תפוז היקרים

Bitchhh

New member
תפוז היקרים

את הפרידה של צ'ינו מיוגב שהחליט לשים קץ לחייו החלטתם לשים בעמוד הראשי, אבל את הפרידה שלי מלידר אבידור, שבמותה הטראגי הצילה 4 אנשים לא ראיתם לנכון לקדם? זה המסר? תתאבד ותזכה לגדולה, אבל אם תציל חיים במותך באצילות שבה היא עשתה את זה, תזכה להתעלמות? צר לי עליכם ועל המוסר הלקוי של מי שהחליט להתעלם מהרשומה הזו. לידר הייתה בחורה משכמה ומעלה, אחת שרצתה גם בלכתה לעשות מעשה טוב, והנה, היא הצליחה. הצליחה להעניק ל-4 משפחות חיים חדשים. לכל מי שפספס את הרשומה בגלל כל הצהוב שהשתלט על תפוז, אתם מוזמנים לבלוג שלי לקבל הצצה חטופה על מי שהיתה לידר בחייה הקצרים.

זה מעבר למסר ראוי לקדם

זה מדניות תפוז, לקדם את הדברים ההזוים ביותר. היום מקודם פוסט מפורום "מלחמה בין המינים" שמדבר כולו ככללו על "לגמור בפה" ו"לזיין בתחת". אחלה פוסט לעמוד הראשי, לא כך? למען יראו ילדי ישראל שמסתובבים בתפוז בשעות אלו.

אני לא מבינה על מה הבכיינות הזו?

כתבת פוסט שחשבת שהוא ראוי לקידום ולא טרחת בשום דרך שהיא: לא טרחת לשלוח לינק במומלצי היום (בפורום הזה ממש). לא טרחת לשים תגיות ואפילו לא טרחת לתת מדור רלבנטי "כללי" זה לא המקום - אולי "אישי". אז איך לעזאזל את חושבת שמישהו יגיע לרשומה שלך? בכח המחשבה? אפילו כאן שסוף סוף עשית מעשה וקידמת בדרך כלשהיא את הפוסט שלך - לא טרחת לשים לינק (ולכן רק חרוצים כמוני טרחו לחפש את הפוסט). ולכן לענייננו אני יכולה לומר לך שחסר בראש ובראשונה תמונה לפוסט (של לידר אבידור). חוץ מזה שאני לא בקיאה יותר מדי בחוקי תפוז אבל לדעתי פוסט שמפורסם בבלוג שיש בו הגבלת צפייה לא יכול להגיע לעמוד הראשי. חוץ מזה שההודעה שלך היא מקוממת ומגעילה - מדוע את חושבת שמוות של אדם אחד חשוב יותר מאדם אחר? "תתאבד ותזכה לגדולה"??? איזה גועל נפש... לא קראתי את הפוסט של צ'ינו ואין לי מושג במה מדובר אבל אני בטוחה שאם בן-אדם לוקח את חייו הוא לא עושה זאת למען פרסום. ולעניין ה"פרסום הצהוב" - הנה את בעצמך עשית זאת - "ליכלכת" על מישהו על מנת לקדם את עצמך.

Bitchhh

New member
למה

אם אני אשים תמונה זה יעזור לך בצורה כלשהיא? או תגיות? או לשים את זה במדור אישי? זה באמת ישנה את החיים שלך? מי שרוצה לחפש בגוגל ימצא, נקודה. אני יודעת בתור עובדה שפוסטים מגיעים לראשי מכוח המחשבה בלבד- כלומר לא מבלוגרים מתוסכלים שרוצים לקדם את עצמם. לי אישית אין מה לקדם, הבלוג שלי ריק ואין בו שום תוכן אסור לילדים. אם תפוז היו רוצים, תפוז היו יכולים. אני לא חושבת שמוות אחד "עדיף" על פני השני, אבל תפוז בהחלט מוכיחים שכן. מקומם אותך? תתקוממי. אותי עדין מקומם שמעדיפים לפרסם ש"יוגב ברזילי" התאבד, על פני, לידר אבידור נפטרה בטרם עת והצילה 4 אנשים.

wranger

New member
האמת שיש טעם במה שבלה אומרת פה

אם כי לא תמונה ולא סיווג במדור אחר היו עוזרים לקידום הפוסט. תגיות אולי כן. ואיזה מילות חיפוש תרצי שיקישו בגוגל כדי שימצאו את הפוסט הזה שלך? "לידר אבידור"? נראה לך שיש מישהו בתפוז שסורק את גוגל בכל פעם שמתפרסם שם של אדם שנפטר? מה גם שבין אם הבלוג שלך מלא בתמונות פורנוגרפיות של גמדים עירומים מקיימים יחסי מין עם פירות בשלים-מדי, בין אם הוא מכיל אך ורק קטעי שירה רומנטית מתקופת הדינוזאורים ומתכונים להכנת פשטידות גורמה משפופרות ריקות של משחת שיניים או אם הוא ריק לגמרי - כל עוד הסיווג שלו הוא "למבוגרים בלבד" לא יקודם ממנו שום תוכן לעמוד הראשי של תפוז (אולי בשעות הקטנות של הלילה, אבל אני לא בטוח). ולא, פוסטים לא מגיעים לעמוד הראשי מכוח המחשבה בלבד. יש עורכי תוכן שיושבים וקוראים רשומות כל היום ובוחרים מתוכן מה לקדם ומה לא. הם לא יכולים להגיע לכל הרשומות שמפורסמות בכל יום בבלוגיה, כי גם הם צריכים ללכת לשירותים מדי פעם ולאכול צהריים. זו הסיבה שקיים פה שרשור המומלצים היומי, זו הסיבה שאפשר לשלוח מסר למנהלת הבלוגיה, זו הסיבה שהמציאו את התגיות. כל אלה דברים שמסייעים לעורכי התוכן בחיפוש אחרי חומרים לקידום. זה לא "בלוגרים מתוסכלים שרוצים לקדם את עצמם", אלא "בלוגרים שרוצים לקדם את עצמם". שמה לב להבדל? השמטתי את המתוסכלים, אם זה לא היה ברור. אני מצטער, אבל לא עשית שום דבר כדי שמישהו יקרא את הרשומה שלך, ואז את באה בטענות לתפוז. ועדיין, אגב, לא פרסמת שום לינק לשום רשומה, אלא את מתעקשת שגולשים יחפשו אותה בעצמם. אני מצטער, אבל רוב הגולשים פשוט לא יעשו את זה. איך אמרה כאן מישהי? מקומם אותך? תתקוממי. (רק להבהיר, אני לא עובד בתפוז, למרות הכינוי התכלחל שלי)

דנטל

New member
*תכלכל

הכפלה כמו צהבהב, אדמדם, ירקרק. לגבי המבוגרים בלבד, תוכן מבלוגים כאלה עשוי להיות מקודם, גם אם מדובר בסיכוי נמוך, הוא בהחלט עשוי, אבל עם כל שאר ההסבר שלך ברור שאני מסכימה לחלוטין.

למעלה