תפוזים עושים היסטוריה על השטיח

YossihNew

Well-known member
ועוד איזו היסטוריה!

אז אני ורועי הגענו למוזיאון ארץ ישראל לצורך ההשקה של פלמ"ח 3. היה חם והשטיח עוד יותר.

בתור, הופתעתי לגלות את דביר בנדק. בהתחלה לא הייתי בטוח שזה הוא ואז כשהתחילו להצטלם איתו הצטלמנו גם. מה שחיזק את אוסף סברי מרנן שלי, הפעם מהצד של הרוזנים.

1656872373838.png

מעט לאחר מכן ראינו את בר! אבל פספסנו אותה ולא הגענו מוקדם מספיק, והיא נאלצה להפסיק להצטלם וחמקה לה מהר אל המתחם המאובטח ונעלמה לנו. הוי. כמה חבל. היו שלום, היא הייתה פה כמו פרח בר. גם מיכאל היה שם.

למזלנו, ראינו בצד את אורי גוב והצטלמנו. אותו דווקא לא זיהו כמו שצריך...

1656872404780.png

קצת אחר כך ראינו את דיוויד וגם הצטלמנו. אותו דווקא כן צילמו והוא היה נחמד. דיוויד אף שיתף את הסטורי של רועי...

1656872444486.png

אנשים חמקו לנו. אביב. עומר. נאיה. כולם מאובטחים.

ואז שמענו את המילים ההזויות ביותר. היא פה.

תרועת חצוצרות קידמה אותה בכל צעד. אנשים סגדו לה שם. אנשים שם נגמרו לנו והרגו אחד את השני. הכל כדי להתקדם אליה, לגעת בה. להריח אותה. לחוש בה.

ואני לא יודע מאיפה קיבלתי את האומץ לדחוף את כולם, להביא את רועי איתי ולהצטלם.

ראו שאנחנו קצת מוגבלים. הם כנראה חששו לרועי ופינו לנו דרך. האם זה הגון בזמן זה להשתמש במוגבלות שלנו כדי להשיג משהו טוב? האם אנחנו לא דרכנו שם על אנשים ומנענו מהם להשיג את חלום חייהם? ילדה בכתה בסוף ההשקה, זה בטח קשור! איך נחיה עם עצמנו?!

אני מניח שטוב מאוד ואם יש למישהו בעיה, שירד מהשמיים כי הוא לא טייס.

1656872522250.png

ואז התעלפתי קצת וכנראה רועי גם.

קצת אחר כך בא רן. ישר שאל "היי, מה שלומכם? לא הייתם במילאנו? אני זוכר אתכם". בחור טוב. ענה לנו אחר כך באינסטגרם. אז רועי, לא דיברת עם נאיה אבל כן עם בן זוגה שאוהב אותנו. הוא כתב לנו את זה בתגובה!

1656872586282.png

איתו הייתה אלונה הנחמדה. המממ... הייתי צריך שוב להחמיא לה על איזו זכייה? עזבו, אישה עם כוח פיקודי.

1656872627173.png

לעומת כולם גל פרנק התנהג בשקט מופתי והלך בשקט. אבל קיבל צילומים. בטח.

1656872651181.png

הזוג המלכותי השני, דין וטל, הגיעו. את טל לא תפסנו. את דין כן. אתה מבין למה היה חשוב להצטלם איתו ועם נאיה במילאנו, רועי?! לא סומכים על כלום! אגב, דין יפה מאוד.

1656872692516.png

אברהם התהלך לו כמו כוכב והצטלמנו גם איתו. לפחות זה טוב יותר מהתמונה הקודמת שלי איתו ומהתמונה הקודמת של רועי איתו. הפעם יצא טוב!

1656872716523.png

אז יעל הגיעה. גרמה דווקא מעט רעש והיה קל להפוך לעומר אדם לרגע!!!!! אז תמונה עם האישה הכי יפה בעולם, כן? אני חושב שאפשר למות בשקט.

1656872756113.png

Roei152

Well-known member
מנהל
או שאנחנו קצת מוגבלים. הם כנראה חששו לרועי ופינו לנו דרך.
ברור לך שזה טוב ליחצ של נועה? גם אני שמתי לב לקלות ש בה הצטלמנו איתה .. אבל כן , צרחתי כמו אחרי שנצטלמתי אאיתך ועם אביה בכדברא 3 ...

Roei152

Well-known member
מנהל
ואני לא יודע מאיפה קיבלתי את האומץ לדחוף את כולם, להביא את רועי איתי ולהצטלם.

ראו שאנחנו קצת מוגבלים. הם כנראה חששו לרועי ופינו לנו דרך. האם זה הגון בזמן זה להשתמש במוגבלות שלנו כדי להשיג משהו טוב? האם אנחנו לא דרכנו שם על אנשים ומנענו מהם להשיג את חלום חייהם? ילדה בכתה
אני גם כן , פשוט רצתי אחריך .. ההתנהגות שלי הייתה מהירה כמו עם ם כל מ הכוכבים

Roei152

Well-known member
מנהל
אם יש למישהו בעיה, שירד מהשמיים כי הוא לא טייס.
אתה רומז ששולה ואמיל צריכים להיות ביחד? ולהרגיז את שיר?
הוא גם טס לפולין בהשקה הקודמת שלי איתו , גם בסדרה בינלאומית בהשקה הראשונה ..

YossihNew

Well-known member
אני רומז לשיר של נועה!!!!!!!!!!!!!!!!!! תכיר את השירים שלה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אמיל לא טייס ולכן חזר לשרה.

Roei152

Well-known member
מנהל
רומיאו בייבי כאן ג'ולייט ..
חשבתי שעשית קשר בין השיר הזה לסדרה דרך הקשר של אמיל לטיס..

YossihNew

Well-known member
בדרך פנימה ראינו את גל והצטלמנו איתו כמובן. שוב פעם אני עם רועי שלנו ורועי שלא אהבנו!

1656872822137.png

נכנסנו פנימה. אביב יפהפייה מקרוב אבל לא התקרבנו אליה. למזלי, יש לי איתה כבר שתי תמונות אז תדעו לכם שזה לא כזה עצוב. אבל יועז הנדל כן היה!!!!!!

1656872871919.png

לא הבנתי למה נתנו לו ישר לנאום בהתחלה. הזוי. הוא אמר שהם בממשלה עובדים למעננו. כאילו מישהו מהילדים יכול להצביע לו! ואני לא אצביע לו עד שיסביר לי מי שיבט את מי- הוא את רן דנקר או להפך?! לא, לא למה הוא מנע מגנץ להקים ממשלה! אלא מי השיבוט?!

ואז דיברה מנכ"לית ניק וראינו פרק מעלף. באמת יפה. לאחר מכן היו תודות ועניינים והשחקנים עלו. ובנות רבו על הפרח שדיוויד זרק לקהל. הוא נאצי, חבר'ה! בחייאת!

בחוץ ראינו את נטע. היא כמעט ברחה ואז... אז נכנס הקסם שלי. אתם מבינים, בבוקר הייתי בזום ספרנים ומי הרצתה לנו? מירב רוט! אימא של נטע! אז פרסמתי באינסטגרם כמה זה מוזר בהתחשב במה שאעשה בצהריים ונטע ראתה.

1656872946702.png

אז היא זיהתה!!!!! וככה מקימים קואליציה, רועי. ככה גם מגייסים את הנדל, גם את אלונה שהיא הבת של הבוס שלו, וגם את אחיינית ראש הממשלה. גם אחר כך כשראיתי אותה הולכת צעקתי לה שהיא נהדרת (אני?! צעקתי כבר לאביה את זה?! מה פתאום?!) וכשאמרתי לה את הסיפור היא אמרה שהיא אכן ראתה. אני מניח שזאת ההגדרה לחיים שלי... בבוקר ספרן מכובד שמקשיב למירב רוט מדברת על פסיכואנליזה וספרים, ובצהריים בחור מוזר שפוגש את נטע המטורללת והנהדרת והמוכשרת.

ואז היה גם את זה...

1656873063187.png

בקיצור: האם שווה להמשיך את האוסף, כי ברור שיותר טוב מזה לא יהיה?! עם הדוגמנית הכי יפה בעולם, בני משפחה של שרים, שרים ומלכת העולם הזה?! אה?! טוב נו, בשביל שמרית. רק בשביל שמרית, היא לא תחייה בלעדיי... גם נגמרה לה ההצגה אז בכלל...​

Roei152

Well-known member
מנהל
האם שווה להמשיך את האוסף, כי ברור שיותר טוב מזה לא יהיה?! עם הדוגמנית הכי יפה בעולם, בני משפחה של שרים, שרים ומלכת העולם הזה?! אה?! טוב נו, בשביל שמרית. רק בשביל שמרית, היא לא תחייה בלעדיי... גם נגמרה לה ההצגה אז בכ
שווה מאוד להמשיך את האוסף.. לך יך יש עוד מלכות לאוסף מרי קורץ , ליהי טולדנו , בר מינאלי .
ובכלל אני לא מוותר על המפגשים שלנו!!!!!

YossihNew

Well-known member
אז שמישהו ילהק את יוסי טולדו לעוד סדרה וזה יהיה בסדר...

Roei152

Well-known member
מנהל
לא הבנתי למה נתנו לו ישר לנאום בהתחלה. הזוי. הוא אמר שהם בממשלה עובדים למעננו.
אותי עיצבן איך שהוא דיבר על העבודה שהפלסטרפמות כמו הוט ויס משקיעות בסדרות שלנו ..
כאילו אל תצמצצמו לנו את הסדרות אם אתם משקיעים בסיפורים !!!!

YossihNew

Well-known member
צירוף מקרים הזוי, הזוי, שביום של הפרמיירה יש לי זום ספרנים עם האמא שלה.

רק אחרי הזום אני הבנתי איך היא יצאה ככה.

למעלה