YossihNew
Well-known member
ושוב אני ורועי שמנו פעמינו לסינמטק כדי לזכור שגם ריצה וגם הצגות לא חשובות כמו השקות.
אז איך שהגעתי, ראיתי שם שלושה! את נלי תגר ה... צעירה, כך נקרא לזה... את המצחיק, ואת הנסיך.
נכנסתי ודיברתי כמובן עם ירון. שאמר שהיה ביקוש רב לכרטיסים, ואני סיפרתי לו איך פתאום שחקנים מזהים אותי. האם אני לירן חולצה אפורה של ההשקות? יוסי-תיק-פאוץ'?
טוב, רועי הגיע, ומי הגיעה אם לא נטע. מזלנו שלא הייתה פה לאף אחד עוגה, כי אם הייתה- הייתי מפיל.
אז איך שהגעתי, ראיתי שם שלושה! את נלי תגר ה... צעירה, כך נקרא לזה... את המצחיק, ואת הנסיך.
נכנסתי ודיברתי כמובן עם ירון. שאמר שהיה ביקוש רב לכרטיסים, ואני סיפרתי לו איך פתאום שחקנים מזהים אותי. האם אני לירן חולצה אפורה של ההשקות? יוסי-תיק-פאוץ'?
טוב, רועי הגיע, ומי הגיעה אם לא נטע. מזלנו שלא הייתה פה לאף אחד עוגה, כי אם הייתה- הייתי מפיל.
לאחר מכן מיד התפניתי לעשות לרועי תמונות עם כל מי שהוא פספס...
לאחר מכן חיכינו וחיכינו. ירון התעניין למה רועי לא היה בפעם שעברה וסיפרנו לו את הסיפור העצוב.
ואת מי ראינו אם לא את איתמר אור! לא, אל תדאגו, לא לעגנו בתמונה הזאת בכלל בכלל. מוזר שישב עם הקהל הרגיל. האם אני צריך להבין שדופקים אותנו האוטיסטים בעונות שניות? גם עם אביב במיוחדת...
ואז הייתה מהומה בחוץ, ראינו מישהי מצטלמת עם מלא. נמאס לנו לחכות בפנים, אז בדרך לשם מצאנו את אריאל.
ואז מצאנו את ההיא שהייתה עסוקה בלהצטלם. וחשוב להגיד- כלכ"ע! זה בעצם ראשי תיבות של "כאן לא כדורעף". הבנתם? טפי כדורעף.