תפוז בדרך הכורכר

תפוז בדרך הכורכר ../images/Emo145.gif../images/Emo147.gif../images/Emo144.gif

הערב ב-19:00 נארח Live בפורום מוזיקה עברית את אריק סיני, ממובילי הזמר העברי, שיענה לשאלותיכם. ניתן להשאיר שאלות כבר עכשיו בפורום. האירוח בהנחיית רועי יחזקאל.
שבוע המודעות לבריאות מינית מתקיים השבוע, ובמסגרתו מוזמן הציבור ליום פתוח במרפאה לייעוץ וטיפול מיני במרכז הרפואי על שי סוראסקי (איכילוב). כמו כן, יתקיים ביום ג' ערב מיוחד בנושא מיניות האישה במעגל החיים הכולל דברים של טובי המומחים בהיבטים השונים של מיניות נשית והשלכותיה. הציבור מוזמן. לפרטים נוספים

Bow Wow2004

New member
נצל"ש - סתם כמה דברים נחמדים

שיר הלל לצבא הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה הצבא זה קקה (ואפילו לא התגייסתי אליו...לצערי...). ========================================= **כרגיל, לקרוא לפי שיר הפתיחה**
גלינג, אנשים יקרים תלמדו מה שלא ידעתם שהצבא שלכם הוא סתם בית ז***ת דופקים, שם אנשים על ימין, על שמאל, וזה עוד לא הכל
צבא זה רע צבא זה ח#א מהצבא אתם תצאו משוגעים בגלל זה לא מתגייסים (שריקה שריקה שריקה שריקה) ולסיום משחקון מילים - צה"ל: צריך הייתי להתחתן אבל אני רווק
העולם מסריח. אמן.

זה ממש מוזר לי

היית אמור להתגייס הכל טוב ויפה. ביום הגיוס קורה משהו ומיד מחליטים על שחרור?? אני הייתי צריך לעבור איזה אלף וועדות עד שבסוף הסכימו לשחרר אותי...

Bow Wow2004

New member
לא שחרור חס וחלילה טפו טפו טפו

דחייה לאפריל. אפילו יותר גרוע משחרור. אני מתבכיין היום - מחר אני בטח ירגע... אני מקווה...

Bow Wow2004

New member
והנה סיכום היום שלי:

קודם אומרת באוו-וואו מתגייסת, עכשיו אומרת לך הבייתה? נו נו?! אומרת קצינה נו נו?! חושבת קצינה מה זה שוס? אתה אחד בא אומר נו יש לי משעמם בבית ועוד אחד אומר נו נו יש לי עזב עבודה ועוד אחד אומר נו נו נו נו אין לי בחברים. אומרת באוו-וואו לך בבית שלך. אין עבודה אין צבא, קשה קשה. עכשיו לוקחת דברים שלך ולא בא בבקו"ם יותר בחיים שלך. 'צטערת.

python 4

New member
תתעודד, אחי...

הלילות הארוכים בשמירות, תורנויות המטבח, הרס"ר עם השפם והסמלת הפוסטמה כולם יחכו לך גם באפריל. למה אתה מבועס מזה שיש לך עוד חודשיים חופש? אני לא הייתי מתנגד עכשיו איזה חודשיים חופש..

Bow Wow2004

New member
בטח שאני יתעודד,

בייחוד שגיליתי היום שהגיוס החדש שלי (14/4) הוא גיוס של בני ישיבות... מה יכול להיות יותר טוב מזה? וויפי! אני מאושר!

python 4

New member
אז במקום סמלת פוסטמה

יהיה לך בטירונות סמל... פוסטם. יותר טוב, תאמין לי.

Bow Wow2004

New member
אז זהו שעכשיו אני באמת מעודד

דיברתי עם חבר שלי (שכן התגייס עכשיו) ולא כיף שם. הוא כבר יומיים בבקו"ם. הצבא מסריח! יש לי חודשיים להוריד פרופיל מ-82 ל-64 כדי לא להתקע אי שם ברמאללה, בתפקיד ראשי של מתקן טנקים. כנראה שהקב"ן זה לא מספיק... בקיצור הצבא זה חרא! והפעם אפילו לא שמתי # במקום ה-ר', עד כדי כך...

darklighter

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחח

darklighter

New member
חחחח אהבתי את זה באוו וואווו

כדאי שתשלח את זה לחבר שלי...... אני שמחה שלא התגייסת בסוף ואתה נשאר כאן איתי... כלומר איתנו
אז עכשיו חזרת להיות מלך הפורום אה?
ברוך השב הוד מעלתו.....
דארקלייטר (או דרקי אתה המלך אז איך שאתה רוצה)

למעלה