תפוז בדרך הכורכר

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

B T1

New member
לתפוז--ולמה אין הדרך לכרכור?

עם מוטי גלעדי? הוא כלב? (אני מת עליהם)

ברק 188

New member
הי B T לא רק מוטי והכלב מכרכור...

גם אני יליד כרכור אומנם עזבנו לפני כ- 45 שנה, אבל יש לי שם עוד דוד ומבקר שם לעיתים אחל'ה של מקום.

B T1

New member
אני יודע, היה לי חבר, שגר זמן מה

בנוה עובד. אחלה מקום.

B T1

New member
../images/Emo8.gifרואה ברק? העולם קטן.....

וכרכור עוד יותר.

דרדרית

New member
../images/Emo62.gifיש פה אנשים שמכירים גם את -

כרכור? כשגרתי שם אפאחד לא ידע איפה זה - אז - עברנו לפרדס-חנה

דרדרית

New member
תתפלא, ו- עדיין אין מדרכות.

חושבת שזה המקום היחידי בעולם הנאור שלא שמעו על המושג "מדרכות לשולי הכביש". לא מדברת על זה שאין עדיין אף רמזור לרפואה.

עב

New member
באילת המון ../images/Emo73.gif

וגם הרבה מבקרים. בלי לפגוע בכבודם של אנשי הכור מכרכור, נדמה לי שיש שם פחות תיירים ותושבים. רמזור זה לא סימן לאיכות חיים אלא להיפך, לקשיי תנועה. אז אני מקווה שכרכור לא סובלת מהמחלה העירונית הזאת.

ברק 188

New member
עב זו בדיוק ה-. (נקודה)

ולו רק מגלל השקט האין רמזור, וכל המחלות העירוניות כפי שאת כותבת זה אחל'ה של מקום כפי שאני כתבתי.

דרדרית

New member
מתה על המקום אבל לנסוע כל חורף

בכביש עם בורות. מוותרת על התענוג ועל ההוצאות אצל ה"פאנצ'אר מאכר".... ועל ה"אין מדרכות" כבר דיברתי?

למעלה