תפוז המכני

i love usa

New member
תפוז המכני

ביום חמישי בערוץ סינמה דרמה בשעה 23:40 יש את הסרט התפוז המכני תהנו

yamity1

New member
סינמה דרמה?

איך הוא הגיע לשם? חח טוב חפיף תודה על העדכון

DoctorSatan

New member
לא משהו...

רק יצירת המופת של קיובריק שמתארת חברה לקויה ומטורפת עם פושעים ורוצחים פסיכופטים שאוהבים יצירות קלאסיות.

D i l D o

New member
../images/Emo6.gif שמעתי המווווון תיאורים לסרט הזה

אבל התיאור הזה שלך לוקח את כולם!
מצחיק.

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifראיתי את ההתחלה

לפני כמה זמן ולא המשכתי לראות... זה היה הדבר הכי מגעיל שראיתי... אמא שלי סיפרה לי שבעבר הראו לה את זה בבית הספר כדי להזהיר מדברים...

DoctorSatan

New member
לנו הראו בביצפר את "החומה"

הסרט הזה של פינק פלויד, יותר מזעזע מהתפוז המכני לדעתי... תארו לכם, מה יותר מגעיל מלראות מורים בריטים מעמיסים תלמידים על מטחנת בשר כשמהצד השני יוצא בשר טחון...

../images/Emo66.gif../images/Emo12.gifאני חושבת שזה

בכלל לא נחמד להראות כאלה סרטים בבית הספר... אכן אני חובבת אימה מושבעת אבל יש לי חברות שלא רואות סרטי אימה - כולם... אז אפחד לא יראה את הסרט חוץ ממני והבנים בכיתה... לא ראיתי את הסרט "החומה"... אני חייבת לספר לכם משהו, אתמול הלכתי לקומיקאזה וסופסוף קניתי את האקשן פיגורז של אליסה והחתול שלה מהמשחק מחשב המשודרג שם היא מחזיקה סכין... בקיצר הדמויות נורא נחמדות אבל אליסה כל הזמן נופלת ועוד יש לה סכין ביד! אני מרגישה כאילו צ'אקי בחדר שלי... *מצמרר*

D i l D o

New member
מבחינת תוכן שני הסרטים מאווווווד

קשים וזוועתיים ושניהם מעוררים אי נוחות. אני חושב אבל שהתפוז המכני הוא סרט יותר כללי, מחאה חברתית רחבה וגדולה וביקורת קשה מאוד על החברה כולה, אז נכון שזה גם מה שיש ב"החומה" אבל החומה זה דיסק אישי, כל אחד ששומע אותו לוקח אותו למקום שלו (עם איזשהו בסיס משותף לכולם כמובן) ולכן לדעתי הוא פחות "מגעיל" כמו שאתה אומר. למרות שהוא השפיע עלי לא מעט בכלל.
ואם כבר עליתי על הנושא הזה, אז מה אתם חושבים, מה מזעזע אותכם יותר, סרטים שכמעט ואין בהם פרשנות אישית או סרטים סוריאליסטים שכל אחד לוקח למקום שלו?

yamity1

New member
??

מה שם שני הסרטים האלה [התפוז המכני, החומה] באנגלית? על התפוז המכני שמעתי ולא ידעתי שהוא סרט כזה.. ועל החומה בכלל לא שמעתי ;\

Herzeleid

New member
ראיתי את זה 4 פעמים כבר וזה מגניב!

הקטע אחרי שהוציאו אותו מהחדר במלון *בזמן שהושמע השיר הניפלא cpmfortably numb* והוא התחיל להשתנות והפך לייצור מעוות היה דוחה יותר.

למעלה