תפוז בלינוקס

sguy

New member
תפוז בלינוקס

היי לכולם, יש לי בעיה קטנה... כאשר אני נכנס לפורומים של תפוז בנטסקיפ אני לא מצליח לפתוח את ההודעות בתור רשימה (כאשר אני לוחץ על העיגול מימין אני מצליח לקרוא את ההודעות) כאשר אני פותח את הפורומים בדפדפן של KDE מופיעה הודעת שגיאה מוזרה והוא נסגר. כיצד אפשר לקרוא את הפורומים דרך לינוקס? תודה רבה מראש SGUY

paranoids

New member
כל הכבוד../images/Emo70.gif

כל הכבוד שהתקנת לינוקס! אני עם הפצתי העתיקה, לא יכול לגלוש... אבל לדעתי משהו אמר פה שהוא משתמש במוזילה! חוצמזה, MMM מנהל פורום האקרים והתגוננות, כותב מרד האט 7.2, בעברית, וכרגיל!, אולי תשאל אותו

sguy

New member
לכתוב אני מצליח

הבעיה היא שבשביל לקרוא צריך לעבור עמוד וזה מעצבן מאוד

nirdagan

New member
לא חקרתי את אתר תפוז לעומק...

אבל בתור מפתח אתרים אני יכול לבשר לך שהרבה אתרים ישראלים לא עובדים גם בנטסקייפ 6.1 לחלונות (שתומך בעברית תקנית). הסיבה לכך היא שאתרים כתבו סקריפטים בצד הלקוח (המכונים DHTML) שמשתמשים במודל DOM לא תקני (שעובד באינטרנט אקספלורר). ניר

שאלתי את MMM

והוא ענה אתם מוזמנים להציץ בפורום שלו. אז ככה: הקונקורר Konqurer של KDE לא עובד ממש חלק עם תפוז אבל אפשר לקרוא את ההודעות לפחות. MMM גם אומר שהוא כותב עברית במוזילה שזה, למי שלא ממש מכיר, דפדפן דומה לנטסקייפ, עם עוד כמה פונקציות, ונראה טוב יחסית (גם על ווינדואז) ועם באגים אחרים, לא כמו הבאגים של נטסקייפ
(עוד לא ניסיתי את האחרון)

אשכר

New member
גם וגם

מוזילה היא גם הגרעין של נטסקייפ, אבל גם בראוזר בפני עצמו, אכן, עם באגים אחרים, מעצבנים לא פחות ולא יותר, והבטחות נחמדות לעתיד.

hazgul

New member
כמובן

התכוונתי לכתוב: מוזילה היא גם הליבה של נטסקייפ. האזגול

למעלה