שמלת תחרה1
Well-known member
לכאן את הפרסומותלא אפשרו לנו להנות ממאה ימי הסתגלות.
זה היה כ"כ צפוילכאן את הפרסומותלא אפשרו לנו להנות ממאה ימי הסתגלות.
מעשה אוויל, ללא פרסומות יש פחות כותבים, עם בוא הפרסומות יפחתו מס הגולשים.לכאן את הפרסומותלא אפשרו לנו להנות ממאה ימי הסתגלות.
מה מפליא כל כך?לכאן את הפרסומותלא אפשרו לנו להנות ממאה ימי הסתגלות.
מוזר שיש פרסומות התפוז הידן, את מי מרמים תפוז?מה מפליא כל כך?
יש להם את הזכות לממן את עצמם, אנחנו מקבלים שרות חינם!!!
לא מובן, מצטער.מוזר שיש פרסומות התפוז הידן, את מי מרמים תפוז?
אפשטלא מובן, מצטער.
אין לי מושג במה מדובר, אצלי כרגע אין פרסומות.לכאן את הפרסומותלא אפשרו לנו להנות ממאה ימי הסתגלות.
אתה אישיות מועדפת בכל מקרהאין לי מושג במה מדובר, אצלי כרגע אין פרסומות.
מי יודע?
אולי תפוז סימנו אותי כאישיות מועדפת?
אמת!!!אתה אישיות מועדפת בכל מקרה
יש בכמה פורומים פרסומות בין ההודעות
ניחא , אם היו שמים בצד ,
אבל כששמים את זה בין הודעות בתוך הפורום כאילו זה שרשור של הפורום , זה מעיק ומעצבן ומטעה.
מצטער, או אולי עליי לשמוח, אך אצלי איני רואה פרסומות כלל וכלל.אמת!!!
יש לך איזה חוסם על הדפדפן ? גלה לנומצטער, או אולי עליי לשמוח, אך אצלי איני רואה פרסומות כלל וכלל.
בזמנו התקנתי חוסם על פיירפוקס, כיום איני משתמש בו אלא בגוגל כרום, איני יודעאם זה אטומטי עובר! אך אין לי פרסומות.יש לך איזה חוסם על הדפדפן ? גלה לנו
כתוב בגוגל uBlock Origin ותוסיף עבור איזה דפדפן.יש לך איזה חוסם על הדפדפן ? גלה לנו
תודהכתוב בגוגל uBlock Origin ותוסיף עבור איזה דפדפן.
כך בחשבון שקיימים אתרים שלא תוכל להכנס אליהם בגלל חוסם הפרסומות אז תוכל לנתק את החוסם לאותו אתר מסוים באופן זמני או קבוע.
תודה ידידי.אתה אישיות מועדפת בכל מקרה
יש בכמה פורומים פרסומות בין ההודעות
ניחא , אם היו שמים בצד ,
אבל כששמים את זה בין הודעות בתוך הפורום כאילו זה שרשור של הפורום , זה מעיק ומעצבן ומטעה.
טפו טפו טפו חמסה חמסה. אל תפתח פה לשטן, השטן אינו רופא שיניים.אין לי מושג במה מדובר, אצלי כרגע אין פרסומות.
מי יודע?
אולי תפוז סימנו אותי כאישיות מועדפת?
אתמול היה פרסומת גדולה של פרטנר שהוצבה כאילו היא חלק מההודעה שפותחת את השרשור, אך היום אין כלום.טפו טפו טפו חמסה חמסה. אל תפתח פה לשטן, השטן אינו רופא שיניים.
בדרך כללאתמול היה פרסומת גדולה של פרטנר שהוצבה כאילו היא חלק מההודעה שפותחת את השרשור, אך היום אין כלום.
ייתכן, שזה היה בדיקה של לשם הכנסת פרסומות בעתיד הקרוב מאוד
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.