עומר נודלמן והצטלמנו איתה. ההכרעה האסטרטגית הייתה צודקת. אני לא יודע למה קיבלתי את הסלפי הזה, בסך הכל רציתי לתת לרועי תמונה.

1652640647954.png

אז נכנסנו לאולם. נאמה מנכ"לית YES ומנכ"לית ניק. כבר לא זוכר איך קוראים להן (דגנית אטיאס גיגי? אורלי אטלס כ"ץ? נראה לי שכן).

ראינו בהתחלה את הפרק הראשון. רק רוצה להגיד שלדעת הקהל דבורי קרציה אבל כמובן שתמיד מחאו כפיים.

ואז הפרק השני. בלי ספוילר, רק... הסוף? וואו. פשוט וואו.

מיד אחר כך עלתה דנה שץ לדבר על הסדרה. ידעתם שהיא ויועצת הדת זה בעצם דנה וחני? היא הציגה את כל הקאסט במילים יפות. בין הפנינים: ליאנה היא "בת דמותה", מור היא "טיפת בדולח", רוני "מפזרת אבקת פיות" ועם טלי "אסור להתעסק כי יש לה אקדח".

היא לא הזכירה את מיכל או את ליעד, אגב... גם לא הודתה ליואב רוזנברג (דויד) או ללירון לבו. היא כן הודתה מרחוק לשמוליק לוי ולרותם קינן ולמוריס, כמובן.

יצאנו ואז הבאתי לרועי שלושה סרטונים יפים...

https://www.instagram.com/p/Cdld1s8DVl1/

https://www.instagram.com/p/Cdld9QIjBFB/

https://www.instagram.com/p/CdleCzPDyeY/

אלכס, את יכולה להגיד קצת יותר משלוש מילים, יו נואו. לא חייבת להיות תמיד צינית...​

נערך לאחרונה ב:

שיר m

Well-known member
קרעת עם גבעת התחמושת:-D

איזה יפים כולכם! תמונות נהדרות, איזה כיף!:-):

YossihNew

Well-known member
קרעת עם גבעת התחמושת:-D

איזה יפים כולכם! תמונות נהדרות, איזה כיף!:-):
עלה לי באמצע לעשות את זה בנושא הבחירה האסטרטגית ביהודה על פני עומר.

ועדיין- לא המפגש הכי מרגש השבוע! אפילו לא בשבועיים האחרונים!

למעלה