תפוזים פותרים בעיות על השטיח

YossihNew

Well-known member
ושוב אני ורועי שמנו פעמינו לסינמטק כדי לזכור שגם ריצה וגם הצגות לא חשובות כמו השקות.

אז איך שהגעתי, ראיתי שם שלושה! את נלי תגר ה... צעירה, כך נקרא לזה... את המצחיק, ואת הנסיך.

עמית מרקוס.jpg

דניאל לנדור.jpg

יהונתן שתיוי.jpg

נכנסתי ודיברתי כמובן עם ירון. שאמר שהיה ביקוש רב לכרטיסים, ואני סיפרתי לו איך פתאום שחקנים מזהים אותי. האם אני לירן חולצה אפורה של ההשקות? יוסי-תיק-פאוץ'?

טוב, רועי הגיע, ומי הגיעה אם לא נטע. מזלנו שלא הייתה פה לאף אחד עוגה, כי אם הייתה- הייתי מפיל.

נטע אורבך.jpg

לאחר מכן מיד התפניתי לעשות לרועי תמונות עם כל מי שהוא פספס...

20250203_165919.jpg

20250203_170102.jpg

1738614989118.png

לאחר מכן חיכינו וחיכינו. ירון התעניין למה רועי לא היה בפעם שעברה וסיפרנו לו את הסיפור העצוב.

ואת מי ראינו אם לא את איתמר אור! לא, אל תדאגו, לא לעגנו בתמונה הזאת בכלל בכלל. מוזר שישב עם הקהל הרגיל. האם אני צריך להבין שדופקים אותנו האוטיסטים בעונות שניות? גם עם אביב במיוחדת...

איתמר אור.jpg

ואז הייתה מהומה בחוץ, ראינו מישהי מצטלמת עם מלא. נמאס לנו לחכות בפנים, אז בדרך לשם מצאנו את אריאל.

אריאל אלמוג.jpg

ואז מצאנו את ההיא שהייתה עסוקה בלהצטלם. וחשוב להגיד- כלכ"ע! זה בעצם ראשי תיבות של "כאן לא כדורעף". הבנתם? טפי כדורעף.
דנה בן סימון.jpg

YossihNew

Well-known member
המשכנו לחכות ומי הגיעה אם לא עדי, שאני כל כך מת על הדמות שלה, לפעמים יותר מאשר הדמות של ליבי. מלווה במשפחה.

עדי רכבי.jpg

ואז היינו באזור של הפרמיירה. היו מלא בורקסים, אכלתי די הרבה. אני אוהב. הופתעתי לראות כמה בני המשפחה של השחקנים דומים להם. הייתה שם אחת שבטוח משפחה של אריאל, אותן עיניים. לעדי יש אמא דומה לה בול.

ואז ראינו את ליאור ירון. הצגנו את עצמנו, החמאנו לאינפיניטי ואמרנו שאנחנו מאוד אוהבים דברים שהיא עושה. כי חשוב להתערבב עם יוצרים! תזכרו את זה!

ליאור ירון.jpg

אני ורועי הבנו את השיטה. לא צריך לנסות להידחף אליהם כשיש מלא צלמים ותקשורת. לא. תתפוס אותם בכניסה! לפני! כשלא נעים להם לסרב! נזכרתי איך פעם קים אור אזולאי סירבה לבקשתי כשהגיעה בדיוק לשם. למה קים? סתם ככה. במקרה.

נועה בן גיגי.jpg

ואז! אז הגיע האיש! המלך! הגדול מכולם! המדהים! זה האיש שרציתי להצטלם איתו! ואני לא מצ'קלף על אף אחד. ואם תגידו את זה אני אתבע אתכם על הוצאת ריבה!
אביעד בנטוב.jpg

לאחר מכן כשחיכינו וחיכינו, מי הגיעה אם לא אחת שפרחה מזיכרוני, ומזיכרונו של רועי גם כי היא בלי פאה. למרות שגדלתי אליה. אתם תקבלו תמונה איתה מאחר כך, התמונה יצאה מטושטשת בהתחלה, וכשאמרתי שגדלתי עליה היא אמרה "חבל". אבל אני תמיד אהבתי אותה.

מירב פלדמן.jpg

לאחר מכן התקשיתי לדבר וגמגמתי קצת, כי תראו מי הגיע, השותף של נוי. עם השם המקסים נהוראי. סיפור אמיתי, נשבע לכם.

אור באום.jpg

ואז מצאנו את מי אם לא... פפפפפפפפפפפרח השכונות! סליחה. זה מתאים. בכל מקרה, עלמה באה כי הבת שלה משחקת שם. מדהימה.

עלמה זק 2.jpg

לאחר מכן חיכינו עד שנעלה, ובדרך הצטלמנו עם המלהק (והדמות ה"מפתיעה"- הוא יהיה אבא של עומר פשוט), מורן מרציאנו. המלהק של הכל כשאמירה בוזגלו בחופש.
מורן מרציאנו.jpg

אז עלינו לאולם. ואני מניח שאם עקבתם, הבנתם לרגע ש... היי! איפה לעזאזל ירדן הייתה בזמן זה? זה היה מוזר, כי בהתחלה חשבתי שהיא לא פה, עסוקה. ובאמת בהתחלה לא ראינו אותה.

עד שהיא הצטרפה כמובן כשכולם נכנסו לאולם. אז ראינו את הפרק ותכף נדבר עליו.

ירון וליאור נאמו, ליאור אמרה שהיא רוצה ממש ששלוש הבנות ינהלו את העולם, וירון אמר, כמו תמיד, להסתכל על הכתוביות, כי יש שם המון חבר'ה חשובים לתעשייה. אמר גם בנעלמים.

ואז ניסינו לחפש את ירדן. איפה היא?! איפה המנהיגה?!

וראינו אותה בחוץ, ובהתחלה היא התחמקה מילדים כי היא ממש צריכה ללכת.

אבל אף אחד לא חומק מהיועלת, אז היא עצרה לדבר עם מירב, ולכן, כמו משחת פטרת עוברת של נקש קוסמטיקס, אנחנו הצלחנו יפה. ופתרנו את הבעיה, כך שאם הבעיה היא צילומי תמונות עם שחקנים- אנחנו הכתובת!
ירדן אריש.jpg

למעלה