YossihNew
Well-known member
איזה כיף, שמנו פעמנו ביום הארוך בשנה (לא להפיץ רעל או משהו) אל הסינמטק כדי לראות את העונה השנייה של מיוחדת!
אז הגענו אני ורועי וישבנו לנו בשקט, ראינו עיתון עם השם של אימא של נטע רוט (היא התראיינה) ועם השם של אימא של נואל ברקוביץ' (מוחים נגדה ב-13), וניסיתי להתעלם ממעריצות ליהי טולדנו הקולניות שישבו מולנו...
גם הסתכלנו על עמדת המעטפות עם הכרטיסים למוזמנים, וניסינו לנחש מי יגיע (נטלי עטיה לא הייתה!).
בערך ב-12:30 החלו להגיע מלא מלא אוטיסטים. כמו למשל יעל, שגם הפעם הקדימה להגיע...אז הגענו אני ורועי וישבנו לנו בשקט, ראינו עיתון עם השם של אימא של נטע רוט (היא התראיינה) ועם השם של אימא של נואל ברקוביץ' (מוחים נגדה ב-13), וניסיתי להתעלם ממעריצות ליהי טולדנו הקולניות שישבו מולנו...
גם הסתכלנו על עמדת המעטפות עם הכרטיסים למוזמנים, וניסינו לנחש מי יגיע (נטלי עטיה לא הייתה!).
ואז כמובן פלא, ששמח לראות אותנו כי הוא עוקב אחרי הסטוריז שלי לפעמים...
ואביב כוכבי, שבניגוד לשמה אינה הרמטכ"ל לשעבר, אלא יועצת התסריט (שרק באה לפרגן) וחברה טובה של חברה טובה שלי. שלחתי לחברה הטובה שלי את התמונה, אגב.
וגם שחר, שלא הספיק להוריד את התיק. וואו, איזה תיק. אה? קלטתם את משחק המילים שעשיתי?
מיד לאחר מכן ראינו את מיכל מגיעה, אבל לפני כן היינו צריכים לתפוס תמונה עם הרע החדש, עומר שמשוני, שמוכר כרפי מתלאתה. חבר'ה, האיש רוצה לגנוב דברים עתיקים בכל סדרה.
כמובן שגם הצטלמנו עם אופק המוכשר והאהוב עליי. איזה בחור מוכשר. אבל די לדבר עליו, אתם חופרים עליו, מספיק לחפור עליו (תבינו בראשון). ומה פסח? לא חופש גדול?
לאחר מכן הצטלמנו עם אמיל, הבמאי המוכשר, שעבורי זאת תמונה שנייה איתו לאחר פרמיירת זיגי מזמן.
וכמובן, עם מיכל. אתם קולטים שעברו שבע שנים מאז תפוזים הראשון על השטיח? ואנחנו עדיין מצטלמים...
ואז נכנסנו לאולם. אבל כשישבנו בשקט, אוי ואבוי, ראינו את בר למעלה!!!!!!!!!!! בר!!!!!!!!!!!!!!!
אז הצטלמנו, אבל אל דאגה, התמונה המטושטשת הזאת לא תחזיק מעמד הרבה זמן.
לידה ראינו את אורנית המקסימה, שנורא התלהבה מרועי וזכרה שהוא היה בכל עוד בלבב. אני אמרתי לרועי שהיא הייתה בזמנו בפרמיירה של אינפיניטי. רועי זיהה אותה אז ואני לא. אבל אורנית כמובן תעשה לבר צרות העונה. בחורה באמת מקסימה.
לאחר מכן מיכל נאמה, מי שרוצה יש באינסטגרם שלי את הסרטון, מספרת על אוצרות, עתיקות, ומאיה ואלונה.
ואז ראינו את הפרקים והיה מאוד כיף, השחקנים כל כך השתפרו, כולם ממש טובים שם. אומר לכם, יהיה כיף העונה. גם העונה תתייחס לעצמה. אבל כל זאת ועוד בראשון ושני.
לאחר מכן הקאסט עלה לבמה וכולנו יצאנו להצטלם!
נערך לאחרונה ב: